Δεν θέλει το λουράκι/κολάρο

Ασπασία ευχαριστώ πολύ για τις παλαιότερες απαντήσεις. Αυτό για το σαμαράκι δεν το ήξερα.. Ισως το προσπαθήσω έτσι.
Πάντως βρήκα αυτό στο site αναφέρεται σε μια από τις απαντήσεις αλλά νομίζω ότι αν του φορέσω κάτι τέτοιο, δε θα μου ξαναμιλήσει!!;)

:lol: :lol: :lol: Ενα ιδιο εβαλε η μανα μου στον Ποπαι, εναν γατο μας 7 κιλα τερατακι και ο πατερας μου τον κοιταξε με λυπημενο υφος και ειπε "αχ αγορι μου δεν φτανει που σε στειρωσε, σου εβαλε και φουλαρι!!" :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασπασία ευχαριστώ πολύ για τις παλαιότερες απαντήσεις. Αυτό για το σαμαράκι δεν το ήξερα.. Ισως το προσπαθήσω έτσι.
Πάντως βρήκα αυτό στο site αναφέρεται σε μια από τις απαντήσεις αλλά νομίζω ότι αν του φορέσω κάτι τέτοιο, δε θα μου ξαναμιλήσει!!;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα πρωτα πραγματα που πηρα για το ντινο οταν τον εβαλα μεσα ηταν ταιστρα και λουρακι.Ενα ωραιο κοκκινο γιατι ειναι και μαβρουλικο και κανει πολι ωραια αντιθεση.Δε το ηθελε φυσικα τησ το εβαλα με το ζορι περνοντασ ο καιρος εμαθε να ζει μαζι του δε του το εχε σφιχτω εχει λαστιχακι που το κανει ελαστικο γενικως ρωτησα για το καλιτερο και το ειχα παρει κανα 5 ευρο περιπου.
Δες και στη γκαλερι μου εχει μια που προσπαθει να το βγαλει παιζοντασ με το κουνελο,το χαζουλι!:P

Νομιζω οτι το ελαστικο ειναι ιδανικο για τα ζωα γιατι και γω αρχικα ειχα παρει ενα οχι ελαστικο για την Οπρα, πανακριβο και γυρισα και την βρηκα με το στομα ανοιχτο και το λουρακι αναμεσα! Τρελαθηκα της το εβγαλα αμεσως και το αντεκατεστησα με ενα ελαστικο. Αφησα και 2 δαχτυλα περιθωριο, το τεντωσα για να δω εαν χωραει το κεφαλι να ελευθερωθει σε μια ασχημη περιπτωση και Ολα καλα τωρα!:)

Είχα ανοίξει και εγώ τετοιo θέμα παλιότερα :) μπορείς να το δεις: https://mypetz.gr/showthread.php?t=22908&highlight=mici αν χρησιμοποιήσεις την επιλογή "Αναζήτηση" και βάλεις την λέξη "Λουρί" και αλλά τέτοια συναφή, θα βρεις παρά πολλά.
Υπάρχουν 2 ειδών λουράκια για γάτες με λαστιχάκι και με safety release κούμπωμα. Δες στο site: https://www.lindsaydesigns.com/ θα το βρεις στα γνωστά μεγάλα pets shop. Μου το είχε προτείνει το μέλος Ballu πριν λίγους μήνες και με έσωσε! Του έχω και ταυτότητα και μια γαλάζια χαντρούλα για να μην μου την ματιάζουν ;) κουδουνάκι δεν της βάζω, για να μην τρομάζει τα ποντίκια όταν τα κυνηγάει :D και όταν θέλω να γυρίσει στο σπίτι, απλά βγαίνω στον κήπο ή στον δρόμο και την φωνάζω με το όνομα της.
Επίσης για να μην πηγαίνει στο στόμα το λουρί στην προσπάθεια να το βγάλει, πρέπει να περνάνε ανάμεσα στον λαιμό και το λουρί δυο δάκτυλα. Όσο για τον πανικό που παθαίνει, το ίδιο πάθαινε η Mici μέχρι που το πήρε απόφαση ότι είναι για το καλό της και δεν διαμαρτυρηθηκε. Εγώ το δοκίμασα για 3 μέρες και τελικά το δέχτηκε. :rolleyes:
Αυτό με το λαστιχάκι, κόντεψε να την πνίξει :( προσπαθώντας να ξεπιαστεί από τα σιδερά του φράχτη όταν έμπαινε από κάτω τους. Ευτυχώς που ήμουν εκεί και κοντά και την ελευθέρωσα. Έτσι πήρα την απόφαση ότι δεν είναι κατάλληλο για γάτες που βγαίνουν και έξω.

Χα, χα, χα... αυτό ήταν το πρώτο λουρί που είχα βάλει στην Mici. Ένα μωβ με χρωματιστά πουα! :lol: Φυσικά δεν της το ξαναέβαλα γιατί αυτό ήταν που κόντεψε να πνίγει.:down:
Δες: https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=1403&c=3&userid=559 :rolleyes:

Εγώ πάντως του έχω 2-3 διαφορετικά λουράκια και αυτό που δείχνει η φωτογραφία είναι ένα από αυτά μόνο που αντί για πουά έμένα έχει πάνω ψαροκόκκαλα. Ευτυχώς για μένα ο Χιόνης έχει δεχθεί μια χαρά το λουράκι και μάλιστα έχω την εντύπωση ότι αν του το βγάλω θα του φανεί περίεργο! Να καταλάβεις ο σκύλος που έχουμε τρελλένεται όταν του φοράμε λουράκι και γίνεται μάχη κάθε φορά που είναι να βγει βόλτα. Αντίθετα ο Χιονούλης μου το φοράει αδιαμαρτύρητα όλη μέρα εδώ και μήνες, από τότε που ήταν ένα από τα γατάκια που ταιζα στον δρόμο:)
Στις φωτογραφίες φαίνεται και το λουράκι που του αρέσει περισσότερο και νευριάζει όταν του το βγάζω. Η φωτογραφία είναι λίγο πιο παλιά, τώρα του έχω προσθέσει και μια μεταλική κόκκινη καρδούλα με το όνομά του και το κινητό μου
https://mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=1251&c=
https://mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=1250&c=

Και εμεις εχουμε αρκετα λουρακια!Το τελευταιο και καλυτερα(κατα τη γνωμη μου)ειναι αυτο https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#1563&c=3&userid=451, με ταυτοτητα(ιδια με του χιονη:P )και κουδουνακι https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#1560&c=3&userid=451.

Οκ κορίτσια, το σάββατο θα βγω για έρευνα αγοράς και θα σας πω την Δευτέρα. Κάτι σε κόκκινο σκεφτόμουν μια και το μωρό μου είναι κατάμαυρο.

Στο μαύρο ταιριάζει πολύ το κίτρινο. Ο Χουζούρης είναι μαύρος με κίτρινο μάτι και ασορτί λουράκι! Του πάει τρελλά!

ναι και μπορεί να γίνει και μασκώτ της ΑΕΚ!!!

Στο μαύρο ταιριάζει πολύ το κίτρινο. Ο Χουζούρης είναι μαύρος με κίτρινο μάτι και ασορτί λουράκι! Του πάει τρελλά!
Καλή ιδέα! Οταν ο Βαλεντίνο ξεκάνει και αυτό το κόκκινο λουράκι θα πάρω κίτρινο!

Καλή ιδέα! Οταν ο Βαλεντίνο ξεκάνει και αυτό το κόκκινο λουράκι θα πάρω κίτρινο!

μπα,δεν θα το ξακανει,εγινε ολυμπιακος!!

Toυ Σάκη του πήρα ένα αποκριάτικο. Είναι ασημί! Έχει πολύ πλάκα γιατί αστράφτει!

Εγώ στους γάτους μου, επειδή δεν βγαίνουν έξω από το σπίτι (μόνο στις βεράντες) δεν βάζω λουράκι. Θεωρώ ότι δεν έχει απολύτως κανένα νόημα και είναι μόνο διακοσμητικό. Δεν θέλω να τους ταλαιπωρώ χωρίς λόγο. Φυσικά όμως πάντα είχα λουράκια στις γάτες που μπαινόβγαιναν, με όλα τα στοιχεία τους, γιατί φοβόμουν μη χαθούν ή τις περάσει κάποιος για αδέσποτα και τις πάρει! Όμως δυστυχώς δεν πιάνει 100% αυτό, γιατί και έχασα πολλές και δεν τις ξαναβρήκα και μου πήραν άλλοι 4 γάτες μου(όχι όλες μαζί) παρόλο που είχαν λουράκι!:(

Λοιπόν κορίτσια, έκανα έρευνα αγοράς, του αγόρασα ένα ωραιότατο λουράκι κίτρινο πορτοκαλί με μεταλλικο κύλινδρο για να μπουν τα στοιχεία του και επιστρέφω σπίτι για να του το βάλω. Έγινε η μάχη του Δράμαλη. Προσπάθησα να του το βάλω την ώρα που κοιμόταν, την ώρα που έτρωγε (γιατί κι ο δικός μου όταν τρώει δε σηκώνει κεφάλι) τίποτα. Παραιτούμαι και δεν θέλω άλλο να τον ταλαιπωρήσω γιατί αφήνιασε ο καημένος. Ίσως πλεον καταφύγω στο μακρύ λουράκι που πιάνει όλο το σώμα για να κάνει τουλάχιστον τη βόλτα του χωρίς να φοβάμαι.

Υπάρχει τέτοιο λουράκι για γάτες ? Κι εγώ μάχη κάνω να τους τα φορέσω αλλά πρέπει . Το συνηθίζουν αν και βγάζουν το κουδουνάκι γιατί εκνευρίζονται με αυτό . Μπορείς βέβαια να τον βάλεις μέσα σε μια πετσέτα και να του το φορέσεις .

Παρτου ενα μικρο σαμαρακι γατας ειναι καλυτερα και δευτερον κοιταξε να κανεις σωστη περιφραξη στον κηπο τα καγκελα η το συρμα πρεπει να γερνουν προς τα μεσα για να μην μπορει να φευγει , εξισου σκεψου οτι μπορει να φευγει γιατι ειναι μονος χωρις παρεα τι θα λεγες για ενα δευτερο?

Με φοβίζει η περίφραξη . Κακώς ;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back