roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mairou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν ξέρω πως δε σε βοηθάει αυτό γιατί βιάζεσαι , απλά ήθελα να σου πω την εμπειρία μήπως σε βοηθήσει, γιατί στον αλήτη Πορτοκάλη, μπορούμε πια να δώσουμε αντιβίωση αλλά μόνο σε χάπι βάζοντάς το σε ένα κομματάκι sticks Whiskas. Πιάνει πάντα !!! Ακόμα και αντιπαρασιτικά σε χάπι δίνω και όχι μόνο σε αυτόν αλλά και στις δικές μου που με παίδευαν και το τρώνε με το στικάκι χωρίς καν να το καταλάβουν, χωρίς δεύτερη προσπάθεια.
Ιδέα ρίχνω .....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπέρα, Θα σου πω τη δική μου εμπειρία ή μάλλον αυτή μπορείς να τη διαβάσεις πιο πάνω. Το αποτέλεσμα σήμερα θα σου πω, είναι πως ο αγριόγατος αυτός σταμάτησε να μας γρατζουνάει, μας εμπιστεύτηκε και χουρχουρίζει μόνο που μας βλέπει. Πέρασε ένας χρόνος για να γίνει αυτό, δεν ήταν εύκολο αλλά τώρα αλητεύει όλη την ημέρα, χωρίς όμως να απομακρύνεται από το σπίτι και τη νύχτα μπορώ και τον κλείνω στο παλιό του ..... αναρωτήριο κι έτσι προστατεύεται και από το κρύο και από τις .... πολλές αλητείες.
Λοιπόν ξέρω πως δε σε βοηθάει αυτό γιατί βιάζεσαι , απλά ήθελα να σου πω την εμπειρία μήπως σε βοηθήσει, γιατί στον αλήτη Πορτοκάλη, μπορούμε πια να δώσουμε αντιβίωση αλλά μόνο σε χάπι βάζοντάς το σε ένα κομματάκι sticks Whiskas. Πιάνει πάντα !!! Ακόμα και αντιπαρασιτικά σε χάπι δίνω και όχι μόνο σε αυτόν αλλά και στις δικές μου που με παίδευαν και το τρώνε με το στικάκι χωρίς καν να το καταλάβουν, χωρίς δεύτερη προσπάθεια.
Ιδέα ρίχνω .....
Σ΄ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, θυμάμαι την περίπτωση του πορτοκάλη σας και χαίρομαι πολύ για τη θετική εξέλιξη της περίπτωσής του! Χρειάστηκε πολύς χρόνος βέβαια αλλά σας εμπιστεύτηκε τελικά, τουλάχιστον αυτός σας βρήκε μεγάλος γατούλης, αφού ήταν αδέσποτος και ποιός ξέρει τι θα είχε περάσει, οπότε δικαιολογείται ο κακομοίρης. Η δική μας ποτέ δεν έζησε ως αδέσποτο και μπορεί να μην την είχαμε μέσα στο σπίτι αλλά από τοσοδούλι ήταν στην αυλή και υποτίθεται ότι θα πρεπε να είχε συνηθίσει την παρουσία μας, όπως όλα τα υπόλοιπα που ζουν έξω...τέσπα, προφανώς χρειάζεται κι άλλο χρόνο, πρέπει να το πάρω απόφαση ότι θα αργήσει παααρα πολύ να ηρεμήσει η συγκεκριμένη...είναι μωρέ και το μικρό της μαζί μέσα αναγκαστικά, δε θέλω να το ρισκάρω να το βγάλω μόνο του έξω, άμαθο καθώς είναι φοβάμαι μή πάθει κτ...οπότε πάνε πακέτο. Πάντως, τα sticks που λες δε τα έχω δοκιμάσει, ενώ πίστευα ότι είχα δοκιμάσει τα πάντα...θα τα πάρω μήπως και...

stathisnew
Νεοφερμένο μέλος
καλησπερα σας!εδω κ δυο μηνες περιπου εχω εναν γατο,τον Παμπλο.Μου τον εδωσαν για 3 χρονων αλλα πιστευω οτι ειναι παραπανω τελικα!Αναφερω την ηλικια του γιατι ειναι αρκετα μεγαλος και χρειαστηκε να αλλαξει περιβαλλον( και να μεινει μαζι μου) γιατι στο παλιο του σπιτι τον ταλαιπωρουσαν.Το θεμα ειναι οτι δεν με αφηνει με τιποτα να τον χαιδεψω,ουτε καν να τον ακουμπησω!Και καποια στιγμη πρεπει να του κανω εμβολια (γιατι δεν του εχουν κανει ποτε) και δεν ξερω πως. Εννοειται οτι δεν μπαινει σε κλουβι μεταφορας.Επισης ακομα και το φαγητο του οταν του βαζω μου κανει το χαρακτηριστικο κχχχχ σαν να επιτιθεται.Το γατι δεν εχει ιδεα απο παιχνιδια με ανθρωπο ουτε απο χαδια.Δεν ξερω πως να τον πλησιασω. Και ειναι κ το θεμα υγιειας που δεν ξερω αν εχει κατι αλλα και αν θα παρουσιασει πως θα τον δει κτηνιατρος. Το μονο καλο που αποκτησαμε στη σχεση μας ειναι οτι κοιμαται πανω μου το βραδυ!Αλλα φυσικα περιμενει να βεβαιωθει οτι ξαπλωσα μηπως και του επιτεθω!χαχα
Είμαι ο Στάθης που ξεκίνησε το θέμα με τον " Πορτοκάλι ", ήμουν αγανακτισμένος από την επιθετικότητα του. Σήμερα, μόλις μας βλέπει, έρχεται με χαρά, τον χαϊδεύουμε χωρίς τον φόβο της επιθέσης, κερδίσαμε την εμπιστοσύνη του. Βέβαια πέρασε σχεδόν 1 έτος από την γνωριμία μας, αυτό που χρεάζεται είναι: ΥΠΟΜΟΝΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ και αγάπη που σίγουρα διαθέτεις. Το γεγονός ότι σε πλησιάζει το βράδυ, είναι πολύ θετικό. Ένα τρίκ που χρησιμοποιώ για να δώσω φάρμακο στην γάτα μου, επιλέγω να είναι σε μορφή χαπιού, αγοράζω ένα μαλακό cat stick από pet shop, κόβω ένα μικρό κομμάτι από το cat stick και βάζω μέσα το χάπι. Πάντα πετυχαίνει.
xontrogato
Νεοφερμένο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Το μόνο που έχω να προτείνω, καθώς δεν είχα ποτέ πρόβλημα να πιάσω γάτα ή γάτο που ζούσε μέσα στο σπίτι μου, είναι να περιμένεις τον επόμενο οίστρο της ενώ μέχρι τότε θα την έχεις φυσικά μέσα. Συνήθως γίνονται πιο χαδιάρικα σε αυτή την φάση και ίσως καταφέρεις να την μπουζουριάσεις.

Λέω τώρα εγώ βασιζόμενη στην εμπειρία μου με την Μελίνα που δεν ήθελε καθόλου χάδια μέχρι που μας ήρθε οίστρος...
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
πολυ ενδιαφερον,θα το δοκιμασουμε
Μαρακι προσπαθησε με το στικ ,προσπαθησε με την πολυ καλη συμβουλη της Βασουλας μας βεβαιως-βεβαιως,κι αν δεν.............
??????δεν εχω ιδεα
γατοπαγιδα μαλλον?αληθεια πως λειτουργουν αυτες?δεν εχω δει ποτε

roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool