Δερματικό πρόβλημα - πληγές

zorica

Διάσημο μέλος

Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα.
HELP...O Μαρκο εχει κατι στο δερμα του που ειναι σαν πληγες καλλημενες με κρουστα...σε ολη του τη πλατη...Τα ειδα τωρα,προσπαθησα να τον χτενισω και δεν με αφησε καθολου,με δαγκωνε,του ποναει φαινεται...Και φευγουν κομματια δερματος σαν πυτιριδα...Τι να ειναι αυτο τωρα?:down::(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

έχει πληγή δεν έχω καταλάβει?έπεσε κάτι πανω στο τρίχωμά του?

μπορείς να βάλεις κοντινή φωτό?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορείς να βάλεις κοντινή φωτό?[/quoteΚατσε να σου πω πρωτα..ειδα πριν3-4 μερες οτι ηταν αγριο το δερμα του σε μερικα σημεια και δεν εδωσα βαση γιατι ειδα κατι στα σημεια αυτα σαν πυτιριδα...Σημερα ομως ειναι το δερμα του ολο πληγες(πολλα σημια στη πλατη και το κεφαλακι)και φευγει με την βουρτσα αυτη η κρουστα και φαινεται απο κατο αιματα,πληγη...:(

Σαν ξηροδερμια μου ακουγεται αυτο. Δεν ειναι και φοβερο αλλα πρεπει να κανεις καποια θεραπεια. Μην τον χτενισεις για 2 μερες και τη Δευτερα στον κτηνιατρο.
ΥΓ Μηπως τον ελουσες με σκληρο σαμπουαν?

μήπως ξύνεται?θα πρέπει να κάνεις καλλιέργεια για μύκητες και μετά αν δεν έχει μπορεί να σταφυλοκοκκική δερματίτιδα.Σίγουρα θα πρέπει να τον δει κτηνίατρος γιατί όπως λέμε "μια εικόνα χίλιες λέξεις" δυστυχώς.Του βάζεις εξωπαρασιτοκτόνο για ψύλλους?

Σαν ξηροδερμια μου ακουγεται αυτο. Δεν ειναι και φοβερο αλλα πρεπει να κανεις καποια θεραπεια. Μην τον χτενισεις για 2 μερες και τη Δευτερα στον κτηνιατρο.

θα μπορούσε να είναι, αλλά είναι λίγο μικρός για τέτοια!εκτός αν όντως τον έλουσες με καποιο σαμπουάν όχι για ζωα

Δεν τον εχω λουσει ακομα...
θα μπορούσε να είναι, αλλά είναι λίγο μικρός για τέτοια!εκτός αν όντως τον έλουσες με καποιο σαμπουάν όχι για ζωα
Δεν μου βγαινει καλη η φωτο με τιποτα!!!γμτ#@$%^&

παρακολούθησέ τον αν ξύνεται!και πες μου αν βγαινει έξω ή αν έχεις γλάστρες στο σπίτι, για ψύλλους έχεις βάλει κάτι?

μήπως ξύνεται?θα πρέπει να κάνεις καλλιέργεια για μύκητες και μετά αν δεν έχει μπορεί να σταφυλοκοκκική δερματίτιδα.Σίγουρα θα πρέπει να τον δει κτηνίατρος γιατί όπως λέμε "μια εικόνα χίλιες λέξεις" δυστυχώς.Του βάζεις εξωπαρασιτοκτόνο για ψύλλους?
Ναι εχει αρχισει να ξυνεται αλλα χτες ειχαμε παει σε ιατρο και του εκανε και φροντλινε και χαπακι...:blink:

λοιπόν μπορεί να τον έχει τσιμπήσει ψύλλος και να του έκανε αλλεργία, είναι πολύ συνηθισμένο αλλά οι αλλοιωσεις έιναι κυρίως στην πλάτη και στο πίσω μερος του σώματος!αν εχει ξεκινήσει αλλεργία θα είναι λίγο δύσκολο για αυτόν γιατι είναι μικρός.Σε όλα τα ζώα με αυτή τη θερμοκρασια έχουμε αρχισει ήδη πρόληψη για ψύλλους γιατι οι γάτες στην κυριολεξία μαδιούνται από το ξύσιμο!

καλό είναι να το δει γιατρός, γιατι θα χρειαστεί και καλλιεργεια για μύκητες, για να είσαι σίγουρη τι ειναι.

παρακολούθησέ τον αν ξύνεται!και πες μου αν βγαινει έξω ή αν έχεις γλάστρες στο σπίτι, για ψύλλους έχεις βάλει κάτι?
Oυτε γλαστρες εχω μεσα!!!

Πριν απο 15-20 μερες ειχαμε ξανακανει αποπαρασητωση εξω και μεσα και χτες παλι ...ειναι δυνατον τωρα?:hmm:

αποκλείεται δηλαδή να ήρθε σε επαφή με χώμα?ή το μπαλκόνι είναι χαμηλά?για να δω αν μπορεί αν ήρθε σε επαφή με κανα ψύλλο, αλλιώς έπαθε κάποια δερματίτιδα από σταφυλόκοκκο και θα χρειαστεί αντιβιοσούλα!μήπως άρχισε να ξύνεται μετά την αμπούλα?η αλλοίωση είναι εκεί που βαλατε την αμπούλα?γιατι μερικά ξύνονται και από το φάρμακο, αν και είναι εξαιρετικά σπάνιο

Πριν απο 15-20 μερες ειχαμε ξανακανει αποπαρασητωση εξω και μεσα και χτες παλι ...ειναι δυνατον τωρα?:hmm:

έβαλες frontline πριν 20 ημέρες και ξανάβαλες τώρα?γιατί?κάθε μηνα το κάνουμε

κοίταξε αν έκανες παλι frontline δεν είναι ψύλλος και δεν είναι αλλεργια στο φάρμακο!μένουν οι μύκητες και τα βακτήρια.

κοίταξε αν έκανες παλι frontline δεν είναι ψύλλος και δεν είναι αλλεργια στο φάρμακο!μένουν οι μύκητες και τα βακτήρια.
Oxι κοιταξα τωρα το βιβλιαριο,ηταν 20.03.το Stronghold και χτες το frontline..επαφη δεν εχει καμια με το χομα...η φωτο ειναι αισχος το ξερω αλλα στο βαθος εχει ροζ πληγες μεγεθους φακι και λιγο μεγαλυτερο...

Συνημμένα

• Εικόνα 459.jpg
    Εικόνα 459.jpg
    11,8 KB · Εμφανίσεις: 88
  • Εικόνα 460.jpg
    Εικόνα 460.jpg
    12,1 KB · Εμφανίσεις: 87
HELP...O Μαρκο εχει κατι στο δερμα του που ειναι σαν πληγες καλλημενες με κρουστα...σε ολη του τη πλατη...Τα ειδα τωρα,προσπαθησα να τον χτενισω και δεν με αφησε καθολου,με δαγκωνε,του ποναει φαινεται...Και φευγουν κομματια δερματος σαν πυτιριδα...Τι να ειναι αυτο τωρα?:down::(
Δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς είναι δερματοπάθεια. Θέλει αγωγή αλλά επειδή είναι μικρούλης θέλει προσοχή στην δοσολογία να πάρεις τη γιατρό σου κ θα σου πει

γμτ...μα χτες ειμαστε στο γιατρο και δεν το προσεξα καθολου ενοω ειχα δει οτι ηταν σε μερικα σημεια "αγριο"το δερμα του!!!Εγω φταιω!!!Θα τον παω τη Δευτερα...:/:

Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα.

Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα.
Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα...

Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα...
άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες;

άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες;
Το εχω δει...δεν ειναι ετσι του Μαρκου...
Θα την παρω τηλ.μετα,τωρα ειναι μεσημερη και εδω κοιμουντε ολοι τα μεσημερια δεν περνεις τηλεφωνο εκτος αν ειναι μεγαλη αναγκη...:down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back