prince
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Κατερίνα μάλλον ξυλουργός το περνάει το ματάκι. Τώρα το κόστος δεν το γνωρίζω.
prince
Διάσημο μέλος
έχω κάτι τέτοια πιαστράκια σπίτι θα δοκιμάσω σήμερα... αλλά είναι μινιόν.. αν βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη θα με βολέψουν...
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Καλημέρα σας. θέλω διακοσμητική πρόταση.. έχω πάρει κουρτίνα για το καινούριο μου σπίτι αλλά καθώς τα μέτρα δεν τα πήρα εγώ μας έπεσε μεγάλη...(η απο μέσα μεγάλη. η απέξω την ήθελα μεγάλη ούτως ή άλλως) ερώτηση κρίσεως. όταν λέμε μεγάλη η από μέσα κουρτίνα (η ψιλή) μιλάμε για 50 πόντους. δεν μπορώ να την κοντίνω μόνη μου (άσχετη ...) αλλά και τα οικονομικά είναι χμ όχι ιδιαιτέρως ανθηρά για πολυτέλειες... Αν σκεφτήτε κάτι οτιδήποτε για να μαζευτούν οι τόσοι πόντοι περισευούμενου υφάσματος θα σας ήμουν ευγνώμων... (αλλιώς θά την πάω για κόντιμα..) δεκτά και σχέδια.
ευχαριστώ
ΥΓ ποτέ μα ποτέ μην αφήσετε άντρα να πάρει μέτρα για κουρτίνα... δεν έχω ιδέα από πού μέτρησε... φανταστήτε του είχα πει να αφήσει και 5 πόντους από κάτω.....
Μπορείς να αγοράσεις με το μετρο μια κορδελα που την βαζεις αναμεσα στα υφασματα σιδερωνεις και κολλαει. Δηλαδη θα κανεις στην κουρτινα σου κατι σαν στριφωμα διπλωνοντας την και αντι για ραψιμο θα βαλεις αναμεσα στα δυο υφασματα την κορδελα, σιδωρώνεις και είσαι έτοιμη
Αχ δεν το είχα δει αυτό το νήμα..Θελω κι εγώ να ρωτήσω κάτι..Ξέρετε πως μπορώ να βαλω ματάκι στην πόρτα??Ποιος το βάζει και πόσο κοστίζει???![]()
Κατερινα αν εχεις τρυπανι σπιτι (ή κανενας γείτονας) μπορείς να κανεις μια απλη τρυπα στην πορτα και να αγορασεις ματακι απο το Prakticer ή το Leroy Merlin και να το τοποθετησεις μονη σου. τοποθετειται πολυ ευκολα, απλως κουμπωνει. ΕΙναι αρκετα φθηνο
prince
Διάσημο μέλος
θα το τσεκάρω... χμχμμχ στα καταστήματα με κλωστές θα τα βρώ αυτά τα θερμενόμενα στριφόματα;
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Υπαρχουν σιγουρα στα μαγαζια με υφασματα και κλωστες στιλ Καλυβιώτη αλλα εγω είχα βρει και στο carrefour
Εχεις δυο λυσεις: Η πιο απλη διπλωνεις την κουρτινα μια φορα (50εκ) ή δύο φορές (25 εκ) και σιδερώνεις. Ή μπορείς να κοψεις την κουρτινα 10 εκ πιο πολυ απο εκεί που την θες και να διπλωσεις το περισσευουμενο 2 φορες (5 εκ) . Αν θες να εισαι σιγουρη οτι θα κοπει ισια, στο σημειο που θες να κοψεις τραβας μια οριζοντια κλωστη της κουρτινας η οποια φευγει απο την υφανση και δημιουργείται μια γραμμη εκεί που πρεπει να κοψεις.
Καλη επιτυχία

Συνημμένα
katerina10
Περιβόητο μέλος
κατερίνα μου αν δεν είχαμε αγοράσει και εξωτερική θα την έδενα και γώ φιόγκο την κουρτίνα αλλά....

Είναι τα γατιά αλλίωςςςςςςς!!!

Ξυλουργός.???Η κάποιος που παριστάνει τον ξυλουργό ε???Σταυρούλα δεν υπάρχει δυνατότητα να ανεβάσεις πιο ψηλά το κουρτινόξυλο;
Κατερίνα μάλλον ξυλουργός το περνάει το ματάκι. Τώρα το κόστος δεν το γνωρίζω.

Αχ θα το δοκιμάσω Άρτεμις ευχαριστώ πολύ!!!Κατερινα αν εχεις τρυπανι σπιτι (ή κανενας γείτονας) μπορείς να κανεις μια απλη τρυπα στην πορτα και να αγορασεις ματακι απο το Prakticer ή το Leroy Merlin και να το τοποθετησεις μονη σου. τοποθετειται πολυ ευκολα, απλως κουμπωνει. ΕΙναι αρκετα φθηνο

ΛΑΡΑ7427
Εκκολαπτόμενο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Πέρα απο το ματάκι μας έχει χαλάσει η μπανιέρα..Την είχε κάνει με σμάλτο (μία στρώση μόνο
)ο ιδιοκτήτης και τώρα ξεφλουδίζει συνεχώς..ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ και πόσο κοστίζει ??????Και ποιος το βαζει και γενικά όποιος ξέρει κάτι ας φωτίσει λίγο το υπογειο!!!Σπυριδούλα, δεν τον έχουμε ρωτήσει..του ειπαμε για την μπανιέρα αλλά..αυτός ενώ είπε ότι θα έρθει στην βδομάδα μας έγραψε ολιγον!!Τέσπα!!Θα τον πάρω τηλ τώραπου πρέπει να τον πληρώσουμε το νοίκι κ θα του τα πουμε όλα μαζί!
ΣΣκεφτόμαστε να φέρουμε ειδικό!
aretha
Περιβόητο μέλος
Κατερίνα, επισμάλτωση σε μπανιέρα είχα κάνει κι εγώ στο προηγούμενο σπίτι που έμενα. Απ' ότι θυμάμαι, αυτός που την είχε κάνει μας είχε δώσει και 5ετή εγγύηση. Αν λοιπόν έγινε πρόσφατα και η δική σας, πολύ πιθανό να καλύπτεται από την εγγύηση, ρώτα τον ιδιοκτήτη αν είχε πάρει εγγύηση και πότε.Πέρα απο το ματάκι μας έχει χαλάσει η μπανιέρα..Την είχε κάνει με σμάλτο (μία στρώση μόνο)ο ιδιοκτήτης και τώρα ξεφλουδίζει συνεχώς..ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ και πόσο κοστίζει ??????
Διαφορετικά, θα πρέπει ή να αλλαχτεί ολόκληρη η μπανιέρα (μεγάααλη μανούβρα γιατί πρέπει να ξηλωθούν πλακάκια κ.λπ.) ή να ξαναγίνει επισμάλτωση. (Δυστυχώς δεν θυμάμαι καθόλου πόσο κοστίζει, εγώ την είχα κάνει το 2002).
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ πάντως..Που τον βρίσκω αυτόν για την επισμάλτωση???
aretha
Περιβόητο μέλος
Γράψε "επισμάλτωση" στο google και θα σου βγάλει πολλές εταιρείες που κάνουν αυτή τη δουλειά. Επειδή όμως το κόστος είναι αρκετά σημαντικό απ' όσο θυμάμαι, συνεννοήσου πρώτα με τον ιδιοκτήτη για να βεβαιωθείς ότι είναι πρόθυμος να το πληρώσει (νομίζω ότι τέτοιου τύπου πράγματα τα χρεώνεται εξ ολοκλήρου ή τουλάχιστον κατά το μεγαλύτερο ποσοστό ο ιδιοκτήτης και όχι ο ενοικιαστής).Ευχαριστώ πάντως..Που τον βρίσκω αυτόν για την επισμάλτωση???
katerina10
Περιβόητο μέλος
Εξ ολοκλήρου δικό του είναι..και εμείς του το έχουμε πει κανα μηνα τώρα..Γράψε "επισμάλτωση" στο google και θα σου βγάλει πολλές εταιρείες που κάνουν αυτή τη δουλειά. Επειδή όμως το κόστος είναι αρκετά σημαντικό απ' όσο θυμάμαι, συνεννοήσου πρώτα με τον ιδιοκτήτη για να βεβαιωθείς ότι είναι πρόθυμος να το πληρώσει (νομίζω ότι τέτοιου τύπου πράγματα τα χρεώνεται εξ ολοκλήρου ή τουλάχιστον κατά το μεγαλύτερο ποσοστό ο ιδιοκτήτης και όχι ο ενοικιαστής).

Αλλά ναι οκ..τώρα κοντεύουμε να μείνουμε χωρις μπανιέρα...
Ααααα θα του στείλω τελεσιγρφο...η την φτιαχνεις ως τότε ή την πληρώνεις όταν την φτιάξουμε εμείς...
Καλα εγώ το ιντερνετ γιατί δεν το σκέφτηκα????
ιβανα
Επιφανές μέλος

κτηνιατρικα?
αισθητικης?(αποτριχωσεις κλπ)
τα ντελιβερι ειναι μεσα στις ταβερνες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Μέχρι στιγμής περνάνε οι ιατρικές αποδείξεις(δυστυχώς όχι οι κτηνιατρικές που έχουμε και περισσότερες), από εστιατόρια-ταβέρνες και ντιλίβερι και όλες που έχουν να κάνους με μαστορέματα(υδραυλικός-ηλεκτρολόγος κ.τ.λ.).
επειδή όμως σκέφτονται να εντάξουν και άλλες κατηγορίες, εγώ θα σου πρότεινα να τις κρατάς όλες και τις ξεσκαρτάρεις στο τέλος του χρόνου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Λογίστρια δεν είμαι, αλλά ξέρω.
Μέχρι στιγμής περνάνε οι ιατρικές αποδείξεις(δυστυχώς όχι οι κτηνιατρικές που έχουμε και περισσότερες), από εστιατόρια-ταβέρνες και ντιλίβερι και όλες που έχουν να κάνους με μαστορέματα(υδραυλικός-ηλεκτρολόγος κ.τ.λ.).
επειδή όμως σκέφτονται να εντάξουν και άλλες κατηγορίες, εγώ θα σου πρότεινα να τις κρατάς όλες και τις ξεσκαρτάρεις στο τέλος του χρόνου.![]()
σωστο.....
στην τελικη θα κρατησει ο λογιστης μου οσες χρειαζεται κ θα μαθω τοτε
ντανκε μαινε φροιντιν 
julia
Διακεκριμένο μέλος

αλλά νομίζω ότι, και ποσό να μαζέψουμε, κανα 1000 μας αφαιρούν απο έσοδα, τις άλλες δεν τις μετράνε.

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Περνανε όμως είδη που έχουν να κανουν με ανακαίνηση οικιας πχ χρώματα, ή παράθυρα ή είδη υγιεινης ή ακόμα και κουφωματα κοκ.
Και μην ξεχνατε να να δηλώνετε τον παρακρατηθεν φορο.
Όταν έρθει η ώρα το συζητάμε πάλι. Αλλά μεχρι τότε να κρατάτε ολες τις αποδείξεις γιατι όλα ειναι ρευστα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool