Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται αυτό

Την κυριακη σκιλιτσα ξαφανειστεικε,και δεν ειναι πια στην θεση της,ελπιζω οτι καποιος την πειρε και εδωσε την ζεστασια,και οχι που εγινε κατι κακο:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα ήθελα να είμαι αισιόδοξη Sabi μου αλλά.... Μα καλά ολόκληρη Κηφισιά μια φιλοζωϊκή δεν υπάρχει εκεί πέρα ρε παιδί μου?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα ήθελα να είμαι αισιόδοξη Sabi μου αλλά.... Μα καλά ολόκληρη Κηφισιά μια φιλοζωϊκή δεν υπάρχει εκεί πέρα ρε παιδί μου?:hmm:
Ρανια μου τοσες μηνες ψαχνω απιαιποτε βοηθεια και ολλα για τιποτα....ελπειζω να ειναι καλα

Aν μάθεις το οτιδήποτε ή την δεις πες μου να σκεφτούμε καμμιά άλλη λύση οκ?

Aν μάθεις το οτιδήποτε ή την δεις πες μου να σκεφτούμε καμμιά άλλη λύση οκ?
βεβεα,κοιταω συνεχια ,και ρωταω ολους για αυτην

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back