Rafaella95
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ο γιατρος τι σου ειπε; σου εδωσε καμια θεραπεια;.Εγω στη θεση σου ,εφοσον δεν βλεπεις βελτιωση..θα πηγαινα και σε 2ο κτηνιατρο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
εσωτερικη αποπαρασιτωση εχετε κανει; Εξεταση κοπρανων; Με τι τρεφεται ο γατουλης; Εχετε αποκλεισει ευαισθησια στην τροφη; Ισως ειναι ωρα να τον πατε σε αλλο γιατρο για 2η γνωμη...
Rafaella95
Νεοφερμένο μέλος
Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Η αγωγη για τις διαρροιες ειναι 24ωρες νηστεια, τσαι αντι για νερο και τροφη id και αν δεν συνελθει Flagyl. Αποπαρασιτωση με Drontal τελευταια φορα ηταν 18/12. Εφοσον οι διαρροιες σταματανε δεν νομιζω οτι εχει κατι πιο συνθετο απο τις διαρροιες που εχουν ολες οι γατες (ακομα και οι indoor γατες καποια μυγα θα την φανε μεσα στο σπιτι). Αυτο που με ανυσηχει ειναι οτι δεν ελεγχει τον ποπο του και ο γενικος ερεθισμος της περιοχης εκει. Ηθελα καποιες γνωμες πριν παω σε αλλο γιατρο για να μπορω να κρινω αν επεσα σε σωστο επιστημονα.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Επίσης υπάρχει ένα παράσιτο (Giardia) που κάνει διάρροιες, θέλει ειδική εξέταση για να φανεί, και ειδική θεραπεία, γιατί δεν το πιάνουν τα κοινά.

Rafaella95
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστω για την απαντηση σου Julia. Ποσο χρονων ηταν οταν εγινε πλεον καλα το γατακι σου; Εκει που καθοταν του εφευγαν τα κακα οταν ηταν ερεθισμενος ο ποπος του;
julia
Διακεκριμένο μέλος
Πλέον δεν ζεί γιατί μια καλή γειτόνισσα το ξεπάστρεψε μαζί με 5-7 άλλες γατες μου πέρσι το καλοκαίρι.
Θυμήθηκα όμως και ένα άλλο γατάκι μου που είχε το ίδιο θέμα, ούτε να το σηκώσουμε δεν μπορούσαμε και του φεύγανε, είναι ζωντανό και καλά.

Rafaella95
Νεοφερμένο μέλος
Σε ευχαριστω Julia! Είχα φοβηθει και νομιζα οτι ηταν κατι χειροτερο. Θα εφαρμοσω αυτα που εκανες και εσυ και ελπιζω να εχουμε θετικα αποτελεσματα!

georgetsou
Νεοφερμένο μέλος
Παιδιά καλησπέρα! την τελευταία εβδομάδα το γατακι μου (περίπου 4 μηνών) έχει στον ποπο του λιγα υπολειματα απο τα κακάκια του και έχει ερεθιστει η περιοχή. Είδα και κατι σαν υγρό δυο φορές... προσπάθησα να το καθαρίσω με μωρομαντιλο αλλα δεν καθετε με τίποτα.... λογικά δεν πρεπει να καθαρίζετε μονο του? ειναι κατι το ανησυχητικό? τι πρεπει να κανω? ανησυχώ πάρα πολύ. ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρονο σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgetsou
Νεοφερμένο μέλος
Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω... ίσως και τα μωρομαντιλα να το επιβαρύνουν ...κατάφερα να το καθαρίσω πριν λίγο με βαμβάκι και νερο όπως μου είπες και του έβαλα και λίγο μπεταντιν(δεν ξέρω αν έκανα καλα για το μπεταντιν). Ωστόσο τα κακακια του ειναι φυσιολογικά. προχθες την παρασκευή εκλεισα ραντεβου με έναν κτινιατρο για αυριο το πρωί. Ελπίζω να μην είναι κατι το ανησυχητικό γιατί είμαι σε αναμένα κάρβουνα.... θα ενημερώσω αυριο το απόγευμα για την απάντηση του κτηνίατρου. Σε ευχαριστώ παρα παρα πολύ Ριάνα για την απάντηση σου!!!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

georgetsou
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα πήγα το γατακι μου στον κτηνίατρο! Ευτυχώς είναι ολα καλά!!! κάναμε και τα εμβόλια και τις αποπαρασιτώσεις! Το ποιο σημαντικό ειναι πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον ποπο του!!! Ο κτηνίατρος μου είπε οτι ειναι θέμα διατροφής και σιγά σιγά θα αντικαθιστησω την παλιά τροφή του(ξηρά) με την καινούρια και θα του δίνω και γεύματα με βραστό κοτόπουλο, μοσχάρι η τόνο με λίγο ζουμάκι (νερόβραστο). Ριάνα ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα!!!!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Χαίρομαι που είναι όλα καλά, συνονόματε!

Άλλαξε τη διατροφή του με ομαλό τρόπο και θα δεις ότι θα είναι όλα μια χαρά!

georgetsou
Νεοφερμένο μέλος
Να 'σαι καλά Γιώργο! Ευχαριστώ πολύ! Ευτυχώς πήγαν ολα καλά γιατί μου έφυγε ένά τεράστιο βάρος! Ευχαριστώ και πάλι!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool