moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
αν οχι παρε τηλ και ρωτακαι καλα στο Διοικητικο τμημα του ΟΣΕ αν μπορεις κλπ ...
Αν ξεραμε οτι επιτρπεται θα τους ελεγες να σου δωσουν τον Προισταμενο και θα κανες λιγο τσαμπουκα..αλλα τωρα...
Fotini
Διάσημο μέλος
Αλλιώς μίσθωσε ταξί...
moukelis
Επιφανές μέλος
Ταξί δεν δέχονται,και το pet taxi φοβαμαι θα μου βγει μια περιουσία από Αθήνα για Βόλο.ΙΧ έχω,αλλά είμαι σχετικά νέα οδηγός και δεν έχω κάνει ποτέ ταξίδι εκτός πόλης.

RedCat
Διάσημο μέλος
Ρωτα και την βιβη που πηγε το γατακι με τραίνο στο Λιανοκλάδι βρε νομιζω δεν ειχε προβλημα
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Παιδιά εδώ στον δικό μας τον ΟΣΕ δεν ξέρουν καλά καλά τα δρομολόγια,κάθε φορά ψάχνω μόνη μου και τους τα λέω εγώ με τον αριθμό της αμαξοστοιχίας...Μα είναι δυνατόν;Ακόμα και κανονικό εισητήριο τους είπα να πληρώσω για το ζώο.Δώρα, προσπάθησέ το λίγο περισσότερο! Πήγαινε και από τον ΟΣΕ και ζήτα να δεις κάποιον υπέυθυνο εν ανάγκηΑλλιώς μίσθωσε ταξί...
![]()

RedCat
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Κι αν δε μας αφήσουν να ταξιδέψουμε;Τι θα κάνουμε;Θα μείνω στο σταθμό ξεκρέμαστη με τη μικρή στη γατοφόρο;Κι εγώ το σκέφτηκα να πάω κανονικά,μπορεί και να μη μου πουν και τίποτα,αλλά δεν θέλω να το ρισκάρω επειδή είναι IC express.παιδια εγω εχω ακουσει οτι γινεται με το τραινο. Επισης παλια η γιαγια μου ειχε ταξιδεψει με την Σιντυ μας για Θεσσαλονικη με μαλακή γατοφόρο κιολας μεσα στο τραίνο και μαλιστα επειδη γκρινιαζε την ειχε αγκαλια
Ρωτα και την βιβη που πηγε το γατακι με τραίνο στο Λιανοκλάδι βρε νομιζω δεν ειχε προβλημα
RedCat
Διάσημο μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Πες τους να ενημερωθουν καλυτερα απο τα κεντρικα τους και οτι εχεις ξαναταξιδεψει....
Παρε τους με το καλο στην αρχη και αν δεις οτι επιμενουν τοτε πετα καμια φοβερα....
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ή πάρε στα ταξί και ρώτα δεν μπορεί κάποιος ζωόφιλος θα υπάρξει να μεταφέρει την ζουζούνα σου!!!
moukelis
Επιφανές μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος
Φτου να πάρει! Κι όμως, σε ένα θέμα εδώ στο mycat για μεταφορά κατοικίδιου, κάποιος είχε στείλει e-mail στον ΟΣΕ και είχαν απαντήσει ότι δέχονται κατοικίδια. Δώρα, νομίζω ότι αυτό το είχε κάνει η Aretha. Δεν της στέλνεις πμ;

moukelis
Επιφανές μέλος
Θα της στείλω αμέσως τώρα!Παιδιά, μόλις πήρα το 1110 του ΟΣΕ και ο τύπος που απάντησε μου είπε ό,τι ακριβώς είπαν και στη ΔώραΦτου να πάρει! Κι όμως, σε ένα θέμα εδώ στο mycat για μεταφορά κατοικίδιου, κάποιος είχε στείλει e-mail στον ΟΣΕ και είχαν απαντήσει ότι δέχονται κατοικίδια. Δώρα, νομίζω ότι αυτό το είχε κάνει η Aretha. Δεν της στέλνεις πμ;
![]()

Jeannine
Δραστήριο μέλος
Είχα κάτσει κάπου απόμερα, είχα βγάλει το μπουφάν μου και είχα τυλίξει το μωρό γατάκι μέσα και το χάιδευα και ήταν πολύ ήσυχο.
Κανείς δεν το πήρε χαμπάρι.
Οπότε σε συμβουλέυω να μην το δηλώσεις καν ότι έχεις γάτα.
Μη φοβάσαι!!
Βάλτη σε καμιά τσαντούλα σκούρα και άφησε μια χαραμάδα να αναπνέει και να μπαίνει το χέρι σου μέσα, ώστε να το χαιδεύεις. Το πολύ πολύ η Μοιρα να κοιμηθεί!!!
Κι αν σε πάρουν χαμπάρι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αποκλείεται να σε κατεβάσουν κάτω! Πούλα και κανένα παραμύθι δακρύβρεχτο και όλα θα πάνε καλα!!!

@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι πρέπει να το αφήσεις μόνο του σπίτι?
Ξεκίνα σιγά σιγά με το αυτοκίνητο σου και στο κάτω κάτω θα έχεις την καλύτερη παρέα μαζί σου!!!!
aretha
Περιβόητο μέλος

Στο site του Υπουργείου Μεταφορών γράφει:
1.- Συμπληρωματικές Υπηρεσίες
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, πέραν της μεταφοράς, ο σιδηρόδρομος παρέχει συμπληρωματικά στον καταναλωτή:
Υπηρεσίες Κατάκλισης που δίνουν τη δυνατότητα διανυκτέρευσης σε ειδικά για το σκοπό αυτό βαγόνια (Κλινάμαξες, Κλινοθέσια),
- Υπηρεσίες Εστίασης και Κυλικείου,
- Υπηρεσίες Συνοδευόμενων αυτοκινήτων, με τις οποίες παρέχεται η δυνατότητα στον επιβάτη να μεταφέρει, με την ίδια αμαξοστοιχία που ταξιδεύει και το επιβατικό του αυτοκίνητο, σε ορισμένες διαδρομές του Δικτύου,
- Υπηρεσίες μικτών και συνδυασμένων μεταφορών (Τρένο -Λεωφορείο), στις περιπτώσεις που ο σιδηροδρομικός σταθμός βρίσκεται σε απόσταση από το αντίστοιχο αστικό Κέντρο,
- Υπηρεσίες μεταφοράς, με προϋποθέσεις, συνοδευόμενων κατοικίδιων ζώων (εξαιρουμένων των αμαξοστοιχιών INTERCITY και INTERCITY Express ).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool