Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Διαφορετικά μπορεί να βοηθούσε.Κι εγώ προσπαθώ πολύ αλλά δεν θέλω να την πιέζω γενικότερα και να τη βγάζω από τις κρυψώνες της. Δε θέλω να με φοβάται ρε γμτ
Κι ο γάτος μου να την πλησιάσει φοβάται και κρύβεται.Ο γιατρός μου έδειξε το τεστ και μου εξήγησε ότι κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει μια και μόνο γραμμή αλλά στο δικό τους υπήρχε και μια θαμπή δεύτερη γραμμή. Γι'αυτό και δε μου είπε με σιγουριά ότι είναι αρνητικό.
Εσάς ο γιατρός τι σας είπε; Δεν κατέληξε σε κάτι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ψώρα, μύκητας, παράσιτο δεν είναι. Και αλλεργία δεν ξέρω αν είναι γιατί προχθές της έκανε ένεση κορτιζόνης. Δε θα έπρεπε να έχουν σταματήσει τα συμπτώματα;;
Εγώ σκεφτόμουν το ψυχολογικό από την αρχή, γιατί θυμήθηκα και τη δική σου περίπτωση, αλλά μου είπε ότι αφού δεν άλλαξε τίποτα στο τελευταίο διάστημα δε μπορεί να είναι.
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλά με ανησυχεί που κρατάει τόσες μέρες και που φοβάται και κρύβεται. Θα πάρω τηλέφωνο αύριο το γιατρό να τα συζητήσουμε όλα αυτά. Σκέφτομαι να πάω και σε άλλον αλλά δε θέλω να την ταλαιπωρώ με πειραματικές θεραπείες που μπορεί να προτείνουν
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θέλω να κάνω το καλύτερο για τη γατούλα μου χωρίς να την ταλαιπωρώ. Πιστεύω ότι την έχει στρεσάρει και το γεγονός ότι πρέπει να της δίνω το χάπι της αντιβίωσης, πόσο μάλλον να την τρέχω συνέχεια για αιμοληψίες κι εξετάσεις
Μίλησα με το γιατρό πάλι σήμερα και ήταν καθησυχαστικός, μου είπε να κάνω υπομονή 1-2 μέρες ακόμη να σταματήσει ο κνησμός, γιατί εξαιτίας του κνησμού φοβάται και κρύβεται... και τώρα με τη ζέστη ένα παραπάνω.Πάντως σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές σου.
Επίσης χαίρομαι που η γατούλα σου έγινε καλά. Αυτό μου δίνει κουράγιο και για τη δική μου
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool