akoylini
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
12-07-13
12:36
νομιζω πως πρεπει λιγο να της βρεξεις,να τις βαλεις ανακατεμενες με καμια κονσερβουλα κτλπ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoelev
Νεοφερμένο μέλος
Η Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα.
12-07-13
12:36
Ευχαριστω!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα.
12-09-13
01:45
Γεια σας~! Το γατι μου τον τελευταιο καιρο εχει εθιστει τρελα με κονσερβες-φακελακια και απο τοτε που εκανα το λαθος να του δοσω εχει σταματησει να τρωει τις κανονικες κροκετες, και ακομα και εκει ειναι επιλεκτικο ,δηλαδη θα φαει μονο τις πιο ακριβες ,οτιδηποτε αλλο δεν προκειτε να το φαει ακομα και αν πειναει.Δεν ξερω γιατι εχει γινει τοσο επιλεκτικο στο φαγητο. Κανενα κολπο για να τον φτιαξω?
akoylini
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
13-09-13
20:11
οταν λες δεν τωει ακομα και αν πεινασει ,δηλαδη ποσες ωρες εχει μεινει νυστικος?
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
15-09-13
13:22
Bemanos, το γατάκι σου τρώει μόνο κονσέρβες;
Ρωτάω διότι θα ήταν καλύτερο να είχε μια διατροφή η οποία να περιλαμβάνει και κονσέρβα και ξηρά τροφή.
Θα μπορούσες πχ να του έδινες κάθε μέρα ξηρά τροφή και λίγη κονσέρβα.
Αλλά θα πρότεινα να μην τρέφεται αποκλειστικά και μόνο με ξηρά τροφή ή κονσέρβα.
Εάν αρνείται να φάει την ξηρά τροφή, θα μπορούσες να του δίνεις λίγη κονσέρβα με ξηρά τροφή και σταδιακά να μειώνεις την ποσότητα της κονσέρβας;
Ρωτάω διότι θα ήταν καλύτερο να είχε μια διατροφή η οποία να περιλαμβάνει και κονσέρβα και ξηρά τροφή.
Θα μπορούσες πχ να του έδινες κάθε μέρα ξηρά τροφή και λίγη κονσέρβα.
Αλλά θα πρότεινα να μην τρέφεται αποκλειστικά και μόνο με ξηρά τροφή ή κονσέρβα.
Εάν αρνείται να φάει την ξηρά τροφή, θα μπορούσες να του δίνεις λίγη κονσέρβα με ξηρά τροφή και σταδιακά να μειώνεις την ποσότητα της κονσέρβας;
jennykon
Νεοφερμένο μέλος
Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15 μηνύματα.
20-10-13
11:26
Γεια σας! Κ το δικό μου γατάκι σταμάτησε ξαφνικά να τρώει την ξηρή τροφή, για την οποία μεχρι χθες φυσικά τρελαινόταν. Η εν λόγω τροφή είναι μια χύμα απο το σούπερ μάρκετ, γενικά δεν ξέρω πόσο ποιοτική είναι, αλλά την έτρωγε με μανία! Ακόμα δείχνει πολύ ενδιαφέρον με τη σακούλα αλλα μόλις μπειλ στο πιάτο δεν την αγγίζει. Της έδωσα ενα μικρο κομματάκι ζαμπόν και το πήρε απο τα χέρια μου κ το έπαιζε. Είναι πολυλ δραστήρια και χαρούμενη-δεν ανησυχώ μήπως συμβαίνει κάτι άλλο.Άλλωστε η γατούλα δε μένει αποκλειστικά μέσα στο σπίτι, κ φαντάζομαι μπορεί να έφαγε τίποτα απο τον κήπο;;
καμία ιδέα για να την δελεάσω να φάει;
καμία ιδέα για να την δελεάσω να φάει;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum