Havana
Διάσημο μέλος
Παδιά μας δουλεύουν τώρα;Αβανάκι σου είπαν ότι επιτρέπεται στο απλό μόνο ή και στο ιντερσιτι;Και μερα ή μονο βραδυ;
Έχει και ενα απλό στις 4,30 το απογευμα,μπορώ να ταξιδέψω και με αυτο και να λήξει το θέμα αν επιτρέπουν και μέρα!
γενικα ειπαν οτι επετρεπετε αρκει να ειναι σε γατοφορο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα
Δραστήριο μέλος
Νατάσσα, δεν μιλάει για Αθήνα, εδώ θα έρθει χωρίς γατόυνι.... (ελπίζω...)!!!!![]()
Ναι βρε το κατάλαβα αλλά πως θα έρθει (έστω και χωρίς γατούνι) χωρίς να μπορεί να φύγει - με το γατούνι?

Γι αυτ'ο ρώτησα
!!!

Μια και τώρα μπήκα και εγώ,όεςφορέ χρειάστηκε να μεταφέρω μικρό γατάκι το έκανα σε μια τσάντα τζην που μέσα είχα βάλει πάμπερς
κλεισμένο το φερμουάρ όσο χρειαζόταν,δεν ξέρω αν είμαι τυχερή αλλά ποτέ κανεις δεν είπε τίποτα.Τις περισσότερες φορές κοιμόντουσαν και δεν ακουγόταν ούτε κιχ.Εδώ την Μπεμπου που έφερα με ταξί από την Πατησιών την έφερα και δεν έβγαλε κιχ.Ισως πρέπει να είσαι ψυχραίμη για να είναι και το γατάκι ήσυχο.Και πίστεψε με και βόμβα που είπαν τα κορίτσια να μετέφερες αν είσαι εσύ ψυχραιμη,ούτε που θα το καταλάβουν.
Αντε κι εγώ ετοιμάζομαι να φέρω έτσι το μικρό σιαμεζάκι,επιτέλους.

Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με το τραίνο(απλό, όχι IC) έχω δει γάτες, σκύλους, κουνέλια, ότι θες!
Εγώ λέω πάρτο με απλό τραίνο κάπως καμουφλαρισμένο (σε κάποια παλιά τσάντα π.χ.) και να σφυρίζεις αδιάφορα. Αν είχα αυτοκίνητο δε το συζητάω, ήθελα ούτως ή άλλως να πάω Αθήνα αυτό το ΣΚ. Αλήθεια λίγο ηρεμιστικούλι σηκώνει για να μη νιαουρίζει ή είναι πολύ μικρό?
Havana
Διάσημο μέλος

www.hva.gr
πανελληνιος κτηνιατρικος συλλογος δειτε το υπομνημα για μεταφορα ζωων
η δρου παντος με γατοφορο στο απλο τραινο το μετεφερε απο αθηνα προς λαμια κανεις δεν της ειπε κουβεντα...
aretha
Περιβόητο μέλος
Παιδιά, με ρέγουλα τα ηρεμιστικά, είναι επικίνδυνα ακόμα και για ενήλικα γατιά. Μπορούν να προκαλέσουν σοβαρότατες παρενέργειες, μέχρι και ανακοπή, γι' αυτό καλύτερα είναι να τα δίνει μόνο ο γιατρός.Αλήθεια λίγο ηρεμιστικούλι σηκώνει για να μη νιαουρίζει ή είναι πολύ μικρό?

Πολύ περισσότερο βέβαια όταν πρόκειται για μωρά, όπως η Μόιρα της moukelis...
elvenstar
Επιφανές μέλος
Moukelis μη στεναχωρίεσαι και τα δικά μου γατάκια ειδικά την candy που την πήρε κ εγώ μωρό μου τα έχτειλαν από την Αθήνα με το ΚΤΕΛ στα Τρίκαλα(5 ώρες ταξίδι παρακαλώ) κ μάλιστα ασυνόδευτα. Μήν αγχώνεσαι στο κάτω μέρος έχει εξαερισμό αν θέλεις βάλε ένα παιχνιδάκι μέσα κ θα είναι μια χαρά:cry:Κορίτσια έχω πρόβλημα...Πήρα στον ΟΣΕ και ρωτησα αν γινεται να ταξιδεψω με το τραινο και τη Μόιρα στο ειδικό κλουβάκι(στην ετικετα του γράφει ότι κάνει μέχρι και για αεροπλάνο),και μου ειπαν οτι δε γινεται με τιποτα.Ρωτησα αν γινεται να πληρωσω και δευτερο εισητηριο,αν γινεται να την παραδωσω στις αποσκευες...τιποτα.Με τα ΚΤΕΛ μου ειπαν οτι θα πρεπει να ταξιδεψει κατω με τις αποσκευες και δε θελω,ειναι πολυ μικρουλα...Τι να κάνω;;;![]()
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Κι εγώ που θα πάρω τον Αιμίλιο μαζί μου με το καράβι θα τον ανεβάσω με τσαμπουκά πάνω τι θα κάνουν θα με πετάξουν στην θάλασσα? Ψυχραιμία και γαλιφιά χρειάζεταιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Havana
Διάσημο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Όχι μικρή μου,εννοώ σε ποιον αριθμό.σε ολα τα ραινα εντος συνορων![]()
zorica
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

zorica
Διάσημο μέλος
Ετσι σε θελω,δυναμικη!!!Λοιπόν παιδιά μου την έχει δώσει πολύ αυτός ο χαζοΟΣΕ.Αμάν πια.Περιμένω πως και πως να πάρω τη μικρή μου,και κανένας χαζοελεγκτής δε θα με σταματήσει.Θα πάρω το απλό των 4,50,και άμα τολμήσει κανείς να μου πει τίποτα,θα του την πω κιόλας,που ταλαιπωρεί το πανάκριβο μπλε ρωσικό γατάκι μου που είναι ενός μήνα μόλις."Αν πάθει κάτι,θα μου καλύψετε εσείς τη ζημιά του εκτροφείου,κύριε ελεγκτή;" θα του πω με θράσος.Και δεν έχει να μου πει και τίποτα,αφού λενε ότι επιτρέπονται στις απλές αμαξοστοιχίες.![]()
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ξέρω, ότι στο τρένο επιτρέπεται να πάρεις γάτα, αρκεί να είναι σε γατοφόρο....(ο άνδρας μου δουλεύει στον ΟΣΕ
) οπότε άσ΄τους να λένε!Δες και εδώ ένα παρόμοιο θέμα.
@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έτσι σε θέλω δεν θα μας πατήσουν αυτοί!!!!Λοιπόν παιδιά μου την έχει δώσει πολύ αυτός ο χαζοΟΣΕ.Αμάν πια.Περιμένω πως και πως να πάρω τη μικρή μου,και κανένας χαζοελεγκτής δε θα με σταματήσει.Θα πάρω το απλό των 4,50,και άμα τολμήσει κανείς να μου πει τίποτα,θα του την πω κιόλας,που ταλαιπωρεί το πανάκριβο μπλε ρωσικό γατάκι μου που είναι ενός μήνα μόλις."Αν πάθει κάτι,θα μου καλύψετε εσείς τη ζημιά του εκτροφείου,κύριε ελεγκτή;" θα του πω με θράσος.Και δεν έχει να μου πει και τίποτα,αφού λενε ότι επιτρέπονται στις απλές αμαξοστοιχίες.![]()
Περιμένουμε νέα οτι τελικά είχατε ένα υπέροχο ταξίδι!!!!!φιλάκια
drf
Δραστήριο μέλος
Λοιπόν παιδιά μου την έχει δώσει πολύ αυτός ο χαζοΟΣΕ.Αμάν πια.Περιμένω πως και πως να πάρω τη μικρή μου,και κανένας χαζοελεγκτής δε θα με σταματήσει.Θα πάρω το απλό των 4,50,και άμα τολμήσει κανείς να μου πει τίποτα,θα του την πω κιόλας,που ταλαιπωρεί το πανάκριβο μπλε ρωσικό γατάκι μου που είναι ενός μήνα μόλις."Αν πάθει κάτι,θα μου καλύψετε εσείς τη ζημιά του εκτροφείου,κύριε ελεγκτή;" θα του πω με θράσος.Και δεν έχει να μου πει και τίποτα,αφού λενε ότι επιτρέπονται στις απλές αμαξοστοιχίες.![]()
εύχομαι να πάνε όλα καλά με το γατοτάξιδο στο τραίνο ! Εν ανάγκη πες και κάνα ψέμα του στυλ ότι πας Αθήνα άμεσα για μια ειδική γατοεπέμβαση που δε γίνεται στο Βόλο. Αν και πιστεύω δε θα έχες απολύτως κανένα πρόβλημα εάν είναι στη γατοφόρο του. Αν και από ότι είδα το κανονισμό είναι λίγο παράλογο από τη στιγμή που μεταφέρονται κατοικίδια κανονικά σε αεροπλάνα και το πρόβλημα είναι στο IC ? ήμαρτον..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool