Δεν γνωρίζω τίποτα για γατάκια

Ναι ηταν μια γλυκα!!:)Το σκεφτομαι οτι μαλλον αν παρω θα 'ναι εκεινο το τυχερουλι(αν το προλαβω):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η οικογενεια σου πως αντιμετωπιζει τον ερχομο ενος γατιου στο σπιτι?:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειμαστε ακομη στη συζητηση δυστυχως!Απλως και εκεινοι οπως και εγω δεν το ειχαν σκεφτει ποτε και τους ηρθε αποτομο;)

Ειμαστε ακομη στη συζητηση δυστυχως!Απλως και εκεινοι οπως και εγω δεν το ειχαν σκεφτει ποτε και τους ηρθε αποτομο;)
μην λες δυστυχως..καλο ειναι να γνωριζουν κι εκεινοι πως ειναι να εχουν γατα:)
α, και οι μικροζημιες συνηθως ειναι μεσα στο προγραμμα:P:P

μην λες δυστυχως..καλο ειναι να γνωριζουν κι εκεινοι πως ειναι να εχουν γατα:)
α, και οι μικροζημιες συνηθως ειναι μεσα στο προγραμμα:P:P
χεχε:DΝαι αυτο το γνωριζουν και εκεινοι!:)

χεχε:DΝαι αυτο το γνωριζουν και εκεινοι!:)
:lol::lol::lol: ωραια, γιατι εγω οταν ειχα παρει γατακι οταν ημουν μικρη, δεν ειπα κουβεντα στην μαμα, της το πηρα μια μερα σπιτι, και καθε φορα πηγαινα κρυφα και κολλουσα τα πορσελανινα βαζα που εριχνε κατω, για να μην το καταλαβει:P:lol::lol::lol: (οχι οτι δεν το καταλαβαινε βεβαια:rolleyes:)

:lol::lol::lol: ωραια, γιατι εγω οταν ειχα παρει γατακι οταν ημουν μικρη, δεν ειπα κουβεντα στην μαμα, της το πηρα μια μερα σπιτι, και καθε φορα πηγαινα κρυφα και κολλουσα τα πορσελανινα βαζα που εριχνε κατω, για να μην το καταλαβει:P:lol::lol::lol: (οχι οτι δεν το καταλαβαινε βεβαια:rolleyes:)
:lol::lol::lol::lol:Αληθεια?Οκ..για να μαι προετοιμασμενη να βαλω ψηλα ο,τι σπαει!!

:lol::lol::lol::lol:Αληθεια?Οκ..για να μαι προετοιμασμενη να βαλω ψηλα ο,τι σπαει!!
οσο πιο ψηλα γινεται:P:P

Ααα!!Τωρα που το θυμηθηκα!Το παρκε θα παθει ζημιουλες σιγουρα ε?

Δεν πρόκειται να γλιτώσεις τίποτα βάζοντάς το ψηλά, τα γατάκια (ειδικά όταν είναι μικρά) έχουν απίστευτες αναρριχητικές ικανότητες. Καλύτερα τα εύθραυστα να μπουν σε ντουλάπια (επίσης, στο πλαίσιο του γενικότερου cat-proofing φρόντισε να μην υπάρχουν εκτεθειμένα καλώδια, "προκλητικές" κουρτίνες και οτιδήποτε χημικό -σαπούνια, απορρυπαντικά, αρωματικά κ.λπ.);)
Το δικό μου παρκέ δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα από τα γατιά.

οχι απαραιτητα:hmm::hmm::hmm: αμα του κοβεις τα νυχακια συχνα, δεν νομιζω να παθει τπτ..αλλα ο γιατρος θα σας δειξει πως θα το κανετε, για να μην το τραυματισετε..

Δεν πρόκειται να γλιτώσεις τίποτα βάζοντάς το ψηλά, τα γατάκια (ειδικά όταν είναι μικρά) έχουν απίστευτες αναρριχητικές ικανότητες. Καλύτερα τα εύθραυστα να μπουν σε ντουλάπια (επίσης, στο πλαίσιο του γενικότερου cat-proofing φρόντισε να μην υπάρχουν εκτεθειμένα καλώδια, "προκλητικές" κουρτίνες και οτιδήποτε χημικό -σαπούνια, απορρυπαντικά, αρωματικά κ.λπ.);)
χμμ..καταλαβα..κρυψημο ολα!!:D

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου.Εμένα το μικρό μου έχει ήδη καταστρέψει την δέστρα της κουρτίνας (φούντα) και έχει επεκταθεί το ταλέντο της καταστροφής στην κουρτίνα κάνοντας τρύπες με τα νύχια του στην προσπάθεια του να ανέβει.Επίσης μετράω 2 πορσελάνινες κούκλες δαπέδου σπασμένες, ένα δεμάτι λυγαριές που τις μάδυσε, τις φούντες από τα τραπεζομάντηλα και έχει ο θεός όταν θα στολίσω το δέντρο το σαββατοκύριακο.
Καλό κουράγιο λοιπόν.

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου.Εμένα το μικρό μου έχει ήδη καταστρέψει την δέστρα της κουρτίνας (φούντα) και έχει επεκταθεί το ταλέντο της καταστροφής στην κουρτίνα κάνοντας τρύπες με τα νύχια του στην προσπάθεια του να ανέβει.Επίσης μετράω 2 πορσελάνινες κούκλες δαπέδου σπασμένες, ένα δεμάτι λυγαριές που τις μάδυσε, τις φούντες από τα τραπεζομάντηλα και έχει ο θεός όταν θα στολίσω το δέντρο το σαββατοκύριακο.
Καλό κουράγιο λοιπόν.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλό κουράγιο λοιπόν.
χαχα:)Πωπω πολυ ζωηρα ειναι!Τους καναπεδες πως θα τους προστατεψω???Το ναιλον μαλλον δεν θα κανει κατι οσον αφορα το γρατζουνισμα...

χαχα:)Πωπω πολυ ζωηρα ειναι!Τους καναπεδες πως θα τους προστατεψω???Το ναιλον μαλλον δεν θα κανει κατι οσον αφορα το γρατζουνισμα...
θα του παρεις ενα ονυχοδρομιο για να μαθει απο μικρο να το χρησιμοποιει, και μπορει να γλυτωσετε λιγο τα επιπλα σας..παλια , οταν δεν ξεραμε οτι υπαρχουν αυτα τα "μαγικα" πραγματα, αλλαξαμε 3 φορες σαλονι σε 5 χρονια:rolleyes:

Όταν βλέπεις ότι θα πάει να ξύσει τα νύχια θα την μαλώνεις, φυσικά θα της έχεις ονυχορδόμιο να μπορεί κάπου να τα ξίνει, γιατί είναι φυσική συμπεριφορά της γάτας.....

Με το νάιλον, μάλλον δεν θα μπορείς να κάτσεις εσύ....:hmm:

θα του παρεις ενα ονυχοδρομιο για να μαθει απο μικρο να το χρησιμοποιει, και μπορει να γλυτωσετε λιγο τα επιπλα σας..παλια , οταν δεν ξεραμε οτι υπαρχουν αυτα τα "μαγικα" πραγματα, αλλαξαμε 3 φορες σαλονι σε 5 χρονια:rolleyes:
Ωχ..με τρομαζεις!!Ναι για το ονυχοδρομιο το διαβασα και αλλου:)Ας πουν το "ναι" οι δικοι μου..και για ολα τα υπολοιπα σιγουρα θα βρεθει λυση...

Ωχ..με τρομαζεις!!Ναι για το ονυχοδρομιο το διαβασα και αλλου:)Ας πουν το "ναι" οι δικοι μου..και για ολα τα υπολοιπα σιγουρα θα βρεθει λυση...
σε ολα υπαρχουν λυσεις, δεν θελω να σε τρομαξω, προς θεου! οπως ειπε και η julia, ειναι η φυση της γατας να ακονιζει τα νυχια της, και αν δεν εχει καπου που να τα κανει, αναποφευκτα δεν θα γλυτωσουν τα επιπλα..

Ενα ακομα βασικο που πρεπει να σκεφτεις περα απο ζημιες που μπορει να κανει ενα γατακι,ειναι το οτι το ζωο θελει χρονο.Περα του οτι θα ζησει 15-18 χρονια,να σκεφτεις τι θα γινεται στις διακοπες σου,τα χριστουγεννα,το πασχα,μια πιθανη μετακομιση στο εξωτερικο για σπουδες και ολα αυτα μαζι.
Εσυ τωρα ζεις με τους γονεις σου.Αυρι μεθαυριο μπορει να αποφασισεις να μεινεις μονη σου.Δες αν εισαι ετοιμη να βαλεις στο προγραμμα σου και ενα ζωακι,που θα ειναι συγκατοικος σου πια.

Ακομα πρεπει να σκεφτεις και καποια εξοδα.Πολλοι λενε,ε!ενταξει γατα ειναι,τι χρηματα να χρειαζεται.Κι ομως,βαλε στο προγραμμα περα απο διαφορα αξεσουαρ,μια καλη τροφη,εμβολια,αμπουλες,και εξτρα καποιες επισκεψεις σε γιατρο,σε περιπτωση αναγκης.

Ριξε και μια ματια εδω
https://www.mypetz.gr/threads/Γατίσια-προίκα.223013/

και εδω
https://www.mypetz.gr/threads/Γατίσιος-κουμπαράς.220400/

Οπως και να χει,καλη επιτυχια και να θυμασαι πως ακομα και ανθρωποι που δεν ηταν ιδιαιτεροι οπαδοι της γατας,με το που εζησαν μαζι της,γνωρισαν την μαγεια της!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back