Της έβαλε μια αλοιφή (σε ασπρο-μπλε σωληνάριο, για ανθρώπους προορίζεται) και μου είπε ότι μπορώ να της βάλω betadin, γιατί και να το γλύψει θα της φανεί πικρό, οπότε θα μείνει πάνω στην πληγή.
Έλα όμως που το μικρό (αν και καθόλου της λιχουδιάς, μόνο κροκέτα θέλει να τρώει, ΤΙΠΟΤΑ άλλο) έγλυψε σχολαστικά ό,τι της βάλαμε....μέχρι τελευταίας σταγόνας!

Οπότε....... κάθε φορά που την έβλεπα να το γλύφει, τη σταματούσα!
Ενώ είχε κλείσει αρκετά, σήμερα το πρωί την είδα να τραβάει την άκρη της κλωστής με τα δοντάκια της. Τα κατάφερε πάλι και το μάτωσε. Μετά από τηλέφωνο στον κτηνίατρο, έκοψα ό,τι περίσσευε από την κλωστή.
Τι προτείνετε να κάνω για να βοηθήσω στη γρήγορη επούλωση;
Έχει καμιά σας ανάλογη εμπειρία;
Ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελισαβετιανό λέγεται;;;
Μου φάνηκε αστείο! Δεν το σκέφτηκα είναι αλήθεια....... Μήπως ταλαιπωρηθεί όμως έτσι; Θα ρωτήσω τον κτηνίατρο!
Ευχαριστώ για την ιδέα πάντως!
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Μήπως πρέπει να βάλετε ελισαβετιανό; Είναι αυτό το δορυφορικό πιάτο που μπαίνει στο λαιμό και τα εμποδίζει να γλύψουν πληγές.

ω Θεέ μου.... άκου εκεί Ελισαβετιανό??? τώρα εμένα γιατί με παραπέμπει στη βασίλισσα Ελισάβετ και στα φορέματα με τους γιακάδες που φορούσε τότε...και είναι σαν αυτό το κωνικό πράγμα???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος
Πλάκα μου κάνεις...Από τι;;;Αντίστοιχη περίπτωση που έχω δει πάντως με τέτοιο κολάρο κατέληξε...
Εγώ όταν είχα δύο θηλυκές που έπαθαν ουρολοίμωξη ταυτόχρονα έβαλα τέτοιο και δεν είχα πρόβλημα!
Julian μη σε πάρω και στο λαιμό μου

Desdemona
Διάσημο μέλος
Γιατί άραγε σε παραπέμπει;ω Θεέ μου.... άκου εκεί Ελισαβετιανό??? τώρα εμένα γιατί με παραπέμπει στη βασίλισσα Ελισάβετ και στα φορέματα με τους γιακάδες που φορούσε τότε...και είναι σαν αυτό το κωνικό πράγμα????????

Κι εγώ όταν μου το είπε η κτηνίατρος την ίδια αντίδραση είχα

drusilia
Διάσημο μέλος
Πλάκα μου κάνεις...Από τι;;;
Εγώ όταν είχα δύο θηλυκές που έπαθαν ουρολοίμωξη ταυτόχρονα έβαλα τέτοιο και δεν είχα πρόβλημα!
Julian μη σε πάρω και στο λαιμό μου![]()

Δεν "κατέληξε" = πέθανε βρε καλή μου!

Κατέληξε να φορέσει κολάρο γιατι έκανε ακριβώς το ιδιο που λέει η Τζούλιαν και είχε ερεθίσει την τομή. Οποτε εμεινε μερικές μέρες με το κολάρο και μετά ηταν μια χαρά.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Αμάν βρε πουλάκι μου...Τρόμαξα...
Δεν "κατέληξε" = πέθανε βρε καλή μου!
Κατέληξε να φορέσει κολάρο γιατι έκανε ακριβώς το ιδιο που λέει η Τζούλιαν και είχε ερεθίσει την τομή. Οποτε εμεινε μερικές μέρες με το κολάρο και μετά ηταν μια χαρά.

julia
Διακεκριμένο μέλος

Και εγώ πιστέυω ότι "Η Ελισάβετ"
είναι η μόνη λύση.......
Δεν έιναι τίποτα... και εγω ξέρω παρόμοια περίπτωση....

zorica
Διάσημο μέλος
Δεν έχω καθόλοθ φαντασία!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool