elvenstar
Επιφανές μέλος
Α! πολύ χλίδα! Να πάρεις έστω κ μετά γιατί δεν ξέρεις πόσο σοβαρό είναι. Δεν βάζεις κ το ποστ στο thred που απαντάει ο κτηνίατρος;Το εχω δει...δεν ειναι ετσι του Μαρκου...
Θα την παρω τηλ.μετα,τωρα ειναι μεσημερη και εδω κοιμουντε ολοι τα μεσημερια δεν περνεις τηλεφωνο εκτος αν ειναι μεγαλη αναγκη...![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Το εχω δει...δεν ειναι ετσι του Μαρκου...
Θα την παρω τηλ.μετα,τωρα ειναι μεσημερη και εδω κοιμουντε ολοι τα μεσημερια δεν περνεις τηλεφωνο εκτος αν ειναι μεγαλη αναγκη...![]()
κοίταξε η μυκητίαση κάνει συνήθως μόνο αλωπεκία (πτώση του τριχώματος) και μάλιστα κατα κύκλους!βέβαια σε ορισμένα ζώα κάνει κνησμό, φαγούρα, και ξύσιμο κια τότε το ζώο κάνει αυτές τις πληγές και τα άπρα.Σίγουρα δεν ειναι από εμβόλιο!το καλύτερο είναι να το δει ο κτηνίατρος και να κάνει την καλλιεργεια για μύκητες ώστε να είσαι σίγουρη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος

Ελπίζω όλα να πάνε καλά...που θα πάνε δηλαδή!!!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Περαστικα!!!!!Να μας ενημερώσεις!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Σιγουρα δεν ειναι κατι σοβαρο γι`αυτο και δεν ανοιγω καινουριο ποστ με θεμα αυτο.Και να ειναι ,ακομα ειναι στην αρχη-αρχη αρα προλαβαινουμε να το εξαλειψουμε.Στο ματι δεν πιστευω ουτε στα παιδια μου φορουσα ματακιαΜωρέ κ εγώ δν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό. Κρίμα τον καημενούλι. Όταν γίνει καλά να του παρεις ένα ματάκι![]()

zorica
Διάσημο μέλος
Ευχαριστουμε...Βλεπω ηρθε το γατουλινη μας,καλως το δεχτικες και πολλες,πολλες χουζουροαγκαλιτσες ευχομαιΠεραστικά Μαρκούλη...![]()

zorica
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Κι εμείς αύριο έχουμε το πρώτο μας ραντεβού στον κτηνίατρο,κι αν όλα πάνε καλά,μάλλον και το πρώτο μας εμβόλιο!

Raisa
Περιβόητο μέλος
Τελικα φαινεται να εχει μυκιτες ο Μαρκο μας...Τον πηγα σημερα ξανα γιατι δεν μ`αρεσε η οψη του τριχωματος και...του εδωσε η ιατρος φαρμακο Itrafungol!!!!![]()
Τι περιπέτειες περνάς βρε Ζορίτσα

Περαστικά σας, και γρήγορα να γίνει καλά!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Γιατι Sli8erin?Τι εχει το φαρμακο αυτο?περαστικά στον μικρούλη κ προσοχή με το Intrafugol
zorica
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλύτερα ο μικρός μας μακρυμάλλης Μάρκο;
Καλύτερα και η οικογένεια;;;

miouu
Νεοφερμένο μέλος
Γεια στην γατοπαρεα λοιπον να σας πω το πρόβλημα γιατι κοντεύω να τρελαθώ με αυτό το γατί .... πριν λιγο καιρο εμφανισε στο δερμα της κατι πολυ μικρες πληγες με κρουστα την πηγα στον κτηνιατρο και μου ειπε οτι ειναι μαλλον κατι αλλεργικό και δεν ξερει απο που προερχεται το προβλημα και οτι θα περασει μονο του,,, αμ δε.... το προβλημα εχει επιδεινωθει και οι πληγες εχουν γινει μεγαλυτερες και με πυον. την ξαναπηγα στο γιατρο τα ειδε ξανα του ειπα οτι εμφανιζει και μια περιεργη συμπεριφορα(νιαουριζει πιο πολυ και κατουραει οπου βρει(αυτο το κανει καιρο τωρα ) και δεν τρωει και πολυ δηλαδη τα γραμμαρια που πρεπει να τρωει σε μια μερα τα τρωει σε δυο... αλλα πινει πολυ νερο 0 της εκανε εξετασεις αιματος για ζαχαρο και νεφρα και ηταν καθαρες (τουλαχιστον ενα βαρος μου εφυγε απο εκει....) με τις πληγες τι να κανω? εχει περασει καποιος κατι παρομοιο?sos γιατι λευτα για δευτερη γνωμη απο κτηνιατρο μετα απο ενα μηνα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool