Δερματίτιδα

Εμένα είναι κουφούλα οπότε δεν την καθησυχάζει να της μιλάω:( Διαφορετικά μπορεί να βοηθούσε.
Κι εγώ προσπαθώ πολύ αλλά δεν θέλω να την πιέζω γενικότερα και να τη βγάζω από τις κρυψώνες της. Δε θέλω να με φοβάται ρε γμτ:( Κι ο γάτος μου να την πλησιάσει φοβάται και κρύβεται.
Ο γιατρός μου έδειξε το τεστ και μου εξήγησε ότι κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει μια και μόνο γραμμή αλλά στο δικό τους υπήρχε και μια θαμπή δεύτερη γραμμή. Γι'αυτό και δε μου είπε με σιγουριά ότι είναι αρνητικό.
Εσάς ο γιατρός τι σας είπε; Δεν κατέληξε σε κάτι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο ψυχολογικό κατέληξε αλλά πίστεψε με σε όσους γιατρούς πήγα τόσες απόψεις άκουγα... Επειδή της δική μου είναι συμμετρικό ο τελευταίο μου είπε να τις κάνω και πλύσεις στα αφτιά για να της πάρουν υγρό να το εξετάσουν.. Επίσης μου είπαν και για αλλεργία. Εμένα όταν άρχισε να υποχωρεί έβγαζε σταδιακά και μαλλί. πάντως το συνεχές γλύψιμο φανερώνει ενόχληση φαγούρα η κάτι τέτοιο... Οπότε πιθανόν να είναι και σένα η ψυχολογικό η αλλεργία. Πόσο είναι η φυσιολογική θερμοκρασία των γατών? Για το θέμα του μικροβίου δεν σου πρότεινε κάτι ο γιατρός?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

38-39 βαθμούς πρέπει να έχουν κανονικά. Η μικρή μου όταν την πρωτοπήγα στον κτηνίατρο είχε 40+. Γι'αυτό και της έδωσε αντιβίωση που τελειώνει σε 2 μέρες (συνολικά 10 μέρες είναι να πάρει). Οπότε θεωρητικά και μικρόβιο να ήταν θα έχει εξαλειφθεί:/:
Ψώρα, μύκητας, παράσιτο δεν είναι. Και αλλεργία δεν ξέρω αν είναι γιατί προχθές της έκανε ένεση κορτιζόνης. Δε θα έπρεπε να έχουν σταματήσει τα συμπτώματα;;
Εγώ σκεφτόμουν το ψυχολογικό από την αρχή, γιατί θυμήθηκα και τη δική σου περίπτωση, αλλά μου είπε ότι αφού δεν άλλαξε τίποτα στο τελευταίο διάστημα δε μπορεί να είναι.

Τα κενά στο τρίχωμα της είναι συμμετρικά?? Πάντως δεν νομίζω ότι θα είναι κάτι σοβαρό... Δηλαδή όταν αποκλείσετε και το Felv. αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις έχεις κάνει? Θυροειδής είναι και αυτός μία σπάνια πιθανότητα. Κυρίως ο θυροειδής αφορά γατάκια μεγαλύτερης ηλικίας. Και κάτι κληρονομικά υπάρχουν που όμως στην συνέχεια υποχωρούν. Μα καμία άλλη ιδέα ο κτηνίατρος σου δεν σου δίνει?? Πως σκοπεύει να κινηθείτε τώρα?

Α επίσης μπορείς να τον ρωτήσεις αν μπορεί να υπάρχει θέμα με βιταμίνες ασβέστιο κλπ.

Έχει ένα μεγάλο κενό πίσω στο σβέρκο χαμηλά, στα μάγουλα και πάνω από τα ματάκια. Σε σημεία δηλαδή που μπορεί να ξύσει με τα πίσω πόδια. Μακάρι να μην είναι τίποτα σοβαρό:/: Αλλά με ανησυχεί που κρατάει τόσες μέρες και που φοβάται και κρύβεται. Θα πάρω τηλέφωνο αύριο το γιατρό να τα συζητήσουμε όλα αυτά. Σκέφτομαι να πάω και σε άλλον αλλά δε θέλω να την ταλαιπωρώ με πειραματικές θεραπείες που μπορεί να προτείνουν:confused:

Εμένα ποτέ δεν μου φτάνει ένας.. Μάλλον επειδή δεν έχω ακόμα εμπιστοσύνη σε κανέναν... Δεν νομίζω ότι είναι κάτι σοβαρό. Πάντως για να ξέρεις στο ινστιτούτο Παστέρ στην Αθήνα μπορείς να κάνεις εξετάσεις μοριακού ελέγχου αλλά με πολύ πιο έγκυρα αποτελέσματα. Δεν ξέρω τι γίνεται στο Felv στις γάτες πάντως για να φανταστείς με μοριακό έλεγχο στον άνθρωπο μπορούν να ανιχνεύσουν τον ιό του aids ακόμα και 15 μέρες μετά που μολύνθηκε το ζώο. Αν σου αποκλείσει ο γιατρός σου όλα τα άλλα μπορείς να το ψάξεις. Πάντως μην αγχώνεσαι λίγα πράγματα μπορεί να είναι και εγώ θα σου λεγα να προσπαθήσεις να της τραβήξεις την προσοχή με κάποιο τρόπο. Ακόμα και να δεν ακούει καταλαβαίνει το μπάσο της μουσικής η της φωνής.. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να φτιάξει η διάθεση της σε αυτή τη φάση

Δεν ξέρω τι να κάνω:confused: Θέλω να κάνω το καλύτερο για τη γατούλα μου χωρίς να την ταλαιπωρώ. Πιστεύω ότι την έχει στρεσάρει και το γεγονός ότι πρέπει να της δίνω το χάπι της αντιβίωσης, πόσο μάλλον να την τρέχω συνέχεια για αιμοληψίες κι εξετάσεις:( Μίλησα με το γιατρό πάλι σήμερα και ήταν καθησυχαστικός, μου είπε να κάνω υπομονή 1-2 μέρες ακόμη να σταματήσει ο κνησμός, γιατί εξαιτίας του κνησμού φοβάται και κρύβεται... και τώρα με τη ζέστη ένα παραπάνω.

Πάντως σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές σου.:) Επίσης χαίρομαι που η γατούλα σου έγινε καλά. Αυτό μου δίνει κουράγιο και για τη δική μου:)

Καταλαβαίνω την αγωνία σου.. Πάντως δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς. Δεν θα είναι κάτι σοβαρό.. Όλα καλά θα πάνε. Περιμένω νέα σας!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back