Δεν μπορώ να ταξιδέψω...

Αχ παιδιά δεν αντέχω...Τη μέρα απαγορεύεται με απλό τραίνο;
Ερώτηση του φίλου μου:"Γιατί επιτρέπεται μόνο το βράδυ;Το βράδυ δεν είναι γάτα,μεταλλάσεται;"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε μουκέλις καλη μου, τι να απαγορεύεται στο απλο τρένο, μπουρδελο ειναι!
Σου λεω μπηκα μεσα κανονικα και το γατι το είχαμε αγκαλια μερα μεσημερι.
Εδώ ταξιδέυει κόσμος όρθιος, λες να ασχολουνται με ένα γατάκι που δεν φαίνεται;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμμ με το τρένο προσπάθησα και εγω να ταξιδέψω μαζί με τη γατούλα μου...δεν αφήνουν. Το λόγο βέβαια δεν σου λένε. Θα έλεγα να μην το διακινδυνέψεις γιατι μπορει να σε κατέβασουν κατω και να μπεις σε ατελειωτες συζητήσεις με την ασφάλεια του σταθμου..:(. Κανονικά θα επρεπε να ελέγχουν τα χαρτια του γατιού και αν ειναι εμβολιασμένο και σε γατοφόρο να επιτρέπουν , αλλά βαριούνται να ασχοληθούν!

ΜΩρέ το σκέφτομαι επειδή είναι IC και express και είναι περίεργοι...έχουν το νόμο και με το μέρος τους...:/:

Μην αγχώνεσαι καθόλου.
Μια φορά που χρειάστηκε να ταξιδεψω με τον Λαζαράκο απο Αθήνα για Κατερίνη με IC, δεν υπηρχε κανένα πρόβλημα. Στα εκδοτήρια μου ειπαν ότι αν ειναι σε γατοφόρο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όυτε για τον χώρο των αποσκευων μου είπαν.. Αλοιμονό!!
Και μάλιστα επειδη ήτανε μικρόυλης και φοβότανε, σκέπασα με την πασμίνα μου τη γατοφόρο και το ταξίδι κύλησε ομαλότατα.
Όταν δε ήρθαν να μου ελέγξουν το εισητήριο, τη γατοφόρο την είχα στα γόνατά μου..κάτι πήγε να μου πεί ο ελέγκτης αλλά πρόλαβε και του τσαμπουκαλέυτηκε ο διπλανός μου..
Το πρώτο τέταρτο ήταν δύσκολο, αλλά μετά όλα έστρωσαν..

Βρε μουκέλις καλη μου, τι να απαγορεύεται στο απλο τρένο, μπουρδελο ειναι!
Σου λεω μπηκα μεσα κανονικα και το γατι το είχαμε αγκαλια μερα μεσημερι.
Εδώ ταξιδέυει κόσμος όρθιος, λες να ασχολουνται με ένα γατάκι που δεν φαίνεται;
Συμφωνώ!!! :up:

Αχ παιδιά δεν αντέχω...Τη μέρα απαγορεύεται με απλό τραίνο;
Ερώτηση του φίλου μου:"Γιατί επιτρέπεται μόνο το βράδυ;Το βράδυ δεν είναι γάτα,μεταλλάσεται;"

Νομίζω ότι το κάνουν για να μην ενοχληθούν οι άλλοι επιβάτες:/::hmm:Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα βρεθεί ένας που θα διαμαρτυρηθεί ότι είναι αλλεργικός ή ότι ενοχλείται από τα νιαουρίσματα. Γι' αυτό, υποθέτω, ότι απαγορεύουν τα ζώα τις ώρες που ταξιδεύει πολύς κόσμος. Τώρα στις 12 τα μεσάνυχτα, εσείς και ο ελεγκτής θα είστε στο βαγόνι. Κανονικά θα έπρεπε να γίνεται αυτό που λέει η Άντα. Να εξετάζουν το βιβλιάριό τους και να απαιτούν να είναι σε όλο το ταξίδι στη γατοφόρο τους... Αλλά, ποιός ασχολείται σε αυτή τη χώρα;

και επίζω ότι είμαστε μπουδ@@@λο ολοκληρωτικά!!! άρα .. εχει και δικιο η Βιβή...

Τώρα για κτέλ.. μπορέις να κάνεις και εσυ ότι εκανε μια φίλη.. έδωσε κατι στον οδηγό και την πηρε πάνω (αν το αποφασίσεις τελικά..)

αν και παλι... αφου μας πέρνει το όλο σύστημα.. παρτην μαζί σου στο τραίνο και κάνε την Κινέζα!!! :)

Αλλά, ποιός ασχολείται σε αυτή τη χώρα;

Δυστυχώς δεν ασχολούνται με πολλά θέματα που αφορούν τα ζώα...σαν να μην εχουν ψυχή, να μην πονάνε , να ειναι απλά ''παράσιτα'' .:mad:

Οσο για τα ΚΤΕΛ θα συνφωνήσω ειναι στη διαθεση του οδηγού....άλλη βλακεια και αυτη!! αν κοιμηθηκε καλ΅α κ σε ειδε με ''καλό'' μάτι θα σε αφήσει.:/:

Οσο για τα ΚΤΕΛ θα συνφωνήσω ειναι στη διαθεση του οδηγού....άλλη βλακεια και αυτη!! αν κοιμηθηκε καλ΅α κ σε ειδε με ''καλό'' μάτι θα σε αφήσει.:/:

Α, εγώ νόμιζα ότι παίζουν ρόλο τα αβυσσαλέα ντεκολτέ και τα σούπερ μίνι...:lol:

και επίζω ότι είμαστε μπουδ@@@λο ολοκληρωτικά!!! άρα .. εχει και δικιο η Βιβή...

Τώρα για κτέλ.. μπορέις να κάνεις και εσυ ότι εκανε μια φίλη.. έδωσε κατι στον οδηγό και την πηρε πάνω (αν το αποφασίσεις τελικά..)

αν και παλι... αφου μας πέρνει το όλο σύστημα.. παρτην μαζί σου στο τραίνο και κάνε την Κινέζα!!! :)

και επειδη μου θύμισες τα δικά μου και εκνευρίστηκα..
καθησα και έψαξα το νομικό πλαίσιο..Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα του οσε βρήκα τη διεθνή σύμβαση για τις μεταφορές
https://www.ose.gr/ose/content/Folder.aspx?d=41&rd=16507206&f=1710&rf=-2023530434&m=-1&rm=0&l=2

Και επιπλέον στο υπουργείο μεταφορών
https://www.yme.gr/index.php?getwhat=1&oid=472&id=&tid=472
παρ 1.3

οπότε αν σου κουνηθούν..απάντησε αναλόγως !!
με τους ανεγκέφαλους που μπλέξαμε!!!

Αυτο εννοούσα με το καλό μάτι!!

Κορίτσια συμφωνώ,γενικά είμαστε ένα μπάχαλο(δε θα πω την άλλη λέξη,έχω και μωρά γατάκια σπίτι και δεν κάνει να ακούν τέτοια:lol:).Αλλά πρόκειται για ένα πολύωρο ταξίδι (τουλάχιστον πέντε ώρες) και δε μπορώ να διακινδυνέψω να του τη "βαρέσει" κανενός βλάκα και να μας παρατήσει στη μέση του πουθενά...Θα ρωτήσω ξανά για απλό κατά τη διάρκεια της μέρας,και ελπίζω να βρω μια άκρη.

καθησα και έψαξα το νομικό πλαίσιο..Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα του οσε βρήκα τη διεθνή σύμβαση για τις μεταφορές
https://www.ose.gr/ose/content/Folder.aspx?d=41&rd=16507206&f=1710&rf=-2023530434&m=-1&rm=0&l=2
Αν πας στο σιτε...θα δεις οτι γράφει ''Τα ζώα μεταφέρονται συνοδευόμενα και με ειδικές διατάξεις ''. Επειδή ασχολούμαι με πρότυπα, ξέρω οτι κατι τετοια ''παραθυράκια'' αφήνουν για να μην μπορείς να τους κυνηγησεις μετά!

Τι να σου πω, κορίτσι μου... Μακάρι να είχα αυτοκίνητο να σε πήγαινα:/:

Αν πας στο σιτε...θα δεις οτι γράφει ''Τα ζώα μεταφέρονται συνοδευόμενα και με ειδικές διατάξεις ''. Επειδή ασχολούμαι με πρότυπα, ξέρω οτι κατι τετοια ''παραθυράκια'' αφήνουν για να μην μπορείς να τους κυνηγησεις μετά!
Εναι,γι'αυτο θα λένε ότι θέλουν,πρωί,μεσημέρι,βράδυ...
Πάντως κορίτσια ένα έχω να πω...Εδώ μέσα έχω συναντήσει όχι μόνο τους πιο συνειδητοποιημένους ζωόφιλους,αλλά και τους πιο γλυκούς και εξυπηρετικούς ανθρώπους.Σας ευχαριστώ πολύ όλους!:up:

Εισαι πολυ πολυ γλυκια!! :)

Εισαι πολυ πολυ γλυκια!! :)
Εγώ;Εσείς που με έχετε σκλαβώσει με την ευγένεια και την καλοσύνη σας.:)

Ασχετο με το θέμα.....
Αλλά εγώ έχω πάρει ΠΟΛΛΕΣ φορές το παιδί μου με την γατοφόρο στο τρόλλεϋ.. ενώ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ...

παω πίσω-πίσω και ενώ σκούζει σαν τρελλος.. τον ηρεμό βέβαια......
το μόνο που έχω ακούσει είναι ..

---Τϊ γλυκό γατάκι, και
-----ΣΙΑΜ είναι???? :cool:...... δεν θέλω σχόλια.

Ασχετο με το θέμα.....
Αλλά εγώ έχω πάρει ΠΟΛΛΕΣ φορές το παιδί μου με την γατοφόρο στο τρόλλεϋ.. ενώ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ...

παω πίσω-πίσω και ενώ σκούζει σαν τρελλος.. τον ηρεμό βέβαια......
το μόνο που έχω ακούσει είναι ..

---Τϊ γλυκό γατάκι, και
-----ΣΙΑΜ είναι???? :cool:...... δεν θέλω σχόλια.
:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back