χριστινα
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Αν έχετε υπόψην σας καμιά μέλλουσα νυφούλα που χρειάζεται μακιγιάζ για την "μεγάλη μέρα",( μέχρι τέλος Νοέμβρη), ευχαρίστως να την αναλάβω!!
Με ειδική τιμή μόνο για το mycat

Ευχαριστώ

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Δεν νομίζω πως είναι κακό , και είμαι υπερ του να υπάρχει αλληλουποστήριξη μεταξύ μας.Γιατί να μην στηρίζουμε τους ανθρώπους που έχουμε κοινούς στόχους?Δεν ήθελα ποτέ να το κάνω αυτό, αλλά τώρα αναγκάζομαι λόγο οικονομικής πίεσης....
Αν έχετε υπόψην σας καμιά μέλλουσα νυφούλα που χρειάζεται μακιγιάζ για την "μεγάλη μέρα",( μέχρι τέλος Νοέμβρη), ευχαρίστως να την αναλάβω!!
Με ειδική τιμή μόνο για το mycat
Ευχαριστώ![]()
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αν είσαι εύκαιρη ευχαρίστως θα προτιμηθείς!!!!!

mimikaki
Διάσημο μέλος
Δεν νομίζω πως είναι κακό , και είμαι υπερ του να υπάρχει αλληλουποστήριξη μεταξύ μας.Γιατί να μην στηρίζουμε τους ανθρώπους που έχουμε κοινούς στόχους?
Συμφωνώ μαζί σου.
Εντάξη, ξέρω και γω, μιλάω προσωπικά το έχω σαν κόμπλεξ δεν μου αρέσει η αυτοπροβολή, αλλά στην ανάγκη..
Στους άλλους δεν μου ακούγεται κακό..Είναι δικό μου χούι

εγώ υπολογίζω αν όλα πανε καλά .(και καταλήξουμε σε πολιτικό η θρησκευτικό..). την "μέρα μου" να είναι την ερχόμενη άνοιξη - καλοκαίρι κάποια στιγμή....
Αν είσαι εύκαιρη ευχαρίστως θα προτιμηθείς!!!!!![]()
Άντε με το καλό!!
Θα έχω και αφορμή να κατέβω Ελλάδα

julia
Διακεκριμένο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Δυστυχώς , δύσκολα τα πράγματα εκεί έξω...!!!!!

Θα μπορούσατε να σκεφτείτε ίσως κανένα γιατρό που γνωρίζετε (και έχετε κάποια
οικειότητα) που θα χρειαζόταν 2-3 φορές την εβδομάδα για το γραφείο του κάποιον????????
Κατά προτιμηση, περιοχές γύρω απο Βασ. Σοφίας, Αμπελόκηποι και πρός τα πάνω, Χολαργό, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι.....
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ακόμη ψάχνω κάτι απογευματινό........
Δυστυχώς , δύσκολα τα πράγματα εκεί έξω...!!!!!
Θα μπορούσατε να σκεφτείτε ίσως κανένα γιατρό που γνωρίζετε (και έχετε κάποια
οικειότητα) που θα χρειαζόταν 2-3 φορές την εβδομάδα για το γραφείο του κάποιον????????
Κατά προτιμηση, περιοχές γύρω απο Βασ. Σοφίας, Αμπελόκηποι και πρός τα πάνω, Χολαργό, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι.....
Θα ρωτήσω την γυναικολόγο μου είναι κηφισίας στο ύψος του Ερ.σταυρου...

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
jasmine
Δραστήριο μέλος
Χρειαζομαι μια μικρη βοηθεια! Εχω ενα μαθημα στην σχολη, λεγεται ''Μετρα Ασφαλειας " και αφορα θεματα ασφαλειας στα εργοταξια (οχι γενικα στην εργασια). Και εχουμε μια εργασια εκει, με ελευθερο θεμα πανω στο μαθημα... Μπορει καποιος να μου δειξει site για νομοθεσιες που αφορουν αυτο το θεμα? Ψαχνω και εγω εννοειται!! Αλλα χαθηκα λιγο...
Δεν ξέρω αν βρήκες κάτι ήδη. Αν και είμαι του επαγγέλματος δεν ξέρω και πολλά από νομοθεσίες. εδώ είδες? www.mlsi.gov
jasmine
Δραστήριο μέλος
www.mlsi.gov.cy/mlsi/dli/dli.nsf/dmllegislation_gr/dmllegislation_gr?OpenDocument
Ελπίζω να βοηθήσει.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω βρει και εγω καποια πραγματα ηδη και στον καθηγητη αρεσε πολυ το θεμα που διαλεξα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine
Δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Να ρωτήσω.....
Μήπως έχει κανένας κανέναν γωνστό, που να ξέρει τον Χριστόδουλο ή τον κύκλο του????? Τον κύκλο του βασικά γιατί ο ίδιος δεν είναι και πολύ καλα.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool