Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται αυτό

Θα έλεγα, αν είναι δυνατόν να την έβλεπε κάποιος γιατρός..(για να γραφτούν και τα σωστά στην αγγελία δηλαδή...):(

... εκτός και αν μπεί.. και μετά γίνουν διορθώσεις, για να μην χάνεται καιρός.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα έλεγα, αν είναι δυνατόν να την έβλεπε κάποιος γιατρός..(για να γραφτούν και τα σωστά στην αγγελία δηλαδή...):(

... εκτός και αν μπεί.. και μετά γίνουν διορθώσεις, για να μην χάνεται καιρός.
Μεχρι την δευτερα ετσει και αλιως δεν μπορο να κανω κατι γιατι δουλευω,μετα θα προσπαθεισω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, οκ.. δεν είπα αμέσως.. εννοείτε όποτε μπορείς...:redface:

Ναι, οκ.. δεν είπα αμέσως.. εννοείτε όποτε μπορείς...:redface:
Αν ηταν καλως ο καιρος θα την επλεινα και αλος να ειναι ομορφη,αλλα κανει πολυ κριο,εσως θα την χτενεισω τουλαχειστων,πρεπει να παρω και ενα περιλημο,γιατι και αυτο κλεξανε

Δεν κλέβουν και τον σκύλο να τελειώνουμε?????:mad:

ελεος.... θα έλεγα να το αφήσεις το πλύσιμο.. θα κρυώνει μετά, και η βρωμιά όσο και να ακούγετε κάπως, κρατάει ζέστη.....:redface:

Στις φώτο φαίνεται πάντως να λάμπει...:)

Εχω ακουσει την τοπ γυφτια του αιωνα!Να βαζουν φιλοζωοι αντιπαρασιτικα κολλαρα στα αδεσποτα και να πανε μερικοι και να τους τα κλεβουν!!:blink::blink::blink: Ελεος!Γυφτο-ελλαδα ειμαστε!:down:

Α καλα,το κολαρο απο τους ψηλους βγαλανε μαζη με το προτο δερματινο που την εβαλα στο απριλιο,μετα πειρα ενα φτινο απλο,και την εβαλα την αμπουλα για ψιλους...τωρα πειρανε και αυτο.:mad:
Κανει πολυ κριο και βρεχει,πειγα εκει ζηεστο φαγητο,αυτη καθετε κατο απο ενα φορτηγο,που ευτιχος αφεισανε εκει καπειες εργατες

Ρανια,εχεις δωσει αγγελιες:hmm:μηπος πρεπει να δωσουμε και στο interpet.gr:hmm:

Sabi μου μην ανησυχείς είχα σκοπό να την βάλω και εκεί. Εσένα να σε ανησυχεί μόνο να την δει ο γιατρός αν γίνεται. Μα δεν έχετε καμμιά φιλοζωϊκή στην περιοχή σου στο Δήμο να ειδοποιήσουμε? Τέλος πάντων. Δεν την έβαλα ακόμα γιατί ήμουν στην Αναστασία σήμερα και με έπιασε η βροχή και γύρισα τώρα. Και τώρα πρέπει πάλι να βγώ. Αύριο όμως θα μπει.
Ξέρετε τι φοβάμαι μην είναι άρρωστο το ζώο και το πετάξανε. Σήμερα όπου έβρισκα το έλεγα. Όσο για περιλαίμιο μην του βάλεις. Πάρε αμπούλα γενικής αποπαρασίτωσης και βάλτης στο σβέρκο. Υπάρχουν κάποιες που την καλύπτουν και από εξωτερικά και από εσωτερικά παράσιτα.
Για να δούμε τι θα γίνει με αυτό το σκυλάκι.

Sabi μου μην ανησυχείς είχα σκοπό να την βάλω και εκεί. Εσένα να σε ανησυχεί μόνο να την δει ο γιατρός αν γίνεται. Μα δεν έχετε καμμιά φιλοζωϊκή στην περιοχή σου στο Δήμο να ειδοποιήσουμε? Τέλος πάντων. Δεν την έβαλα ακόμα γιατί ήμουν στην Αναστασία σήμερα και με έπιασε η βροχή και γύρισα τώρα. Και τώρα πρέπει πάλι να βγώ. Αύριο όμως θα μπει.
Ξέρετε τι φοβάμαι μην είναι άρρωστο το ζώο και το πετάξανε. Σήμερα όπου έβρισκα το έλεγα. Όσο για περιλαίμιο μην του βάλεις. Πάρε αμπούλα γενικής αποπαρασίτωσης και βάλτης στο σβέρκο. Υπάρχουν κάποιες που την καλύπτουν και από εξωτερικά και από εσωτερικά παράσιτα.
Για να δούμε τι θα γίνει με αυτό το σκυλάκι.
Μα ,ειναι αρρωστει,σας το ειπα, εχει αρτριτιδα,δεν περπαταει πολυ.Αμπουλα την εχω βαλει,και στον αβγουστο την ψεκασα με σπρει.Το προη που ασχολιεμε με το σκυλι,οι γιατρι δεν δουλευουνε ακομα,μετα δουλευω εγω και εχω πολυ αροστο αντρα,ελικρινα δεν ξερω αν θα μπορεσω να την παω στο γιατρο η να τον φοναξω εκει(αν θα δεχτει να ερθει),θα προσπαθεισω παντως

Καποιος αλλος για βοηθεια; Εχεις μιλησει με τον αλλον ανθρωπο που της αφηνει τροφη; Ισως μπορει κι εκεινος να την παει στον γιατρο.
Παντως αυτος που κλεβει συνεχεια βαζω στοιχημα ο ιδιος ειναι και κανει προικα για το σκυλι του, δε μπορει οποιος περναει απο εκει να κλεβει κατι απο το σκυλι!

Οπως ειδατε και στην φωτογραφιες ειναι πολυ ερημια εκει,εχει μονο 3 σπιτια ,ενα απο αυτα εχει παρα ολα σκυλια μεσα στην αυλη,ομως δεν νομηζω οτι αυτοι βοηθανε στα αδεσποτα,τα σκθλια στην αυλη γεννανε και για αυτο εχει πολλα,δεν μπορο να πετειχω καποιον εκει ποτε,στα κουδουνια δεν απαντανε.στα αλλα 2 σπιτια το σκυλι αυτο το μισουνε και φισικα δεν ταιζουνε.Βλεπω μονο φαγητο που αφεινει καποιος,δεν ξερω πιος ειναι ,δεν εχω δει ποτε.Σημερα που πετειχα στο δρομο 3 γειτονες που εχουνε σκυλια και τους βλεπω στην βολ'τα,ζειτεισα βοηθεια,αλλα μου ειπανε οτι δεν μπορουνε,δεν εχουνε χρωνο και τλπ.Κουραστεικα στην απελπεσια μου,μονη μου ειμαι:(Βρεικα ενα ξυλο που μπορουσα να το χρεισιμοποισω για το σπιτακι,και δεν μπορο να το σικοσω,ειναι βαρη,και με πιασανε τα κλαματα:cry:

Ετσει παντα με κοιταει οταν φευγω και ποτε δεν με ακουλοθει

Συνημμένα

• 01112009180.jpg
    01112009180.jpg
    253,1 KB · Εμφανίσεις: 45
  • 01112009183.jpg
    01112009183.jpg
    272,8 KB · Εμφανίσεις: 38
Sabi η μικρή έχει προωθηθεί στα βασικότερα. Αύριο θα σκεφτώ που αλλού μπορούμε να την βάλουμε. Καλή της τύχη:)
Έβαλα και στο mycat την αγγελία της αν θέλεις να την δεις

Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου:)

Ετσει παντα με κοιταει οταν φευγω και ποτε δεν με ακουλοθει

:(:(:(:(

Κουράγιο, sabi, ελπίζω να βρεθεί κάτι γρήγορα γι' αυτή τη σκυλίτσα.

Πραγματικά απίστευτη γαϊδουριά αυτή η περίπτωση, εγώ θα σας έλεγα να το κάνετε αυτό με την αφίσα, και να γράψετε απλά οτι είναι ντροπή τους. Αν και δεν πιστεύω να ξαναπάνε στο σημείο εκείνο. Τουλάχιστον θα ρεζιλευτούν..

Είχαμε κανένα νέο Σάμπι από την μικρούλα?

Και την σκεφτόμουνα σήμερα, αλλά με πρόλαβες Ράνια.:redface:

Είχαμε κανένα νέο Σάμπι από την μικρούλα?
Καιρος ειναι καλος τουλαχιστων δεν βρεχετε κακομηρα,τροει καλα,χτες την ψεκασα ξανα με frontline,και εβαλα κεινουριο περιλιμο.Προσπαθω να την δωσω ονομα,επεδι συνεχια "το μορο μου "δεν κανει...την εβγαλα Κιρα.Προστοπαρον δεν με πειρε κανεις ,ελπειζω οτη θα βρεθει καποιος που θα την φυλοξενεισει τουλαχηστον για τον χημονα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back