katerina91
Νεοφερμένο μέλος
Το σκεφτομαι οτι μαλλον αν παρω θα 'ναι εκεινο το τυχερουλι(αν το προλαβω)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina91
Νεοφερμένο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
μην λες δυστυχως..καλο ειναι να γνωριζουν κι εκεινοι πως ειναι να εχουν γαταΕιμαστε ακομη στη συζητηση δυστυχως!Απλως και εκεινοι οπως και εγω δεν το ειχαν σκεφτει ποτε και τους ηρθε αποτομο![]()
α, και οι μικροζημιες συνηθως ειναι μεσα στο προγραμμα

katerina91
Νεοφερμένο μέλος
χεχεμην λες δυστυχως..καλο ειναι να γνωριζουν κι εκεινοι πως ειναι να εχουν γατα![]()
α, και οι μικροζημιες συνηθως ειναι μεσα στο προγραμμα![]()
Ναι αυτο το γνωριζουν και εκεινοι!
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
χεχεΝαι αυτο το γνωριζουν και εκεινοι!
![]()

ωραια, γιατι εγω οταν ειχα παρει γατακι οταν ημουν μικρη, δεν ειπα κουβεντα στην μαμα, της το πηρα μια μερα σπιτι, και καθε φορα πηγαινα κρυφα και κολλουσα τα πορσελανινα βαζα που εριχνε κατω, για να μην το καταλαβει

(οχι οτι δεν το καταλαβαινε βεβαια
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina91
Νεοφερμένο μέλος
ωραια, γιατι εγω οταν ειχα παρει γατακι οταν ημουν μικρη, δεν ειπα κουβεντα στην μαμα, της το πηρα μια μερα σπιτι, και καθε φορα πηγαινα κρυφα και κολλουσα τα πορσελανινα βαζα που εριχνε κατω, για να μην το καταλαβει
(οχι οτι δεν το καταλαβαινε βεβαια
)

Αληθεια?Οκ..για να μαι προετοιμασμενη να βαλω ψηλα ο,τι σπαει!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
οσο πιο ψηλα γινεταιΑληθεια?Οκ..για να μαι προετοιμασμενη να βαλω ψηλα ο,τι σπαει!!

katerina91
Νεοφερμένο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Το δικό μου παρκέ δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα από τα γατιά.Ααα!!Τωρα που το θυμηθηκα!Το παρκε θα παθει ζημιουλες σιγουρα ε?
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
οχι απαραιτηταΑαα!!Τωρα που το θυμηθηκα!Το παρκε θα παθει ζημιουλες σιγουρα ε?

αμα του κοβεις τα νυχακια συχνα, δεν νομιζω να παθει τπτ..αλλα ο γιατρος θα σας δειξει πως θα το κανετε, για να μην το τραυματισετε..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina91
Νεοφερμένο μέλος
χμμ..καταλαβα..κρυψημο ολα!!Δεν πρόκειται να γλιτώσεις τίποτα βάζοντάς το ψηλά, τα γατάκια (ειδικά όταν είναι μικρά) έχουν απίστευτες αναρριχητικές ικανότητες. Καλύτερα τα εύθραυστα να μπουν σε ντουλάπια (επίσης, στο πλαίσιο του γενικότερου cat-proofing φρόντισε να μην υπάρχουν εκτεθειμένα καλώδια, "προκλητικές" κουρτίνες και οτιδήποτε χημικό -σαπούνια, απορρυπαντικά, αρωματικά κ.λπ.)![]()

phantom
Νεοφερμένο μέλος
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου.Εμένα το μικρό μου έχει ήδη καταστρέψει την δέστρα της κουρτίνας (φούντα) και έχει επεκταθεί το ταλέντο της καταστροφής στην κουρτίνα κάνοντας τρύπες με τα νύχια του στην προσπάθεια του να ανέβει.Επίσης μετράω 2 πορσελάνινες κούκλες δαπέδου σπασμένες, ένα δεμάτι λυγαριές που τις μάδυσε, τις φούντες από τα τραπεζομάντηλα και έχει ο θεός όταν θα στολίσω το δέντρο το σαββατοκύριακο.Δεν πρόκειται να γλιτώσεις τίποτα βάζοντάς το ψηλά, τα γατάκια (ειδικά όταν είναι μικρά) έχουν απίστευτες αναρριχητικές ικανότητες. Καλύτερα τα εύθραυστα να μπουν σε ντουλάπια (επίσης, στο πλαίσιο του γενικότερου cat-proofing φρόντισε να μην υπάρχουν εκτεθειμένα καλώδια, "προκλητικές" κουρτίνες και οτιδήποτε χημικό -σαπούνια, απορρυπαντικά, αρωματικά κ.λπ.)![]()
Καλό κουράγιο λοιπόν.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου.Εμένα το μικρό μου έχει ήδη καταστρέψει την δέστρα της κουρτίνας (φούντα) και έχει επεκταθεί το ταλέντο της καταστροφής στην κουρτίνα κάνοντας τρύπες με τα νύχια του στην προσπάθεια του να ανέβει.Επίσης μετράω 2 πορσελάνινες κούκλες δαπέδου σπασμένες, ένα δεμάτι λυγαριές που τις μάδυσε, τις φούντες από τα τραπεζομάντηλα και έχει ο θεός όταν θα στολίσω το δέντρο το σαββατοκύριακο.
Καλό κουράγιο λοιπόν.

katerina91
Νεοφερμένο μέλος
χαχαΣυμφωνώ απολύτως μαζί σου.Εμένα το μικρό μου έχει ήδη καταστρέψει την δέστρα της κουρτίνας (φούντα) και έχει επεκταθεί το ταλέντο της καταστροφής στην κουρτίνα κάνοντας τρύπες με τα νύχια του στην προσπάθεια του να ανέβει.Επίσης μετράω 2 πορσελάνινες κούκλες δαπέδου σπασμένες, ένα δεμάτι λυγαριές που τις μάδυσε, τις φούντες από τα τραπεζομάντηλα και έχει ο θεός όταν θα στολίσω το δέντρο το σαββατοκύριακο.
Καλό κουράγιο λοιπόν.
Πωπω πολυ ζωηρα ειναι!Τους καναπεδες πως θα τους προστατεψω???Το ναιλον μαλλον δεν θα κανει κατι οσον αφορα το γρατζουνισμα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
θα του παρεις ενα ονυχοδρομιο για να μαθει απο μικρο να το χρησιμοποιει, και μπορει να γλυτωσετε λιγο τα επιπλα σας..παλια , οταν δεν ξεραμε οτι υπαρχουν αυτα τα "μαγικα" πραγματα, αλλαξαμε 3 φορες σαλονι σε 5 χρονιαχαχαΠωπω πολυ ζωηρα ειναι!Τους καναπεδες πως θα τους προστατεψω???Το ναιλον μαλλον δεν θα κανει κατι οσον αφορα το γρατζουνισμα...

julia
Διακεκριμένο μέλος
Με το νάιλον, μάλλον δεν θα μπορείς να κάτσεις εσύ....

katerina91
Νεοφερμένο μέλος
Ωχ..με τρομαζεις!!Ναι για το ονυχοδρομιο το διαβασα και αλλουθα του παρεις ενα ονυχοδρομιο για να μαθει απο μικρο να το χρησιμοποιει, και μπορει να γλυτωσετε λιγο τα επιπλα σας..παλια , οταν δεν ξεραμε οτι υπαρχουν αυτα τα "μαγικα" πραγματα, αλλαξαμε 3 φορες σαλονι σε 5 χρονια![]()
Ας πουν το "ναι" οι δικοι μου..και για ολα τα υπολοιπα σιγουρα θα βρεθει λυση...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
σε ολα υπαρχουν λυσεις, δεν θελω να σε τρομαξω, προς θεου! οπως ειπε και η julia, ειναι η φυση της γατας να ακονιζει τα νυχια της, και αν δεν εχει καπου που να τα κανει, αναποφευκτα δεν θα γλυτωσουν τα επιπλα..Ωχ..με τρομαζεις!!Ναι για το ονυχοδρομιο το διαβασα και αλλουΑς πουν το "ναι" οι δικοι μου..και για ολα τα υπολοιπα σιγουρα θα βρεθει λυση...
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσυ τωρα ζεις με τους γονεις σου.Αυρι μεθαυριο μπορει να αποφασισεις να μεινεις μονη σου.Δες αν εισαι ετοιμη να βαλεις στο προγραμμα σου και ενα ζωακι,που θα ειναι συγκατοικος σου πια.
Ακομα πρεπει να σκεφτεις και καποια εξοδα.Πολλοι λενε,ε!ενταξει γατα ειναι,τι χρηματα να χρειαζεται.Κι ομως,βαλε στο προγραμμα περα απο διαφορα αξεσουαρ,μια καλη τροφη,εμβολια,αμπουλες,και εξτρα καποιες επισκεψεις σε γιατρο,σε περιπτωση αναγκης.
Ριξε και μια ματια εδω
https://www.mypetz.gr/threads/Γατίσια-προίκα.223013/
και εδω
https://www.mypetz.gr/threads/Γατίσιος-κουμπαράς.220400/
Οπως και να χει,καλη επιτυχια και να θυμασαι πως ακομα και ανθρωποι που δεν ηταν ιδιαιτεροι οπαδοι της γατας,με το που εζησαν μαζι της,γνωρισαν την μαγεια της!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool