Δεν αφήνει την πληγή να κλείσει!

Julian

Δραστήριο μέλος

Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα.
Η μικρή μου μετά τη στείρωση, έγλυφε υπεβολικά την πληγή της και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να την ερεθίσει. 6-7 μέρες μετά τη στείρωση την πήγα στον κτηνίατρο για να τη δει - φαινόταν σαν έτοιμο να ανοίξει το ράμμα, κατακκόκινο.
Της έβαλε μια αλοιφή (σε ασπρο-μπλε σωληνάριο, για ανθρώπους προορίζεται) και μου είπε ότι μπορώ να της βάλω betadin, γιατί και να το γλύψει θα της φανεί πικρό, οπότε θα μείνει πάνω στην πληγή.
Έλα όμως που το μικρό (αν και καθόλου της λιχουδιάς, μόνο κροκέτα θέλει να τρώει, ΤΙΠΟΤΑ άλλο) έγλυψε σχολαστικά ό,τι της βάλαμε....μέχρι τελευταίας σταγόνας! :confused:
Οπότε....... κάθε φορά που την έβλεπα να το γλύφει, τη σταματούσα!
Ενώ είχε κλείσει αρκετά, σήμερα το πρωί την είδα να τραβάει την άκρη της κλωστής με τα δοντάκια της. Τα κατάφερε πάλι και το μάτωσε. Μετά από τηλέφωνο στον κτηνίατρο, έκοψα ό,τι περίσσευε από την κλωστή.
Τι προτείνετε να κάνω για να βοηθήσω στη γρήγορη επούλωση;
Έχει καμιά σας ανάλογη εμπειρία;
Ευχαριστώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως πρέπει να βάλετε ελισαβετιανό; Είναι αυτό το δορυφορικό πιάτο που μπαίνει στο λαιμό και τα εμποδίζει να γλύψουν πληγές.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ελισαβετιανό λέγεται;;;
Μου φάνηκε αστείο! Δεν το σκέφτηκα είναι αλήθεια....... Μήπως ταλαιπωρηθεί όμως έτσι; Θα ρωτήσω τον κτηνίατρο!
Ευχαριστώ για την ιδέα πάντως!

Μήπως πρέπει να βάλετε ελισαβετιανό; Είναι αυτό το δορυφορικό πιάτο που μπαίνει στο λαιμό και τα εμποδίζει να γλύψουν πληγές.

:lol::lol::lol::lol: ω Θεέ μου.... άκου εκεί Ελισαβετιανό??? τώρα εμένα γιατί με παραπέμπει στη βασίλισσα Ελισάβετ και στα φορέματα με τους γιακάδες που φορούσε τότε...και είναι σαν αυτό το κωνικό πράγμα????????

Αντίστοιχη περίπτωση που έχω δει πάντως με τέτοιο κολάρο κατέληξε...

Ναι έτσι λέγεται! Είναι μεν μια ταλαιπωρία, αλλά αν φοράει ήδη λουράκι θα είναι πιο ανώδυνο. Ρώτα και τον κτηνίατρό σου, αλλά είναι η μόνη σίγουρη λύση για να μη γλύφει εκεί...

Έπρεπε από την αρχή να μην την αφήσεις σε χλωρό κλαρί όταν την έβλεπες να βάζει τη μούρη της στην τομή. Στη δική μου έτσι έκανα και μετά μου έριχνε κάτι μισητά βλέμματα, αλλά εγώ σταθερή... Και το γλύτωσα το έμφραγμα που περιγράφεις εσύ τώρα. Αν η γάτα σου είναι τόσο ανήσυχη, καλύτερα να την πας στο γιατρό να της βάλει το κολάρο, είναι η μόνη λύση για να μην βρίσκεσαι πάνω από το κεφάλι της συνέχεια. Περαστικά σας!!!:):)

Αντίστοιχη περίπτωση που έχω δει πάντως με τέτοιο κολάρο κατέληξε...
Πλάκα μου κάνεις...Από τι;;;
Εγώ όταν είχα δύο θηλυκές που έπαθαν ουρολοίμωξη ταυτόχρονα έβαλα τέτοιο και δεν είχα πρόβλημα!
Julian μη σε πάρω και στο λαιμό μου :/:

:lol::lol::lol::lol: ω Θεέ μου.... άκου εκεί Ελισαβετιανό??? τώρα εμένα γιατί με παραπέμπει στη βασίλισσα Ελισάβετ και στα φορέματα με τους γιακάδες που φορούσε τότε...και είναι σαν αυτό το κωνικό πράγμα????????
Γιατί άραγε σε παραπέμπει;:lol::lol::lol:
Κι εγώ όταν μου το είπε η κτηνίατρος την ίδια αντίδραση είχα:P

Πλάκα μου κάνεις...Από τι;;;
Εγώ όταν είχα δύο θηλυκές που έπαθαν ουρολοίμωξη ταυτόχρονα έβαλα τέτοιο και δεν είχα πρόβλημα!
Julian μη σε πάρω και στο λαιμό μου :/:

:lol::lol::lol:
Δεν "κατέληξε" = πέθανε βρε καλή μου! :lol::lol:

Κατέληξε να φορέσει κολάρο γιατι έκανε ακριβώς το ιδιο που λέει η Τζούλιαν και είχε ερεθίσει την τομή. Οποτε εμεινε μερικές μέρες με το κολάρο και μετά ηταν μια χαρά.

:lol::lol::lol:
Δεν "κατέληξε" = πέθανε βρε καλή μου! :lol::lol:

Κατέληξε να φορέσει κολάρο γιατι έκανε ακριβώς το ιδιο που λέει η Τζούλιαν και είχε ερεθίσει την τομή. Οποτε εμεινε μερικές μέρες με το κολάρο και μετά ηταν μια χαρά.
Αμάν βρε πουλάκι μου...Τρόμαξα...:/::redface:

:P:lol:
Και εγώ πιστέυω ότι "Η Ελισάβετ"
είναι η μόνη λύση.......

Δεν έιναι τίποτα... και εγω ξέρω παρόμοια περίπτωση.... :)

Αυτο κανε και δεν πιστευω να εχει προβλημα...

Ευχαριστώ βρε παιδιά....
Δεν έχω καθόλοθ φαντασία!! :P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back