Δεν ήξερες... δε ρώταγες;;;

Κι εγώ ψάχνω για κάτι πρωινό...Αν ακούσετε κάτι βρε παιδιά.... δεν έχω συγκεκριμένες απαιτήσεις, μια απλή δουλειά γραφείου στο κέντρο ή νότια προάστια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχω ΒΟΗΘΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ.........
οποιος οποια,....
μας ζητησε πελάτης μας, αν έχουμε καν΄να καλό άτομο να του προτείνουμε.... Ωράριο το λογικό υποθέτω 8-4 ή 9-5 αντε να παει και λιγο παραπάνω.... Τι λεφτά παιζουν δεν ξέρω ακόμα... Αν υπάρχει ενδιαφέρον θα ρωτήσω.....
Αλλά πιστέυω τα standar.....:|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν δεν θέλουν απαραίτητα λογιστικές γνώσεις, ενδιαφέρομαι...

ΟΚ... Θα ρωτήσω ποσο απαραίτητες ειναι οι λογιστικές γνώσεις...... Και θα ενημερώσω....

apomagnitofoniseis

Δηλαδή ακούω και γράφω?
Γειά σου, εγώ ασχολούμαι με αυτό... Τι ακριβώς θέλεις;:hmm:

geia sou, ego asxoloumai me ayto...ti akrivos theleis?:hmm:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Επειδή μάλλον είναι αρκετά παλιό το post και οι απαντήσεις κάποιων μήπως να δοκίμαζες να στείλεις PM στο άτομο που αναφέρεσαι!

georgiap, τα greeklish απαγορεύονται από τους κανονισμούς του MyCat. Το μήνυμά σου διορθώθηκε.

Βάλτε ένα χεράκι!

Κάποια στιγμή είχα δει ένα θέμα όπου ο καθένας έγραφε την ιδιότητα του ή σε τι θα μπορούσε να βοηθήσει με τις γνώσεις του.
Εγώ ενδιαφέρομαι να μάθω για κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος και ιδιαίτερα με απασχολεί το νομικό-οικονομικό κομμάτι.
Μπορεί κανείς να βοηθήσει?
Επίσης θα ήθελα να μάθω ποιά εταιρία έχει φτιάξει το συγκεκριμένο site.
Νομίζω οτι είναι πολύ καλό .

Ευχαριστώ

:)

Poly, συγχωνεύω την ερώτησή σου με το θέμα που έψαχνες.;)
Όσο για την ερώτησή σου σχετικά με το MyCat, δεν το έχει φτιάξει κάποια εταιρεία, αλλά η Michelle.
Είναι όντως πολύ καλό, σ' αυτό νομίζω συμφωνούμε όλοι!:up:

Aretha, ευχαριστώ για το συμμάζεμα!
Όταν μαζέψω όλα αυτά που χρειάζομαι θα επικοινωνήσω με τη Michelle.
Προς το παρόν χρειάζομαι λογιστικές πληροφορίες. Ξέρει κανείς?
Ευχαριστώ

ξερει κανεις καμια ετεαιρια -συμβουλοι επιχειρησεων που να ασχολουνται με επιδοτησεις και επιδοτουμενα προγραμματα?????:) (αθηνα -χαλανδρι οπου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καμία ιδέα για φτηνό δωράκι... για παιδιά 5-15 χρονών... 230 τμχ???? για αποκρειες????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καμια μασκούλα? Τι θες να κάνεις? Βοήθα να μου ρθει έμπνευση:D

ξερει κανεις καμια ετεαιρια -συμβουλοι επιχειρησεων που να ασχολουνται με επιδοτησεις και επιδοτουμενα προγραμματα?????:) (αθηνα -χαλανδρι οπου)

γεια σου!!εγω δουλευω σε εταιρεια συμβουλων επιχειρησεων και τα προγραμματα μας επιδοτουνται απο ΟΑΕΔ.θες να μου στειλεις σε πμ το mail σου να σου στειλω το προφιλ μας???
οχι επειδη δουλευω εγω,αλλα κανουμε εξαιρετικη δουλεια!!!

Καμια μασκούλα? Τι θες να κάνεις? Βοήθα να μου ρθει έμπνευση:D

Για πελάτη ειναι, θα κανει αποκριάτικο παρτυ για παιδακια και θελει να τους δωσει δωρακια...

Το θελουν και Προτοτυπο... :mad::mad:
Μασκα ΟΧΙ
Μπογιές ΟΧΙ
Χαρταετος ΟΧΙ

και μεχρι 3 ευρω.... :confused:

Θέλει σκέψη! Καπελάκια με προτότυπα σχήματα!? Κάτι θα μου ρθει αργότερα

Θέλει σκέψη! Καπελάκια με προτότυπα σχήματα!? Κάτι θα μου ρθει αργότερα
1 εβδομάδα σκέφτομαι.... :/::/:

Απελπίστηκα και έβαλα τα μεγάλα μέσα!!!! :)

Να προτείνω "γατάκια" και ΔΩΡΕΑΝ!!!! :up::up: :blink:
΄Η θα μας απωλήσουν.... :confused:

Julia βλέπω 230 μαμάδες να σε κυνηγάνε!!!

Julia βλέπω 230 μαμάδες να σε κυνηγάνε!!!

:blink::blink: και απο πισω 230 παιδάκια να φωνάζουν ότι θέλουν τα γατάκια τους!!!

Σαν εκείνη την ταινία με τον γαμπρό, που τον κυνηγάνε οι νύφες.....:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back