sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα.
17-11-09
17:50
Την κυριακη σκιλιτσα ξαφανειστεικε,και δεν ειναι πια στην θεση της,ελπιζω οτι καποιος την πειρε και εδωσε την ζεστασια,και οχι που εγινε κατι κακο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
17-11-09
20:34
Θα ήθελα να είμαι αισιόδοξη Sabi μου αλλά.... Μα καλά ολόκληρη Κηφισιά μια φιλοζωϊκή δεν υπάρχει εκεί πέρα ρε παιδί μου?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα.
17-11-09
21:43
Ρανια μου τοσες μηνες ψαχνω απιαιποτε βοηθεια και ολλα για τιποτα....ελπειζω να ειναι καλαΘα ήθελα να είμαι αισιόδοξη Sabi μου αλλά.... Μα καλά ολόκληρη Κηφισιά μια φιλοζωϊκή δεν υπάρχει εκεί πέρα ρε παιδί μου?![]()
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
17-11-09
23:49
Aν μάθεις το οτιδήποτε ή την δεις πες μου να σκεφτούμε καμμιά άλλη λύση οκ?
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
18-11-09
20:36
βεβεα,κοιταω συνεχια ,και ρωταω ολους για αυτηνAν μάθεις το οτιδήποτε ή την δεις πες μου να σκεφτούμε καμμιά άλλη λύση οκ?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum