zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η zorica έγραψε: #1 12-04-08 14:53 HELP...O Μαρκο εχει κατι στο δερμα του που ειναι σαν πληγες καλλημενες με κρουστα...σε ολη του τη πλατη...Τα ειδα τωρα,προσπαθησα να τον χτενισω και δεν με αφησε καθολου,με δαγκωνε,του ποναει φαινεται...Και φευγουν κομματια δερματος σαν πυτιριδα...Τι να ειναι αυτο τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:15 Η Βάσια13859: #2 12-04-08 15:15 έχει πληγή δεν έχω καταλάβει?έπεσε κάτι πανω στο τρίχωμά του? μπορείς να βάλεις κοντινή φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:22 Η zorica έγραψε: #3 12-04-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορείς να βάλεις κοντινή φωτό?[/quoteΚατσε να σου πω πρωτα..ειδα πριν3-4 μερες οτι ηταν αγριο το δερμα του σε μερικα σημεια και δεν εδωσα βαση γιατι ειδα κατι στα σημεια αυτα σαν πυτιριδα...Σημερα ομως ειναι το δερμα του ολο πληγες(πολλα σημια στη πλατη και το κεφαλακι)και φευγει με την βουρτσα αυτη η κρουστα και φαινεται απο κατο αιματα,πληγη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:25 Ο Elena_p έγραψε: #4 12-04-08 15:25 Σαν ξηροδερμια μου ακουγεται αυτο. Δεν ειναι και φοβερο αλλα πρεπει να κανεις καποια θεραπεια. Μην τον χτενισεις για 2 μερες και τη Δευτερα στον κτηνιατρο. ΥΓ Μηπως τον ελουσες με σκληρο σαμπουαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η Βάσια13859: #5 12-04-08 15:25 μήπως ξύνεται?θα πρέπει να κάνεις καλλιέργεια για μύκητες και μετά αν δεν έχει μπορεί να σταφυλοκοκκική δερματίτιδα.Σίγουρα θα πρέπει να τον δει κτηνίατρος γιατί όπως λέμε "μια εικόνα χίλιες λέξεις" δυστυχώς.Του βάζεις εξωπαρασιτοκτόνο για ψύλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Βάσια13859: #6 12-04-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Σαν ξηροδερμια μου ακουγεται αυτο. Δεν ειναι και φοβερο αλλα πρεπει να κανεις καποια θεραπεια. Μην τον χτενισεις για 2 μερες και τη Δευτερα στον κτηνιατρο. ΥΓ Μηπως τον ελουσες με σκληρο σαμπουαν? Click για ανάπτυξη... θα μπορούσε να είναι, αλλά είναι λίγο μικρός για τέτοια!εκτός αν όντως τον έλουσες με καποιο σαμπουάν όχι για ζωα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η zorica έγραψε: #7 12-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Σαν ξηροδερμια μου ακουγεται αυτο. Δεν ειναι και φοβερο αλλα πρεπει να κανεις καποια θεραπεια. Μην τον χτενισεις για 2 μερες και τη Δευτερα στον κτηνιατρο. ΥΓ Μηπως τον ελουσες με σκληρο σαμπουαν? Click για ανάπτυξη... Δεν τον εχω λουσει ακομα... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: θα μπορούσε να είναι, αλλά είναι λίγο μικρός για τέτοια!εκτός αν όντως τον έλουσες με καποιο σαμπουάν όχι για ζωα Click για ανάπτυξη... Δεν μου βγαινει καλη η φωτο με τιποτα!!!γμτ#@$%^& Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η Βάσια13859: #8 12-04-08 15:30 παρακολούθησέ τον αν ξύνεται!και πες μου αν βγαινει έξω ή αν έχεις γλάστρες στο σπίτι, για ψύλλους έχεις βάλει κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:31 Η zorica έγραψε: #9 12-04-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μήπως ξύνεται?θα πρέπει να κάνεις καλλιέργεια για μύκητες και μετά αν δεν έχει μπορεί να σταφυλοκοκκική δερματίτιδα.Σίγουρα θα πρέπει να τον δει κτηνίατρος γιατί όπως λέμε "μια εικόνα χίλιες λέξεις" δυστυχώς.Του βάζεις εξωπαρασιτοκτόνο για ψύλλους? Click για ανάπτυξη... Ναι εχει αρχισει να ξυνεται αλλα χτες ειχαμε παει σε ιατρο και του εκανε και φροντλινε και χαπακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:33 Η Βάσια13859: #10 12-04-08 15:33 λοιπόν μπορεί να τον έχει τσιμπήσει ψύλλος και να του έκανε αλλεργία, είναι πολύ συνηθισμένο αλλά οι αλλοιωσεις έιναι κυρίως στην πλάτη και στο πίσω μερος του σώματος!αν εχει ξεκινήσει αλλεργία θα είναι λίγο δύσκολο για αυτόν γιατι είναι μικρός.Σε όλα τα ζώα με αυτή τη θερμοκρασια έχουμε αρχισει ήδη πρόληψη για ψύλλους γιατι οι γάτες στην κυριολεξία μαδιούνται από το ξύσιμο! καλό είναι να το δει γιατρός, γιατι θα χρειαστεί και καλλιεργεια για μύκητες, για να είσαι σίγουρη τι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:35 Η zorica έγραψε: #11 12-04-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παρακολούθησέ τον αν ξύνεται!και πες μου αν βγαινει έξω ή αν έχεις γλάστρες στο σπίτι, για ψύλλους έχεις βάλει κάτι? Click για ανάπτυξη... Oυτε γλαστρες εχω μεσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η zorica έγραψε: #12 12-04-08 15:38 Πριν απο 15-20 μερες ειχαμε ξανακανει αποπαρασητωση εξω και μεσα και χτες παλι ...ειναι δυνατον τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η Βάσια13859: #13 12-04-08 15:43 αποκλείεται δηλαδή να ήρθε σε επαφή με χώμα?ή το μπαλκόνι είναι χαμηλά?για να δω αν μπορεί αν ήρθε σε επαφή με κανα ψύλλο, αλλιώς έπαθε κάποια δερματίτιδα από σταφυλόκοκκο και θα χρειαστεί αντιβιοσούλα!μήπως άρχισε να ξύνεται μετά την αμπούλα?η αλλοίωση είναι εκεί που βαλατε την αμπούλα?γιατι μερικά ξύνονται και από το φάρμακο, αν και είναι εξαιρετικά σπάνιο Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πριν απο 15-20 μερες ειχαμε ξανακανει αποπαρασητωση εξω και μεσα και χτες παλι ...ειναι δυνατον τωρα? Click για ανάπτυξη... έβαλες frontline πριν 20 ημέρες και ξανάβαλες τώρα?γιατί?κάθε μηνα το κάνουμε κοίταξε αν έκανες παλι frontline δεν είναι ψύλλος και δεν είναι αλλεργια στο φάρμακο!μένουν οι μύκητες και τα βακτήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:53 Η zorica έγραψε: #14 12-04-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοίταξε αν έκανες παλι frontline δεν είναι ψύλλος και δεν είναι αλλεργια στο φάρμακο!μένουν οι μύκητες και τα βακτήρια. Click για ανάπτυξη... Oxι κοιταξα τωρα το βιβλιαριο,ηταν 20.03.το Stronghold και χτες το frontline..επαφη δεν εχει καμια με το χομα...η φωτο ειναι αισχος το ξερω αλλα στο βαθος εχει ροζ πληγες μεγεθους φακι και λιγο μεγαλυτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 459.jpg 11,8 KB · Εμφανίσεις: 101 Εικόνα 460.jpg 12,1 KB · Εμφανίσεις: 99 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η elvenstar: #15 12-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: HELP...O Μαρκο εχει κατι στο δερμα του που ειναι σαν πληγες καλλημενες με κρουστα...σε ολη του τη πλατη...Τα ειδα τωρα,προσπαθησα να τον χτενισω και δεν με αφησε καθολου,με δαγκωνε,του ποναει φαινεται...Και φευγουν κομματια δερματος σαν πυτιριδα...Τι να ειναι αυτο τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς είναι δερματοπάθεια. Θέλει αγωγή αλλά επειδή είναι μικρούλης θέλει προσοχή στην δοσολογία να πάρεις τη γιατρό σου κ θα σου πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:57 Η zorica έγραψε: #16 12-04-08 15:57 γμτ...μα χτες ειμαστε στο γιατρο και δεν το προσεξα καθολου ενοω ειχα δει οτι ηταν σε μερικα σημεια "αγριο"το δερμα του!!!Εγω φταιω!!!Θα τον παω τη Δευτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:02 Η elvenstar: #17 12-04-08 16:02 Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η zorica έγραψε: #18 12-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:10 Η elvenstar: #19 12-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Click για ανάπτυξη... άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η zorica έγραψε: #20 12-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει...δεν ειναι ετσι του Μαρκου... Θα την παρω τηλ.μετα,τωρα ειναι μεσημερη και εδω κοιμουντε ολοι τα μεσημερια δεν περνεις τηλεφωνο εκτος αν ειναι μεγαλη αναγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy maiksth nasstazia 3lbereth pepper Claire Rentfield Γαταλί Nikos90 AntzelaRu sararoutsi Javier faceninaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
HELP...O Μαρκο εχει κατι στο δερμα του που ειναι σαν πληγες καλλημενες με κρουστα...σε ολη του τη πλατη...Τα ειδα τωρα,προσπαθησα να τον χτενισω και δεν με αφησε καθολου,με δαγκωνε,του ποναει φαινεται...Και φευγουν κομματια δερματος σαν πυτιριδα...Τι να ειναι αυτο τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:15 Η Βάσια13859: #2 12-04-08 15:15 έχει πληγή δεν έχω καταλάβει?έπεσε κάτι πανω στο τρίχωμά του? μπορείς να βάλεις κοντινή φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:22 Η zorica έγραψε: #3 12-04-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορείς να βάλεις κοντινή φωτό?[/quoteΚατσε να σου πω πρωτα..ειδα πριν3-4 μερες οτι ηταν αγριο το δερμα του σε μερικα σημεια και δεν εδωσα βαση γιατι ειδα κατι στα σημεια αυτα σαν πυτιριδα...Σημερα ομως ειναι το δερμα του ολο πληγες(πολλα σημια στη πλατη και το κεφαλακι)και φευγει με την βουρτσα αυτη η κρουστα και φαινεται απο κατο αιματα,πληγη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:25 Ο Elena_p έγραψε: #4 12-04-08 15:25 Σαν ξηροδερμια μου ακουγεται αυτο. Δεν ειναι και φοβερο αλλα πρεπει να κανεις καποια θεραπεια. Μην τον χτενισεις για 2 μερες και τη Δευτερα στον κτηνιατρο. ΥΓ Μηπως τον ελουσες με σκληρο σαμπουαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η Βάσια13859: #5 12-04-08 15:25 μήπως ξύνεται?θα πρέπει να κάνεις καλλιέργεια για μύκητες και μετά αν δεν έχει μπορεί να σταφυλοκοκκική δερματίτιδα.Σίγουρα θα πρέπει να τον δει κτηνίατρος γιατί όπως λέμε "μια εικόνα χίλιες λέξεις" δυστυχώς.Του βάζεις εξωπαρασιτοκτόνο για ψύλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Βάσια13859: #6 12-04-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Σαν ξηροδερμια μου ακουγεται αυτο. Δεν ειναι και φοβερο αλλα πρεπει να κανεις καποια θεραπεια. Μην τον χτενισεις για 2 μερες και τη Δευτερα στον κτηνιατρο. ΥΓ Μηπως τον ελουσες με σκληρο σαμπουαν? Click για ανάπτυξη... θα μπορούσε να είναι, αλλά είναι λίγο μικρός για τέτοια!εκτός αν όντως τον έλουσες με καποιο σαμπουάν όχι για ζωα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η zorica έγραψε: #7 12-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Σαν ξηροδερμια μου ακουγεται αυτο. Δεν ειναι και φοβερο αλλα πρεπει να κανεις καποια θεραπεια. Μην τον χτενισεις για 2 μερες και τη Δευτερα στον κτηνιατρο. ΥΓ Μηπως τον ελουσες με σκληρο σαμπουαν? Click για ανάπτυξη... Δεν τον εχω λουσει ακομα... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: θα μπορούσε να είναι, αλλά είναι λίγο μικρός για τέτοια!εκτός αν όντως τον έλουσες με καποιο σαμπουάν όχι για ζωα Click για ανάπτυξη... Δεν μου βγαινει καλη η φωτο με τιποτα!!!γμτ#@$%^& Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η Βάσια13859: #8 12-04-08 15:30 παρακολούθησέ τον αν ξύνεται!και πες μου αν βγαινει έξω ή αν έχεις γλάστρες στο σπίτι, για ψύλλους έχεις βάλει κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:31 Η zorica έγραψε: #9 12-04-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μήπως ξύνεται?θα πρέπει να κάνεις καλλιέργεια για μύκητες και μετά αν δεν έχει μπορεί να σταφυλοκοκκική δερματίτιδα.Σίγουρα θα πρέπει να τον δει κτηνίατρος γιατί όπως λέμε "μια εικόνα χίλιες λέξεις" δυστυχώς.Του βάζεις εξωπαρασιτοκτόνο για ψύλλους? Click για ανάπτυξη... Ναι εχει αρχισει να ξυνεται αλλα χτες ειχαμε παει σε ιατρο και του εκανε και φροντλινε και χαπακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:33 Η Βάσια13859: #10 12-04-08 15:33 λοιπόν μπορεί να τον έχει τσιμπήσει ψύλλος και να του έκανε αλλεργία, είναι πολύ συνηθισμένο αλλά οι αλλοιωσεις έιναι κυρίως στην πλάτη και στο πίσω μερος του σώματος!αν εχει ξεκινήσει αλλεργία θα είναι λίγο δύσκολο για αυτόν γιατι είναι μικρός.Σε όλα τα ζώα με αυτή τη θερμοκρασια έχουμε αρχισει ήδη πρόληψη για ψύλλους γιατι οι γάτες στην κυριολεξία μαδιούνται από το ξύσιμο! καλό είναι να το δει γιατρός, γιατι θα χρειαστεί και καλλιεργεια για μύκητες, για να είσαι σίγουρη τι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:35 Η zorica έγραψε: #11 12-04-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παρακολούθησέ τον αν ξύνεται!και πες μου αν βγαινει έξω ή αν έχεις γλάστρες στο σπίτι, για ψύλλους έχεις βάλει κάτι? Click για ανάπτυξη... Oυτε γλαστρες εχω μεσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η zorica έγραψε: #12 12-04-08 15:38 Πριν απο 15-20 μερες ειχαμε ξανακανει αποπαρασητωση εξω και μεσα και χτες παλι ...ειναι δυνατον τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η Βάσια13859: #13 12-04-08 15:43 αποκλείεται δηλαδή να ήρθε σε επαφή με χώμα?ή το μπαλκόνι είναι χαμηλά?για να δω αν μπορεί αν ήρθε σε επαφή με κανα ψύλλο, αλλιώς έπαθε κάποια δερματίτιδα από σταφυλόκοκκο και θα χρειαστεί αντιβιοσούλα!μήπως άρχισε να ξύνεται μετά την αμπούλα?η αλλοίωση είναι εκεί που βαλατε την αμπούλα?γιατι μερικά ξύνονται και από το φάρμακο, αν και είναι εξαιρετικά σπάνιο Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πριν απο 15-20 μερες ειχαμε ξανακανει αποπαρασητωση εξω και μεσα και χτες παλι ...ειναι δυνατον τωρα? Click για ανάπτυξη... έβαλες frontline πριν 20 ημέρες και ξανάβαλες τώρα?γιατί?κάθε μηνα το κάνουμε κοίταξε αν έκανες παλι frontline δεν είναι ψύλλος και δεν είναι αλλεργια στο φάρμακο!μένουν οι μύκητες και τα βακτήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:53 Η zorica έγραψε: #14 12-04-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοίταξε αν έκανες παλι frontline δεν είναι ψύλλος και δεν είναι αλλεργια στο φάρμακο!μένουν οι μύκητες και τα βακτήρια. Click για ανάπτυξη... Oxι κοιταξα τωρα το βιβλιαριο,ηταν 20.03.το Stronghold και χτες το frontline..επαφη δεν εχει καμια με το χομα...η φωτο ειναι αισχος το ξερω αλλα στο βαθος εχει ροζ πληγες μεγεθους φακι και λιγο μεγαλυτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 459.jpg 11,8 KB · Εμφανίσεις: 101 Εικόνα 460.jpg 12,1 KB · Εμφανίσεις: 99 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η elvenstar: #15 12-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: HELP...O Μαρκο εχει κατι στο δερμα του που ειναι σαν πληγες καλλημενες με κρουστα...σε ολη του τη πλατη...Τα ειδα τωρα,προσπαθησα να τον χτενισω και δεν με αφησε καθολου,με δαγκωνε,του ποναει φαινεται...Και φευγουν κομματια δερματος σαν πυτιριδα...Τι να ειναι αυτο τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς είναι δερματοπάθεια. Θέλει αγωγή αλλά επειδή είναι μικρούλης θέλει προσοχή στην δοσολογία να πάρεις τη γιατρό σου κ θα σου πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:57 Η zorica έγραψε: #16 12-04-08 15:57 γμτ...μα χτες ειμαστε στο γιατρο και δεν το προσεξα καθολου ενοω ειχα δει οτι ηταν σε μερικα σημεια "αγριο"το δερμα του!!!Εγω φταιω!!!Θα τον παω τη Δευτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:02 Η elvenstar: #17 12-04-08 16:02 Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η zorica έγραψε: #18 12-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:10 Η elvenstar: #19 12-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Click για ανάπτυξη... άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η zorica έγραψε: #20 12-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει...δεν ειναι ετσι του Μαρκου... Θα την παρω τηλ.μετα,τωρα ειναι μεσημερη και εδω κοιμουντε ολοι τα μεσημερια δεν περνεις τηλεφωνο εκτος αν ειναι μεγαλη αναγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy maiksth nasstazia 3lbereth pepper Claire Rentfield Γαταλί Nikos90 AntzelaRu sararoutsi Javier faceninaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
έχει πληγή δεν έχω καταλάβει?έπεσε κάτι πανω στο τρίχωμά του? μπορείς να βάλεις κοντινή φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:22 Η zorica έγραψε: #3 12-04-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορείς να βάλεις κοντινή φωτό?[/quoteΚατσε να σου πω πρωτα..ειδα πριν3-4 μερες οτι ηταν αγριο το δερμα του σε μερικα σημεια και δεν εδωσα βαση γιατι ειδα κατι στα σημεια αυτα σαν πυτιριδα...Σημερα ομως ειναι το δερμα του ολο πληγες(πολλα σημια στη πλατη και το κεφαλακι)και φευγει με την βουρτσα αυτη η κρουστα και φαινεται απο κατο αιματα,πληγη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:25 Ο Elena_p έγραψε: #4 12-04-08 15:25 Σαν ξηροδερμια μου ακουγεται αυτο. Δεν ειναι και φοβερο αλλα πρεπει να κανεις καποια θεραπεια. Μην τον χτενισεις για 2 μερες και τη Δευτερα στον κτηνιατρο. ΥΓ Μηπως τον ελουσες με σκληρο σαμπουαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η Βάσια13859: #5 12-04-08 15:25 μήπως ξύνεται?θα πρέπει να κάνεις καλλιέργεια για μύκητες και μετά αν δεν έχει μπορεί να σταφυλοκοκκική δερματίτιδα.Σίγουρα θα πρέπει να τον δει κτηνίατρος γιατί όπως λέμε "μια εικόνα χίλιες λέξεις" δυστυχώς.Του βάζεις εξωπαρασιτοκτόνο για ψύλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Βάσια13859: #6 12-04-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Σαν ξηροδερμια μου ακουγεται αυτο. Δεν ειναι και φοβερο αλλα πρεπει να κανεις καποια θεραπεια. Μην τον χτενισεις για 2 μερες και τη Δευτερα στον κτηνιατρο. ΥΓ Μηπως τον ελουσες με σκληρο σαμπουαν? Click για ανάπτυξη... θα μπορούσε να είναι, αλλά είναι λίγο μικρός για τέτοια!εκτός αν όντως τον έλουσες με καποιο σαμπουάν όχι για ζωα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η zorica έγραψε: #7 12-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Σαν ξηροδερμια μου ακουγεται αυτο. Δεν ειναι και φοβερο αλλα πρεπει να κανεις καποια θεραπεια. Μην τον χτενισεις για 2 μερες και τη Δευτερα στον κτηνιατρο. ΥΓ Μηπως τον ελουσες με σκληρο σαμπουαν? Click για ανάπτυξη... Δεν τον εχω λουσει ακομα... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: θα μπορούσε να είναι, αλλά είναι λίγο μικρός για τέτοια!εκτός αν όντως τον έλουσες με καποιο σαμπουάν όχι για ζωα Click για ανάπτυξη... Δεν μου βγαινει καλη η φωτο με τιποτα!!!γμτ#@$%^& Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η Βάσια13859: #8 12-04-08 15:30 παρακολούθησέ τον αν ξύνεται!και πες μου αν βγαινει έξω ή αν έχεις γλάστρες στο σπίτι, για ψύλλους έχεις βάλει κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:31 Η zorica έγραψε: #9 12-04-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μήπως ξύνεται?θα πρέπει να κάνεις καλλιέργεια για μύκητες και μετά αν δεν έχει μπορεί να σταφυλοκοκκική δερματίτιδα.Σίγουρα θα πρέπει να τον δει κτηνίατρος γιατί όπως λέμε "μια εικόνα χίλιες λέξεις" δυστυχώς.Του βάζεις εξωπαρασιτοκτόνο για ψύλλους? Click για ανάπτυξη... Ναι εχει αρχισει να ξυνεται αλλα χτες ειχαμε παει σε ιατρο και του εκανε και φροντλινε και χαπακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:33 Η Βάσια13859: #10 12-04-08 15:33 λοιπόν μπορεί να τον έχει τσιμπήσει ψύλλος και να του έκανε αλλεργία, είναι πολύ συνηθισμένο αλλά οι αλλοιωσεις έιναι κυρίως στην πλάτη και στο πίσω μερος του σώματος!αν εχει ξεκινήσει αλλεργία θα είναι λίγο δύσκολο για αυτόν γιατι είναι μικρός.Σε όλα τα ζώα με αυτή τη θερμοκρασια έχουμε αρχισει ήδη πρόληψη για ψύλλους γιατι οι γάτες στην κυριολεξία μαδιούνται από το ξύσιμο! καλό είναι να το δει γιατρός, γιατι θα χρειαστεί και καλλιεργεια για μύκητες, για να είσαι σίγουρη τι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:35 Η zorica έγραψε: #11 12-04-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παρακολούθησέ τον αν ξύνεται!και πες μου αν βγαινει έξω ή αν έχεις γλάστρες στο σπίτι, για ψύλλους έχεις βάλει κάτι? Click για ανάπτυξη... Oυτε γλαστρες εχω μεσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η zorica έγραψε: #12 12-04-08 15:38 Πριν απο 15-20 μερες ειχαμε ξανακανει αποπαρασητωση εξω και μεσα και χτες παλι ...ειναι δυνατον τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η Βάσια13859: #13 12-04-08 15:43 αποκλείεται δηλαδή να ήρθε σε επαφή με χώμα?ή το μπαλκόνι είναι χαμηλά?για να δω αν μπορεί αν ήρθε σε επαφή με κανα ψύλλο, αλλιώς έπαθε κάποια δερματίτιδα από σταφυλόκοκκο και θα χρειαστεί αντιβιοσούλα!μήπως άρχισε να ξύνεται μετά την αμπούλα?η αλλοίωση είναι εκεί που βαλατε την αμπούλα?γιατι μερικά ξύνονται και από το φάρμακο, αν και είναι εξαιρετικά σπάνιο Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πριν απο 15-20 μερες ειχαμε ξανακανει αποπαρασητωση εξω και μεσα και χτες παλι ...ειναι δυνατον τωρα? Click για ανάπτυξη... έβαλες frontline πριν 20 ημέρες και ξανάβαλες τώρα?γιατί?κάθε μηνα το κάνουμε κοίταξε αν έκανες παλι frontline δεν είναι ψύλλος και δεν είναι αλλεργια στο φάρμακο!μένουν οι μύκητες και τα βακτήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:53 Η zorica έγραψε: #14 12-04-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοίταξε αν έκανες παλι frontline δεν είναι ψύλλος και δεν είναι αλλεργια στο φάρμακο!μένουν οι μύκητες και τα βακτήρια. Click για ανάπτυξη... Oxι κοιταξα τωρα το βιβλιαριο,ηταν 20.03.το Stronghold και χτες το frontline..επαφη δεν εχει καμια με το χομα...η φωτο ειναι αισχος το ξερω αλλα στο βαθος εχει ροζ πληγες μεγεθους φακι και λιγο μεγαλυτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 459.jpg 11,8 KB · Εμφανίσεις: 101 Εικόνα 460.jpg 12,1 KB · Εμφανίσεις: 99 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η elvenstar: #15 12-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: HELP...O Μαρκο εχει κατι στο δερμα του που ειναι σαν πληγες καλλημενες με κρουστα...σε ολη του τη πλατη...Τα ειδα τωρα,προσπαθησα να τον χτενισω και δεν με αφησε καθολου,με δαγκωνε,του ποναει φαινεται...Και φευγουν κομματια δερματος σαν πυτιριδα...Τι να ειναι αυτο τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς είναι δερματοπάθεια. Θέλει αγωγή αλλά επειδή είναι μικρούλης θέλει προσοχή στην δοσολογία να πάρεις τη γιατρό σου κ θα σου πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:57 Η zorica έγραψε: #16 12-04-08 15:57 γμτ...μα χτες ειμαστε στο γιατρο και δεν το προσεξα καθολου ενοω ειχα δει οτι ηταν σε μερικα σημεια "αγριο"το δερμα του!!!Εγω φταιω!!!Θα τον παω τη Δευτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:02 Η elvenstar: #17 12-04-08 16:02 Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η zorica έγραψε: #18 12-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:10 Η elvenstar: #19 12-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Click για ανάπτυξη... άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η zorica έγραψε: #20 12-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει...δεν ειναι ετσι του Μαρκου... Θα την παρω τηλ.μετα,τωρα ειναι μεσημερη και εδω κοιμουντε ολοι τα μεσημερια δεν περνεις τηλεφωνο εκτος αν ειναι μεγαλη αναγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy maiksth nasstazia 3lbereth pepper Claire Rentfield Γαταλί Nikos90 AntzelaRu sararoutsi Javier faceninaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορείς να βάλεις κοντινή φωτό?[/quoteΚατσε να σου πω πρωτα..ειδα πριν3-4 μερες οτι ηταν αγριο το δερμα του σε μερικα σημεια και δεν εδωσα βαση γιατι ειδα κατι στα σημεια αυτα σαν πυτιριδα...Σημερα ομως ειναι το δερμα του ολο πληγες(πολλα σημια στη πλατη και το κεφαλακι)και φευγει με την βουρτσα αυτη η κρουστα και φαινεται απο κατο αιματα,πληγη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:25 Ο Elena_p έγραψε: #4 12-04-08 15:25 Σαν ξηροδερμια μου ακουγεται αυτο. Δεν ειναι και φοβερο αλλα πρεπει να κανεις καποια θεραπεια. Μην τον χτενισεις για 2 μερες και τη Δευτερα στον κτηνιατρο. ΥΓ Μηπως τον ελουσες με σκληρο σαμπουαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η Βάσια13859: #5 12-04-08 15:25 μήπως ξύνεται?θα πρέπει να κάνεις καλλιέργεια για μύκητες και μετά αν δεν έχει μπορεί να σταφυλοκοκκική δερματίτιδα.Σίγουρα θα πρέπει να τον δει κτηνίατρος γιατί όπως λέμε "μια εικόνα χίλιες λέξεις" δυστυχώς.Του βάζεις εξωπαρασιτοκτόνο για ψύλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Βάσια13859: #6 12-04-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Σαν ξηροδερμια μου ακουγεται αυτο. Δεν ειναι και φοβερο αλλα πρεπει να κανεις καποια θεραπεια. Μην τον χτενισεις για 2 μερες και τη Δευτερα στον κτηνιατρο. ΥΓ Μηπως τον ελουσες με σκληρο σαμπουαν? Click για ανάπτυξη... θα μπορούσε να είναι, αλλά είναι λίγο μικρός για τέτοια!εκτός αν όντως τον έλουσες με καποιο σαμπουάν όχι για ζωα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η zorica έγραψε: #7 12-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Σαν ξηροδερμια μου ακουγεται αυτο. Δεν ειναι και φοβερο αλλα πρεπει να κανεις καποια θεραπεια. Μην τον χτενισεις για 2 μερες και τη Δευτερα στον κτηνιατρο. ΥΓ Μηπως τον ελουσες με σκληρο σαμπουαν? Click για ανάπτυξη... Δεν τον εχω λουσει ακομα... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: θα μπορούσε να είναι, αλλά είναι λίγο μικρός για τέτοια!εκτός αν όντως τον έλουσες με καποιο σαμπουάν όχι για ζωα Click για ανάπτυξη... Δεν μου βγαινει καλη η φωτο με τιποτα!!!γμτ#@$%^& Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η Βάσια13859: #8 12-04-08 15:30 παρακολούθησέ τον αν ξύνεται!και πες μου αν βγαινει έξω ή αν έχεις γλάστρες στο σπίτι, για ψύλλους έχεις βάλει κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:31 Η zorica έγραψε: #9 12-04-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μήπως ξύνεται?θα πρέπει να κάνεις καλλιέργεια για μύκητες και μετά αν δεν έχει μπορεί να σταφυλοκοκκική δερματίτιδα.Σίγουρα θα πρέπει να τον δει κτηνίατρος γιατί όπως λέμε "μια εικόνα χίλιες λέξεις" δυστυχώς.Του βάζεις εξωπαρασιτοκτόνο για ψύλλους? Click για ανάπτυξη... Ναι εχει αρχισει να ξυνεται αλλα χτες ειχαμε παει σε ιατρο και του εκανε και φροντλινε και χαπακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:33 Η Βάσια13859: #10 12-04-08 15:33 λοιπόν μπορεί να τον έχει τσιμπήσει ψύλλος και να του έκανε αλλεργία, είναι πολύ συνηθισμένο αλλά οι αλλοιωσεις έιναι κυρίως στην πλάτη και στο πίσω μερος του σώματος!αν εχει ξεκινήσει αλλεργία θα είναι λίγο δύσκολο για αυτόν γιατι είναι μικρός.Σε όλα τα ζώα με αυτή τη θερμοκρασια έχουμε αρχισει ήδη πρόληψη για ψύλλους γιατι οι γάτες στην κυριολεξία μαδιούνται από το ξύσιμο! καλό είναι να το δει γιατρός, γιατι θα χρειαστεί και καλλιεργεια για μύκητες, για να είσαι σίγουρη τι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:35 Η zorica έγραψε: #11 12-04-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παρακολούθησέ τον αν ξύνεται!και πες μου αν βγαινει έξω ή αν έχεις γλάστρες στο σπίτι, για ψύλλους έχεις βάλει κάτι? Click για ανάπτυξη... Oυτε γλαστρες εχω μεσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η zorica έγραψε: #12 12-04-08 15:38 Πριν απο 15-20 μερες ειχαμε ξανακανει αποπαρασητωση εξω και μεσα και χτες παλι ...ειναι δυνατον τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η Βάσια13859: #13 12-04-08 15:43 αποκλείεται δηλαδή να ήρθε σε επαφή με χώμα?ή το μπαλκόνι είναι χαμηλά?για να δω αν μπορεί αν ήρθε σε επαφή με κανα ψύλλο, αλλιώς έπαθε κάποια δερματίτιδα από σταφυλόκοκκο και θα χρειαστεί αντιβιοσούλα!μήπως άρχισε να ξύνεται μετά την αμπούλα?η αλλοίωση είναι εκεί που βαλατε την αμπούλα?γιατι μερικά ξύνονται και από το φάρμακο, αν και είναι εξαιρετικά σπάνιο Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πριν απο 15-20 μερες ειχαμε ξανακανει αποπαρασητωση εξω και μεσα και χτες παλι ...ειναι δυνατον τωρα? Click για ανάπτυξη... έβαλες frontline πριν 20 ημέρες και ξανάβαλες τώρα?γιατί?κάθε μηνα το κάνουμε κοίταξε αν έκανες παλι frontline δεν είναι ψύλλος και δεν είναι αλλεργια στο φάρμακο!μένουν οι μύκητες και τα βακτήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:53 Η zorica έγραψε: #14 12-04-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοίταξε αν έκανες παλι frontline δεν είναι ψύλλος και δεν είναι αλλεργια στο φάρμακο!μένουν οι μύκητες και τα βακτήρια. Click για ανάπτυξη... Oxι κοιταξα τωρα το βιβλιαριο,ηταν 20.03.το Stronghold και χτες το frontline..επαφη δεν εχει καμια με το χομα...η φωτο ειναι αισχος το ξερω αλλα στο βαθος εχει ροζ πληγες μεγεθους φακι και λιγο μεγαλυτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 459.jpg 11,8 KB · Εμφανίσεις: 101 Εικόνα 460.jpg 12,1 KB · Εμφανίσεις: 99 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η elvenstar: #15 12-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: HELP...O Μαρκο εχει κατι στο δερμα του που ειναι σαν πληγες καλλημενες με κρουστα...σε ολη του τη πλατη...Τα ειδα τωρα,προσπαθησα να τον χτενισω και δεν με αφησε καθολου,με δαγκωνε,του ποναει φαινεται...Και φευγουν κομματια δερματος σαν πυτιριδα...Τι να ειναι αυτο τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς είναι δερματοπάθεια. Θέλει αγωγή αλλά επειδή είναι μικρούλης θέλει προσοχή στην δοσολογία να πάρεις τη γιατρό σου κ θα σου πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:57 Η zorica έγραψε: #16 12-04-08 15:57 γμτ...μα χτες ειμαστε στο γιατρο και δεν το προσεξα καθολου ενοω ειχα δει οτι ηταν σε μερικα σημεια "αγριο"το δερμα του!!!Εγω φταιω!!!Θα τον παω τη Δευτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:02 Η elvenstar: #17 12-04-08 16:02 Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η zorica έγραψε: #18 12-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:10 Η elvenstar: #19 12-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Click για ανάπτυξη... άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η zorica έγραψε: #20 12-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει...δεν ειναι ετσι του Μαρκου... Θα την παρω τηλ.μετα,τωρα ειναι μεσημερη και εδω κοιμουντε ολοι τα μεσημερια δεν περνεις τηλεφωνο εκτος αν ειναι μεγαλη αναγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy maiksth nasstazia 3lbereth pepper Claire Rentfield Γαταλί Nikos90 AntzelaRu sararoutsi Javier faceninaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σαν ξηροδερμια μου ακουγεται αυτο. Δεν ειναι και φοβερο αλλα πρεπει να κανεις καποια θεραπεια. Μην τον χτενισεις για 2 μερες και τη Δευτερα στον κτηνιατρο. ΥΓ Μηπως τον ελουσες με σκληρο σαμπουαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:25 Η Βάσια13859: #5 12-04-08 15:25 μήπως ξύνεται?θα πρέπει να κάνεις καλλιέργεια για μύκητες και μετά αν δεν έχει μπορεί να σταφυλοκοκκική δερματίτιδα.Σίγουρα θα πρέπει να τον δει κτηνίατρος γιατί όπως λέμε "μια εικόνα χίλιες λέξεις" δυστυχώς.Του βάζεις εξωπαρασιτοκτόνο για ψύλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Βάσια13859: #6 12-04-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Σαν ξηροδερμια μου ακουγεται αυτο. Δεν ειναι και φοβερο αλλα πρεπει να κανεις καποια θεραπεια. Μην τον χτενισεις για 2 μερες και τη Δευτερα στον κτηνιατρο. ΥΓ Μηπως τον ελουσες με σκληρο σαμπουαν? Click για ανάπτυξη... θα μπορούσε να είναι, αλλά είναι λίγο μικρός για τέτοια!εκτός αν όντως τον έλουσες με καποιο σαμπουάν όχι για ζωα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η zorica έγραψε: #7 12-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Σαν ξηροδερμια μου ακουγεται αυτο. Δεν ειναι και φοβερο αλλα πρεπει να κανεις καποια θεραπεια. Μην τον χτενισεις για 2 μερες και τη Δευτερα στον κτηνιατρο. ΥΓ Μηπως τον ελουσες με σκληρο σαμπουαν? Click για ανάπτυξη... Δεν τον εχω λουσει ακομα... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: θα μπορούσε να είναι, αλλά είναι λίγο μικρός για τέτοια!εκτός αν όντως τον έλουσες με καποιο σαμπουάν όχι για ζωα Click για ανάπτυξη... Δεν μου βγαινει καλη η φωτο με τιποτα!!!γμτ#@$%^& Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η Βάσια13859: #8 12-04-08 15:30 παρακολούθησέ τον αν ξύνεται!και πες μου αν βγαινει έξω ή αν έχεις γλάστρες στο σπίτι, για ψύλλους έχεις βάλει κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:31 Η zorica έγραψε: #9 12-04-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μήπως ξύνεται?θα πρέπει να κάνεις καλλιέργεια για μύκητες και μετά αν δεν έχει μπορεί να σταφυλοκοκκική δερματίτιδα.Σίγουρα θα πρέπει να τον δει κτηνίατρος γιατί όπως λέμε "μια εικόνα χίλιες λέξεις" δυστυχώς.Του βάζεις εξωπαρασιτοκτόνο για ψύλλους? Click για ανάπτυξη... Ναι εχει αρχισει να ξυνεται αλλα χτες ειχαμε παει σε ιατρο και του εκανε και φροντλινε και χαπακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:33 Η Βάσια13859: #10 12-04-08 15:33 λοιπόν μπορεί να τον έχει τσιμπήσει ψύλλος και να του έκανε αλλεργία, είναι πολύ συνηθισμένο αλλά οι αλλοιωσεις έιναι κυρίως στην πλάτη και στο πίσω μερος του σώματος!αν εχει ξεκινήσει αλλεργία θα είναι λίγο δύσκολο για αυτόν γιατι είναι μικρός.Σε όλα τα ζώα με αυτή τη θερμοκρασια έχουμε αρχισει ήδη πρόληψη για ψύλλους γιατι οι γάτες στην κυριολεξία μαδιούνται από το ξύσιμο! καλό είναι να το δει γιατρός, γιατι θα χρειαστεί και καλλιεργεια για μύκητες, για να είσαι σίγουρη τι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:35 Η zorica έγραψε: #11 12-04-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παρακολούθησέ τον αν ξύνεται!και πες μου αν βγαινει έξω ή αν έχεις γλάστρες στο σπίτι, για ψύλλους έχεις βάλει κάτι? Click για ανάπτυξη... Oυτε γλαστρες εχω μεσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η zorica έγραψε: #12 12-04-08 15:38 Πριν απο 15-20 μερες ειχαμε ξανακανει αποπαρασητωση εξω και μεσα και χτες παλι ...ειναι δυνατον τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η Βάσια13859: #13 12-04-08 15:43 αποκλείεται δηλαδή να ήρθε σε επαφή με χώμα?ή το μπαλκόνι είναι χαμηλά?για να δω αν μπορεί αν ήρθε σε επαφή με κανα ψύλλο, αλλιώς έπαθε κάποια δερματίτιδα από σταφυλόκοκκο και θα χρειαστεί αντιβιοσούλα!μήπως άρχισε να ξύνεται μετά την αμπούλα?η αλλοίωση είναι εκεί που βαλατε την αμπούλα?γιατι μερικά ξύνονται και από το φάρμακο, αν και είναι εξαιρετικά σπάνιο Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πριν απο 15-20 μερες ειχαμε ξανακανει αποπαρασητωση εξω και μεσα και χτες παλι ...ειναι δυνατον τωρα? Click για ανάπτυξη... έβαλες frontline πριν 20 ημέρες και ξανάβαλες τώρα?γιατί?κάθε μηνα το κάνουμε κοίταξε αν έκανες παλι frontline δεν είναι ψύλλος και δεν είναι αλλεργια στο φάρμακο!μένουν οι μύκητες και τα βακτήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:53 Η zorica έγραψε: #14 12-04-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοίταξε αν έκανες παλι frontline δεν είναι ψύλλος και δεν είναι αλλεργια στο φάρμακο!μένουν οι μύκητες και τα βακτήρια. Click για ανάπτυξη... Oxι κοιταξα τωρα το βιβλιαριο,ηταν 20.03.το Stronghold και χτες το frontline..επαφη δεν εχει καμια με το χομα...η φωτο ειναι αισχος το ξερω αλλα στο βαθος εχει ροζ πληγες μεγεθους φακι και λιγο μεγαλυτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 459.jpg 11,8 KB · Εμφανίσεις: 101 Εικόνα 460.jpg 12,1 KB · Εμφανίσεις: 99 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η elvenstar: #15 12-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: HELP...O Μαρκο εχει κατι στο δερμα του που ειναι σαν πληγες καλλημενες με κρουστα...σε ολη του τη πλατη...Τα ειδα τωρα,προσπαθησα να τον χτενισω και δεν με αφησε καθολου,με δαγκωνε,του ποναει φαινεται...Και φευγουν κομματια δερματος σαν πυτιριδα...Τι να ειναι αυτο τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς είναι δερματοπάθεια. Θέλει αγωγή αλλά επειδή είναι μικρούλης θέλει προσοχή στην δοσολογία να πάρεις τη γιατρό σου κ θα σου πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:57 Η zorica έγραψε: #16 12-04-08 15:57 γμτ...μα χτες ειμαστε στο γιατρο και δεν το προσεξα καθολου ενοω ειχα δει οτι ηταν σε μερικα σημεια "αγριο"το δερμα του!!!Εγω φταιω!!!Θα τον παω τη Δευτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:02 Η elvenstar: #17 12-04-08 16:02 Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η zorica έγραψε: #18 12-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:10 Η elvenstar: #19 12-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Click για ανάπτυξη... άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η zorica έγραψε: #20 12-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει...δεν ειναι ετσι του Μαρκου... Θα την παρω τηλ.μετα,τωρα ειναι μεσημερη και εδω κοιμουντε ολοι τα μεσημερια δεν περνεις τηλεφωνο εκτος αν ειναι μεγαλη αναγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy maiksth nasstazia 3lbereth pepper Claire Rentfield Γαταλί Nikos90 AntzelaRu sararoutsi Javier faceninaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μήπως ξύνεται?θα πρέπει να κάνεις καλλιέργεια για μύκητες και μετά αν δεν έχει μπορεί να σταφυλοκοκκική δερματίτιδα.Σίγουρα θα πρέπει να τον δει κτηνίατρος γιατί όπως λέμε "μια εικόνα χίλιες λέξεις" δυστυχώς.Του βάζεις εξωπαρασιτοκτόνο για ψύλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:27 Η Βάσια13859: #6 12-04-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Σαν ξηροδερμια μου ακουγεται αυτο. Δεν ειναι και φοβερο αλλα πρεπει να κανεις καποια θεραπεια. Μην τον χτενισεις για 2 μερες και τη Δευτερα στον κτηνιατρο. ΥΓ Μηπως τον ελουσες με σκληρο σαμπουαν? Click για ανάπτυξη... θα μπορούσε να είναι, αλλά είναι λίγο μικρός για τέτοια!εκτός αν όντως τον έλουσες με καποιο σαμπουάν όχι για ζωα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η zorica έγραψε: #7 12-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Σαν ξηροδερμια μου ακουγεται αυτο. Δεν ειναι και φοβερο αλλα πρεπει να κανεις καποια θεραπεια. Μην τον χτενισεις για 2 μερες και τη Δευτερα στον κτηνιατρο. ΥΓ Μηπως τον ελουσες με σκληρο σαμπουαν? Click για ανάπτυξη... Δεν τον εχω λουσει ακομα... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: θα μπορούσε να είναι, αλλά είναι λίγο μικρός για τέτοια!εκτός αν όντως τον έλουσες με καποιο σαμπουάν όχι για ζωα Click για ανάπτυξη... Δεν μου βγαινει καλη η φωτο με τιποτα!!!γμτ#@$%^& Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η Βάσια13859: #8 12-04-08 15:30 παρακολούθησέ τον αν ξύνεται!και πες μου αν βγαινει έξω ή αν έχεις γλάστρες στο σπίτι, για ψύλλους έχεις βάλει κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:31 Η zorica έγραψε: #9 12-04-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μήπως ξύνεται?θα πρέπει να κάνεις καλλιέργεια για μύκητες και μετά αν δεν έχει μπορεί να σταφυλοκοκκική δερματίτιδα.Σίγουρα θα πρέπει να τον δει κτηνίατρος γιατί όπως λέμε "μια εικόνα χίλιες λέξεις" δυστυχώς.Του βάζεις εξωπαρασιτοκτόνο για ψύλλους? Click για ανάπτυξη... Ναι εχει αρχισει να ξυνεται αλλα χτες ειχαμε παει σε ιατρο και του εκανε και φροντλινε και χαπακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:33 Η Βάσια13859: #10 12-04-08 15:33 λοιπόν μπορεί να τον έχει τσιμπήσει ψύλλος και να του έκανε αλλεργία, είναι πολύ συνηθισμένο αλλά οι αλλοιωσεις έιναι κυρίως στην πλάτη και στο πίσω μερος του σώματος!αν εχει ξεκινήσει αλλεργία θα είναι λίγο δύσκολο για αυτόν γιατι είναι μικρός.Σε όλα τα ζώα με αυτή τη θερμοκρασια έχουμε αρχισει ήδη πρόληψη για ψύλλους γιατι οι γάτες στην κυριολεξία μαδιούνται από το ξύσιμο! καλό είναι να το δει γιατρός, γιατι θα χρειαστεί και καλλιεργεια για μύκητες, για να είσαι σίγουρη τι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:35 Η zorica έγραψε: #11 12-04-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παρακολούθησέ τον αν ξύνεται!και πες μου αν βγαινει έξω ή αν έχεις γλάστρες στο σπίτι, για ψύλλους έχεις βάλει κάτι? Click για ανάπτυξη... Oυτε γλαστρες εχω μεσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η zorica έγραψε: #12 12-04-08 15:38 Πριν απο 15-20 μερες ειχαμε ξανακανει αποπαρασητωση εξω και μεσα και χτες παλι ...ειναι δυνατον τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η Βάσια13859: #13 12-04-08 15:43 αποκλείεται δηλαδή να ήρθε σε επαφή με χώμα?ή το μπαλκόνι είναι χαμηλά?για να δω αν μπορεί αν ήρθε σε επαφή με κανα ψύλλο, αλλιώς έπαθε κάποια δερματίτιδα από σταφυλόκοκκο και θα χρειαστεί αντιβιοσούλα!μήπως άρχισε να ξύνεται μετά την αμπούλα?η αλλοίωση είναι εκεί που βαλατε την αμπούλα?γιατι μερικά ξύνονται και από το φάρμακο, αν και είναι εξαιρετικά σπάνιο Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πριν απο 15-20 μερες ειχαμε ξανακανει αποπαρασητωση εξω και μεσα και χτες παλι ...ειναι δυνατον τωρα? Click για ανάπτυξη... έβαλες frontline πριν 20 ημέρες και ξανάβαλες τώρα?γιατί?κάθε μηνα το κάνουμε κοίταξε αν έκανες παλι frontline δεν είναι ψύλλος και δεν είναι αλλεργια στο φάρμακο!μένουν οι μύκητες και τα βακτήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:53 Η zorica έγραψε: #14 12-04-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοίταξε αν έκανες παλι frontline δεν είναι ψύλλος και δεν είναι αλλεργια στο φάρμακο!μένουν οι μύκητες και τα βακτήρια. Click για ανάπτυξη... Oxι κοιταξα τωρα το βιβλιαριο,ηταν 20.03.το Stronghold και χτες το frontline..επαφη δεν εχει καμια με το χομα...η φωτο ειναι αισχος το ξερω αλλα στο βαθος εχει ροζ πληγες μεγεθους φακι και λιγο μεγαλυτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 459.jpg 11,8 KB · Εμφανίσεις: 101 Εικόνα 460.jpg 12,1 KB · Εμφανίσεις: 99 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η elvenstar: #15 12-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: HELP...O Μαρκο εχει κατι στο δερμα του που ειναι σαν πληγες καλλημενες με κρουστα...σε ολη του τη πλατη...Τα ειδα τωρα,προσπαθησα να τον χτενισω και δεν με αφησε καθολου,με δαγκωνε,του ποναει φαινεται...Και φευγουν κομματια δερματος σαν πυτιριδα...Τι να ειναι αυτο τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς είναι δερματοπάθεια. Θέλει αγωγή αλλά επειδή είναι μικρούλης θέλει προσοχή στην δοσολογία να πάρεις τη γιατρό σου κ θα σου πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:57 Η zorica έγραψε: #16 12-04-08 15:57 γμτ...μα χτες ειμαστε στο γιατρο και δεν το προσεξα καθολου ενοω ειχα δει οτι ηταν σε μερικα σημεια "αγριο"το δερμα του!!!Εγω φταιω!!!Θα τον παω τη Δευτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:02 Η elvenstar: #17 12-04-08 16:02 Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η zorica έγραψε: #18 12-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:10 Η elvenstar: #19 12-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Click για ανάπτυξη... άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η zorica έγραψε: #20 12-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει...δεν ειναι ετσι του Μαρκου... Θα την παρω τηλ.μετα,τωρα ειναι μεσημερη και εδω κοιμουντε ολοι τα μεσημερια δεν περνεις τηλεφωνο εκτος αν ειναι μεγαλη αναγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy maiksth nasstazia 3lbereth pepper Claire Rentfield Γαταλί Nikos90 AntzelaRu sararoutsi Javier faceninaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Σαν ξηροδερμια μου ακουγεται αυτο. Δεν ειναι και φοβερο αλλα πρεπει να κανεις καποια θεραπεια. Μην τον χτενισεις για 2 μερες και τη Δευτερα στον κτηνιατρο. ΥΓ Μηπως τον ελουσες με σκληρο σαμπουαν? Click για ανάπτυξη... θα μπορούσε να είναι, αλλά είναι λίγο μικρός για τέτοια!εκτός αν όντως τον έλουσες με καποιο σαμπουάν όχι για ζωα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η zorica έγραψε: #7 12-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Σαν ξηροδερμια μου ακουγεται αυτο. Δεν ειναι και φοβερο αλλα πρεπει να κανεις καποια θεραπεια. Μην τον χτενισεις για 2 μερες και τη Δευτερα στον κτηνιατρο. ΥΓ Μηπως τον ελουσες με σκληρο σαμπουαν? Click για ανάπτυξη... Δεν τον εχω λουσει ακομα... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: θα μπορούσε να είναι, αλλά είναι λίγο μικρός για τέτοια!εκτός αν όντως τον έλουσες με καποιο σαμπουάν όχι για ζωα Click για ανάπτυξη... Δεν μου βγαινει καλη η φωτο με τιποτα!!!γμτ#@$%^& Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η Βάσια13859: #8 12-04-08 15:30 παρακολούθησέ τον αν ξύνεται!και πες μου αν βγαινει έξω ή αν έχεις γλάστρες στο σπίτι, για ψύλλους έχεις βάλει κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:31 Η zorica έγραψε: #9 12-04-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μήπως ξύνεται?θα πρέπει να κάνεις καλλιέργεια για μύκητες και μετά αν δεν έχει μπορεί να σταφυλοκοκκική δερματίτιδα.Σίγουρα θα πρέπει να τον δει κτηνίατρος γιατί όπως λέμε "μια εικόνα χίλιες λέξεις" δυστυχώς.Του βάζεις εξωπαρασιτοκτόνο για ψύλλους? Click για ανάπτυξη... Ναι εχει αρχισει να ξυνεται αλλα χτες ειχαμε παει σε ιατρο και του εκανε και φροντλινε και χαπακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:33 Η Βάσια13859: #10 12-04-08 15:33 λοιπόν μπορεί να τον έχει τσιμπήσει ψύλλος και να του έκανε αλλεργία, είναι πολύ συνηθισμένο αλλά οι αλλοιωσεις έιναι κυρίως στην πλάτη και στο πίσω μερος του σώματος!αν εχει ξεκινήσει αλλεργία θα είναι λίγο δύσκολο για αυτόν γιατι είναι μικρός.Σε όλα τα ζώα με αυτή τη θερμοκρασια έχουμε αρχισει ήδη πρόληψη για ψύλλους γιατι οι γάτες στην κυριολεξία μαδιούνται από το ξύσιμο! καλό είναι να το δει γιατρός, γιατι θα χρειαστεί και καλλιεργεια για μύκητες, για να είσαι σίγουρη τι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:35 Η zorica έγραψε: #11 12-04-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παρακολούθησέ τον αν ξύνεται!και πες μου αν βγαινει έξω ή αν έχεις γλάστρες στο σπίτι, για ψύλλους έχεις βάλει κάτι? Click για ανάπτυξη... Oυτε γλαστρες εχω μεσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η zorica έγραψε: #12 12-04-08 15:38 Πριν απο 15-20 μερες ειχαμε ξανακανει αποπαρασητωση εξω και μεσα και χτες παλι ...ειναι δυνατον τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η Βάσια13859: #13 12-04-08 15:43 αποκλείεται δηλαδή να ήρθε σε επαφή με χώμα?ή το μπαλκόνι είναι χαμηλά?για να δω αν μπορεί αν ήρθε σε επαφή με κανα ψύλλο, αλλιώς έπαθε κάποια δερματίτιδα από σταφυλόκοκκο και θα χρειαστεί αντιβιοσούλα!μήπως άρχισε να ξύνεται μετά την αμπούλα?η αλλοίωση είναι εκεί που βαλατε την αμπούλα?γιατι μερικά ξύνονται και από το φάρμακο, αν και είναι εξαιρετικά σπάνιο Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πριν απο 15-20 μερες ειχαμε ξανακανει αποπαρασητωση εξω και μεσα και χτες παλι ...ειναι δυνατον τωρα? Click για ανάπτυξη... έβαλες frontline πριν 20 ημέρες και ξανάβαλες τώρα?γιατί?κάθε μηνα το κάνουμε κοίταξε αν έκανες παλι frontline δεν είναι ψύλλος και δεν είναι αλλεργια στο φάρμακο!μένουν οι μύκητες και τα βακτήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:53 Η zorica έγραψε: #14 12-04-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοίταξε αν έκανες παλι frontline δεν είναι ψύλλος και δεν είναι αλλεργια στο φάρμακο!μένουν οι μύκητες και τα βακτήρια. Click για ανάπτυξη... Oxι κοιταξα τωρα το βιβλιαριο,ηταν 20.03.το Stronghold και χτες το frontline..επαφη δεν εχει καμια με το χομα...η φωτο ειναι αισχος το ξερω αλλα στο βαθος εχει ροζ πληγες μεγεθους φακι και λιγο μεγαλυτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 459.jpg 11,8 KB · Εμφανίσεις: 101 Εικόνα 460.jpg 12,1 KB · Εμφανίσεις: 99 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η elvenstar: #15 12-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: HELP...O Μαρκο εχει κατι στο δερμα του που ειναι σαν πληγες καλλημενες με κρουστα...σε ολη του τη πλατη...Τα ειδα τωρα,προσπαθησα να τον χτενισω και δεν με αφησε καθολου,με δαγκωνε,του ποναει φαινεται...Και φευγουν κομματια δερματος σαν πυτιριδα...Τι να ειναι αυτο τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς είναι δερματοπάθεια. Θέλει αγωγή αλλά επειδή είναι μικρούλης θέλει προσοχή στην δοσολογία να πάρεις τη γιατρό σου κ θα σου πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:57 Η zorica έγραψε: #16 12-04-08 15:57 γμτ...μα χτες ειμαστε στο γιατρο και δεν το προσεξα καθολου ενοω ειχα δει οτι ηταν σε μερικα σημεια "αγριο"το δερμα του!!!Εγω φταιω!!!Θα τον παω τη Δευτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:02 Η elvenstar: #17 12-04-08 16:02 Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η zorica έγραψε: #18 12-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:10 Η elvenstar: #19 12-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Click για ανάπτυξη... άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η zorica έγραψε: #20 12-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει...δεν ειναι ετσι του Μαρκου... Θα την παρω τηλ.μετα,τωρα ειναι μεσημερη και εδω κοιμουντε ολοι τα μεσημερια δεν περνεις τηλεφωνο εκτος αν ειναι μεγαλη αναγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy maiksth nasstazia 3lbereth pepper Claire Rentfield Γαταλί Nikos90 AntzelaRu sararoutsi Javier faceninaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Σαν ξηροδερμια μου ακουγεται αυτο. Δεν ειναι και φοβερο αλλα πρεπει να κανεις καποια θεραπεια. Μην τον χτενισεις για 2 μερες και τη Δευτερα στον κτηνιατρο. ΥΓ Μηπως τον ελουσες με σκληρο σαμπουαν? Click για ανάπτυξη... Δεν τον εχω λουσει ακομα... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: θα μπορούσε να είναι, αλλά είναι λίγο μικρός για τέτοια!εκτός αν όντως τον έλουσες με καποιο σαμπουάν όχι για ζωα Click για ανάπτυξη... Δεν μου βγαινει καλη η φωτο με τιποτα!!!γμτ#@$%^& Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η Βάσια13859: #8 12-04-08 15:30 παρακολούθησέ τον αν ξύνεται!και πες μου αν βγαινει έξω ή αν έχεις γλάστρες στο σπίτι, για ψύλλους έχεις βάλει κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:31 Η zorica έγραψε: #9 12-04-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μήπως ξύνεται?θα πρέπει να κάνεις καλλιέργεια για μύκητες και μετά αν δεν έχει μπορεί να σταφυλοκοκκική δερματίτιδα.Σίγουρα θα πρέπει να τον δει κτηνίατρος γιατί όπως λέμε "μια εικόνα χίλιες λέξεις" δυστυχώς.Του βάζεις εξωπαρασιτοκτόνο για ψύλλους? Click για ανάπτυξη... Ναι εχει αρχισει να ξυνεται αλλα χτες ειχαμε παει σε ιατρο και του εκανε και φροντλινε και χαπακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:33 Η Βάσια13859: #10 12-04-08 15:33 λοιπόν μπορεί να τον έχει τσιμπήσει ψύλλος και να του έκανε αλλεργία, είναι πολύ συνηθισμένο αλλά οι αλλοιωσεις έιναι κυρίως στην πλάτη και στο πίσω μερος του σώματος!αν εχει ξεκινήσει αλλεργία θα είναι λίγο δύσκολο για αυτόν γιατι είναι μικρός.Σε όλα τα ζώα με αυτή τη θερμοκρασια έχουμε αρχισει ήδη πρόληψη για ψύλλους γιατι οι γάτες στην κυριολεξία μαδιούνται από το ξύσιμο! καλό είναι να το δει γιατρός, γιατι θα χρειαστεί και καλλιεργεια για μύκητες, για να είσαι σίγουρη τι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:35 Η zorica έγραψε: #11 12-04-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παρακολούθησέ τον αν ξύνεται!και πες μου αν βγαινει έξω ή αν έχεις γλάστρες στο σπίτι, για ψύλλους έχεις βάλει κάτι? Click για ανάπτυξη... Oυτε γλαστρες εχω μεσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η zorica έγραψε: #12 12-04-08 15:38 Πριν απο 15-20 μερες ειχαμε ξανακανει αποπαρασητωση εξω και μεσα και χτες παλι ...ειναι δυνατον τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η Βάσια13859: #13 12-04-08 15:43 αποκλείεται δηλαδή να ήρθε σε επαφή με χώμα?ή το μπαλκόνι είναι χαμηλά?για να δω αν μπορεί αν ήρθε σε επαφή με κανα ψύλλο, αλλιώς έπαθε κάποια δερματίτιδα από σταφυλόκοκκο και θα χρειαστεί αντιβιοσούλα!μήπως άρχισε να ξύνεται μετά την αμπούλα?η αλλοίωση είναι εκεί που βαλατε την αμπούλα?γιατι μερικά ξύνονται και από το φάρμακο, αν και είναι εξαιρετικά σπάνιο Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πριν απο 15-20 μερες ειχαμε ξανακανει αποπαρασητωση εξω και μεσα και χτες παλι ...ειναι δυνατον τωρα? Click για ανάπτυξη... έβαλες frontline πριν 20 ημέρες και ξανάβαλες τώρα?γιατί?κάθε μηνα το κάνουμε κοίταξε αν έκανες παλι frontline δεν είναι ψύλλος και δεν είναι αλλεργια στο φάρμακο!μένουν οι μύκητες και τα βακτήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:53 Η zorica έγραψε: #14 12-04-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοίταξε αν έκανες παλι frontline δεν είναι ψύλλος και δεν είναι αλλεργια στο φάρμακο!μένουν οι μύκητες και τα βακτήρια. Click για ανάπτυξη... Oxι κοιταξα τωρα το βιβλιαριο,ηταν 20.03.το Stronghold και χτες το frontline..επαφη δεν εχει καμια με το χομα...η φωτο ειναι αισχος το ξερω αλλα στο βαθος εχει ροζ πληγες μεγεθους φακι και λιγο μεγαλυτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 459.jpg 11,8 KB · Εμφανίσεις: 101 Εικόνα 460.jpg 12,1 KB · Εμφανίσεις: 99 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η elvenstar: #15 12-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: HELP...O Μαρκο εχει κατι στο δερμα του που ειναι σαν πληγες καλλημενες με κρουστα...σε ολη του τη πλατη...Τα ειδα τωρα,προσπαθησα να τον χτενισω και δεν με αφησε καθολου,με δαγκωνε,του ποναει φαινεται...Και φευγουν κομματια δερματος σαν πυτιριδα...Τι να ειναι αυτο τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς είναι δερματοπάθεια. Θέλει αγωγή αλλά επειδή είναι μικρούλης θέλει προσοχή στην δοσολογία να πάρεις τη γιατρό σου κ θα σου πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:57 Η zorica έγραψε: #16 12-04-08 15:57 γμτ...μα χτες ειμαστε στο γιατρο και δεν το προσεξα καθολου ενοω ειχα δει οτι ηταν σε μερικα σημεια "αγριο"το δερμα του!!!Εγω φταιω!!!Θα τον παω τη Δευτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:02 Η elvenstar: #17 12-04-08 16:02 Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η zorica έγραψε: #18 12-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:10 Η elvenstar: #19 12-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Click για ανάπτυξη... άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η zorica έγραψε: #20 12-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει...δεν ειναι ετσι του Μαρκου... Θα την παρω τηλ.μετα,τωρα ειναι μεσημερη και εδω κοιμουντε ολοι τα μεσημερια δεν περνεις τηλεφωνο εκτος αν ειναι μεγαλη αναγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy maiksth nasstazia 3lbereth pepper Claire Rentfield Γαταλί Nikos90 AntzelaRu sararoutsi Javier faceninaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παρακολούθησέ τον αν ξύνεται!και πες μου αν βγαινει έξω ή αν έχεις γλάστρες στο σπίτι, για ψύλλους έχεις βάλει κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:31 Η zorica έγραψε: #9 12-04-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μήπως ξύνεται?θα πρέπει να κάνεις καλλιέργεια για μύκητες και μετά αν δεν έχει μπορεί να σταφυλοκοκκική δερματίτιδα.Σίγουρα θα πρέπει να τον δει κτηνίατρος γιατί όπως λέμε "μια εικόνα χίλιες λέξεις" δυστυχώς.Του βάζεις εξωπαρασιτοκτόνο για ψύλλους? Click για ανάπτυξη... Ναι εχει αρχισει να ξυνεται αλλα χτες ειχαμε παει σε ιατρο και του εκανε και φροντλινε και χαπακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:33 Η Βάσια13859: #10 12-04-08 15:33 λοιπόν μπορεί να τον έχει τσιμπήσει ψύλλος και να του έκανε αλλεργία, είναι πολύ συνηθισμένο αλλά οι αλλοιωσεις έιναι κυρίως στην πλάτη και στο πίσω μερος του σώματος!αν εχει ξεκινήσει αλλεργία θα είναι λίγο δύσκολο για αυτόν γιατι είναι μικρός.Σε όλα τα ζώα με αυτή τη θερμοκρασια έχουμε αρχισει ήδη πρόληψη για ψύλλους γιατι οι γάτες στην κυριολεξία μαδιούνται από το ξύσιμο! καλό είναι να το δει γιατρός, γιατι θα χρειαστεί και καλλιεργεια για μύκητες, για να είσαι σίγουρη τι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:35 Η zorica έγραψε: #11 12-04-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παρακολούθησέ τον αν ξύνεται!και πες μου αν βγαινει έξω ή αν έχεις γλάστρες στο σπίτι, για ψύλλους έχεις βάλει κάτι? Click για ανάπτυξη... Oυτε γλαστρες εχω μεσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η zorica έγραψε: #12 12-04-08 15:38 Πριν απο 15-20 μερες ειχαμε ξανακανει αποπαρασητωση εξω και μεσα και χτες παλι ...ειναι δυνατον τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η Βάσια13859: #13 12-04-08 15:43 αποκλείεται δηλαδή να ήρθε σε επαφή με χώμα?ή το μπαλκόνι είναι χαμηλά?για να δω αν μπορεί αν ήρθε σε επαφή με κανα ψύλλο, αλλιώς έπαθε κάποια δερματίτιδα από σταφυλόκοκκο και θα χρειαστεί αντιβιοσούλα!μήπως άρχισε να ξύνεται μετά την αμπούλα?η αλλοίωση είναι εκεί που βαλατε την αμπούλα?γιατι μερικά ξύνονται και από το φάρμακο, αν και είναι εξαιρετικά σπάνιο Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πριν απο 15-20 μερες ειχαμε ξανακανει αποπαρασητωση εξω και μεσα και χτες παλι ...ειναι δυνατον τωρα? Click για ανάπτυξη... έβαλες frontline πριν 20 ημέρες και ξανάβαλες τώρα?γιατί?κάθε μηνα το κάνουμε κοίταξε αν έκανες παλι frontline δεν είναι ψύλλος και δεν είναι αλλεργια στο φάρμακο!μένουν οι μύκητες και τα βακτήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:53 Η zorica έγραψε: #14 12-04-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοίταξε αν έκανες παλι frontline δεν είναι ψύλλος και δεν είναι αλλεργια στο φάρμακο!μένουν οι μύκητες και τα βακτήρια. Click για ανάπτυξη... Oxι κοιταξα τωρα το βιβλιαριο,ηταν 20.03.το Stronghold και χτες το frontline..επαφη δεν εχει καμια με το χομα...η φωτο ειναι αισχος το ξερω αλλα στο βαθος εχει ροζ πληγες μεγεθους φακι και λιγο μεγαλυτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 459.jpg 11,8 KB · Εμφανίσεις: 101 Εικόνα 460.jpg 12,1 KB · Εμφανίσεις: 99 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η elvenstar: #15 12-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: HELP...O Μαρκο εχει κατι στο δερμα του που ειναι σαν πληγες καλλημενες με κρουστα...σε ολη του τη πλατη...Τα ειδα τωρα,προσπαθησα να τον χτενισω και δεν με αφησε καθολου,με δαγκωνε,του ποναει φαινεται...Και φευγουν κομματια δερματος σαν πυτιριδα...Τι να ειναι αυτο τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς είναι δερματοπάθεια. Θέλει αγωγή αλλά επειδή είναι μικρούλης θέλει προσοχή στην δοσολογία να πάρεις τη γιατρό σου κ θα σου πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:57 Η zorica έγραψε: #16 12-04-08 15:57 γμτ...μα χτες ειμαστε στο γιατρο και δεν το προσεξα καθολου ενοω ειχα δει οτι ηταν σε μερικα σημεια "αγριο"το δερμα του!!!Εγω φταιω!!!Θα τον παω τη Δευτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:02 Η elvenstar: #17 12-04-08 16:02 Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η zorica έγραψε: #18 12-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:10 Η elvenstar: #19 12-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Click για ανάπτυξη... άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η zorica έγραψε: #20 12-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει...δεν ειναι ετσι του Μαρκου... Θα την παρω τηλ.μετα,τωρα ειναι μεσημερη και εδω κοιμουντε ολοι τα μεσημερια δεν περνεις τηλεφωνο εκτος αν ειναι μεγαλη αναγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy maiksth nasstazia 3lbereth pepper Claire Rentfield Γαταλί Nikos90 AntzelaRu sararoutsi Javier faceninaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μήπως ξύνεται?θα πρέπει να κάνεις καλλιέργεια για μύκητες και μετά αν δεν έχει μπορεί να σταφυλοκοκκική δερματίτιδα.Σίγουρα θα πρέπει να τον δει κτηνίατρος γιατί όπως λέμε "μια εικόνα χίλιες λέξεις" δυστυχώς.Του βάζεις εξωπαρασιτοκτόνο για ψύλλους? Click για ανάπτυξη... Ναι εχει αρχισει να ξυνεται αλλα χτες ειχαμε παει σε ιατρο και του εκανε και φροντλινε και χαπακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:33 Η Βάσια13859: #10 12-04-08 15:33 λοιπόν μπορεί να τον έχει τσιμπήσει ψύλλος και να του έκανε αλλεργία, είναι πολύ συνηθισμένο αλλά οι αλλοιωσεις έιναι κυρίως στην πλάτη και στο πίσω μερος του σώματος!αν εχει ξεκινήσει αλλεργία θα είναι λίγο δύσκολο για αυτόν γιατι είναι μικρός.Σε όλα τα ζώα με αυτή τη θερμοκρασια έχουμε αρχισει ήδη πρόληψη για ψύλλους γιατι οι γάτες στην κυριολεξία μαδιούνται από το ξύσιμο! καλό είναι να το δει γιατρός, γιατι θα χρειαστεί και καλλιεργεια για μύκητες, για να είσαι σίγουρη τι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:35 Η zorica έγραψε: #11 12-04-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παρακολούθησέ τον αν ξύνεται!και πες μου αν βγαινει έξω ή αν έχεις γλάστρες στο σπίτι, για ψύλλους έχεις βάλει κάτι? Click για ανάπτυξη... Oυτε γλαστρες εχω μεσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η zorica έγραψε: #12 12-04-08 15:38 Πριν απο 15-20 μερες ειχαμε ξανακανει αποπαρασητωση εξω και μεσα και χτες παλι ...ειναι δυνατον τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η Βάσια13859: #13 12-04-08 15:43 αποκλείεται δηλαδή να ήρθε σε επαφή με χώμα?ή το μπαλκόνι είναι χαμηλά?για να δω αν μπορεί αν ήρθε σε επαφή με κανα ψύλλο, αλλιώς έπαθε κάποια δερματίτιδα από σταφυλόκοκκο και θα χρειαστεί αντιβιοσούλα!μήπως άρχισε να ξύνεται μετά την αμπούλα?η αλλοίωση είναι εκεί που βαλατε την αμπούλα?γιατι μερικά ξύνονται και από το φάρμακο, αν και είναι εξαιρετικά σπάνιο Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πριν απο 15-20 μερες ειχαμε ξανακανει αποπαρασητωση εξω και μεσα και χτες παλι ...ειναι δυνατον τωρα? Click για ανάπτυξη... έβαλες frontline πριν 20 ημέρες και ξανάβαλες τώρα?γιατί?κάθε μηνα το κάνουμε κοίταξε αν έκανες παλι frontline δεν είναι ψύλλος και δεν είναι αλλεργια στο φάρμακο!μένουν οι μύκητες και τα βακτήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:53 Η zorica έγραψε: #14 12-04-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοίταξε αν έκανες παλι frontline δεν είναι ψύλλος και δεν είναι αλλεργια στο φάρμακο!μένουν οι μύκητες και τα βακτήρια. Click για ανάπτυξη... Oxι κοιταξα τωρα το βιβλιαριο,ηταν 20.03.το Stronghold και χτες το frontline..επαφη δεν εχει καμια με το χομα...η φωτο ειναι αισχος το ξερω αλλα στο βαθος εχει ροζ πληγες μεγεθους φακι και λιγο μεγαλυτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 459.jpg 11,8 KB · Εμφανίσεις: 101 Εικόνα 460.jpg 12,1 KB · Εμφανίσεις: 99 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η elvenstar: #15 12-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: HELP...O Μαρκο εχει κατι στο δερμα του που ειναι σαν πληγες καλλημενες με κρουστα...σε ολη του τη πλατη...Τα ειδα τωρα,προσπαθησα να τον χτενισω και δεν με αφησε καθολου,με δαγκωνε,του ποναει φαινεται...Και φευγουν κομματια δερματος σαν πυτιριδα...Τι να ειναι αυτο τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς είναι δερματοπάθεια. Θέλει αγωγή αλλά επειδή είναι μικρούλης θέλει προσοχή στην δοσολογία να πάρεις τη γιατρό σου κ θα σου πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:57 Η zorica έγραψε: #16 12-04-08 15:57 γμτ...μα χτες ειμαστε στο γιατρο και δεν το προσεξα καθολου ενοω ειχα δει οτι ηταν σε μερικα σημεια "αγριο"το δερμα του!!!Εγω φταιω!!!Θα τον παω τη Δευτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:02 Η elvenstar: #17 12-04-08 16:02 Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η zorica έγραψε: #18 12-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:10 Η elvenstar: #19 12-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Click για ανάπτυξη... άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η zorica έγραψε: #20 12-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει...δεν ειναι ετσι του Μαρκου... Θα την παρω τηλ.μετα,τωρα ειναι μεσημερη και εδω κοιμουντε ολοι τα μεσημερια δεν περνεις τηλεφωνο εκτος αν ειναι μεγαλη αναγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy maiksth nasstazia 3lbereth pepper Claire Rentfield Γαταλί Nikos90 AntzelaRu sararoutsi Javier faceninaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λοιπόν μπορεί να τον έχει τσιμπήσει ψύλλος και να του έκανε αλλεργία, είναι πολύ συνηθισμένο αλλά οι αλλοιωσεις έιναι κυρίως στην πλάτη και στο πίσω μερος του σώματος!αν εχει ξεκινήσει αλλεργία θα είναι λίγο δύσκολο για αυτόν γιατι είναι μικρός.Σε όλα τα ζώα με αυτή τη θερμοκρασια έχουμε αρχισει ήδη πρόληψη για ψύλλους γιατι οι γάτες στην κυριολεξία μαδιούνται από το ξύσιμο! καλό είναι να το δει γιατρός, γιατι θα χρειαστεί και καλλιεργεια για μύκητες, για να είσαι σίγουρη τι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:35 Η zorica έγραψε: #11 12-04-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παρακολούθησέ τον αν ξύνεται!και πες μου αν βγαινει έξω ή αν έχεις γλάστρες στο σπίτι, για ψύλλους έχεις βάλει κάτι? Click για ανάπτυξη... Oυτε γλαστρες εχω μεσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η zorica έγραψε: #12 12-04-08 15:38 Πριν απο 15-20 μερες ειχαμε ξανακανει αποπαρασητωση εξω και μεσα και χτες παλι ...ειναι δυνατον τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η Βάσια13859: #13 12-04-08 15:43 αποκλείεται δηλαδή να ήρθε σε επαφή με χώμα?ή το μπαλκόνι είναι χαμηλά?για να δω αν μπορεί αν ήρθε σε επαφή με κανα ψύλλο, αλλιώς έπαθε κάποια δερματίτιδα από σταφυλόκοκκο και θα χρειαστεί αντιβιοσούλα!μήπως άρχισε να ξύνεται μετά την αμπούλα?η αλλοίωση είναι εκεί που βαλατε την αμπούλα?γιατι μερικά ξύνονται και από το φάρμακο, αν και είναι εξαιρετικά σπάνιο Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πριν απο 15-20 μερες ειχαμε ξανακανει αποπαρασητωση εξω και μεσα και χτες παλι ...ειναι δυνατον τωρα? Click για ανάπτυξη... έβαλες frontline πριν 20 ημέρες και ξανάβαλες τώρα?γιατί?κάθε μηνα το κάνουμε κοίταξε αν έκανες παλι frontline δεν είναι ψύλλος και δεν είναι αλλεργια στο φάρμακο!μένουν οι μύκητες και τα βακτήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:53 Η zorica έγραψε: #14 12-04-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοίταξε αν έκανες παλι frontline δεν είναι ψύλλος και δεν είναι αλλεργια στο φάρμακο!μένουν οι μύκητες και τα βακτήρια. Click για ανάπτυξη... Oxι κοιταξα τωρα το βιβλιαριο,ηταν 20.03.το Stronghold και χτες το frontline..επαφη δεν εχει καμια με το χομα...η φωτο ειναι αισχος το ξερω αλλα στο βαθος εχει ροζ πληγες μεγεθους φακι και λιγο μεγαλυτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 459.jpg 11,8 KB · Εμφανίσεις: 101 Εικόνα 460.jpg 12,1 KB · Εμφανίσεις: 99 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η elvenstar: #15 12-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: HELP...O Μαρκο εχει κατι στο δερμα του που ειναι σαν πληγες καλλημενες με κρουστα...σε ολη του τη πλατη...Τα ειδα τωρα,προσπαθησα να τον χτενισω και δεν με αφησε καθολου,με δαγκωνε,του ποναει φαινεται...Και φευγουν κομματια δερματος σαν πυτιριδα...Τι να ειναι αυτο τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς είναι δερματοπάθεια. Θέλει αγωγή αλλά επειδή είναι μικρούλης θέλει προσοχή στην δοσολογία να πάρεις τη γιατρό σου κ θα σου πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:57 Η zorica έγραψε: #16 12-04-08 15:57 γμτ...μα χτες ειμαστε στο γιατρο και δεν το προσεξα καθολου ενοω ειχα δει οτι ηταν σε μερικα σημεια "αγριο"το δερμα του!!!Εγω φταιω!!!Θα τον παω τη Δευτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:02 Η elvenstar: #17 12-04-08 16:02 Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η zorica έγραψε: #18 12-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:10 Η elvenstar: #19 12-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Click για ανάπτυξη... άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η zorica έγραψε: #20 12-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει...δεν ειναι ετσι του Μαρκου... Θα την παρω τηλ.μετα,τωρα ειναι μεσημερη και εδω κοιμουντε ολοι τα μεσημερια δεν περνεις τηλεφωνο εκτος αν ειναι μεγαλη αναγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy maiksth nasstazia 3lbereth pepper Claire Rentfield Γαταλί Nikos90 AntzelaRu sararoutsi Javier faceninaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παρακολούθησέ τον αν ξύνεται!και πες μου αν βγαινει έξω ή αν έχεις γλάστρες στο σπίτι, για ψύλλους έχεις βάλει κάτι? Click για ανάπτυξη... Oυτε γλαστρες εχω μεσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η zorica έγραψε: #12 12-04-08 15:38 Πριν απο 15-20 μερες ειχαμε ξανακανει αποπαρασητωση εξω και μεσα και χτες παλι ...ειναι δυνατον τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η Βάσια13859: #13 12-04-08 15:43 αποκλείεται δηλαδή να ήρθε σε επαφή με χώμα?ή το μπαλκόνι είναι χαμηλά?για να δω αν μπορεί αν ήρθε σε επαφή με κανα ψύλλο, αλλιώς έπαθε κάποια δερματίτιδα από σταφυλόκοκκο και θα χρειαστεί αντιβιοσούλα!μήπως άρχισε να ξύνεται μετά την αμπούλα?η αλλοίωση είναι εκεί που βαλατε την αμπούλα?γιατι μερικά ξύνονται και από το φάρμακο, αν και είναι εξαιρετικά σπάνιο Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πριν απο 15-20 μερες ειχαμε ξανακανει αποπαρασητωση εξω και μεσα και χτες παλι ...ειναι δυνατον τωρα? Click για ανάπτυξη... έβαλες frontline πριν 20 ημέρες και ξανάβαλες τώρα?γιατί?κάθε μηνα το κάνουμε κοίταξε αν έκανες παλι frontline δεν είναι ψύλλος και δεν είναι αλλεργια στο φάρμακο!μένουν οι μύκητες και τα βακτήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:53 Η zorica έγραψε: #14 12-04-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοίταξε αν έκανες παλι frontline δεν είναι ψύλλος και δεν είναι αλλεργια στο φάρμακο!μένουν οι μύκητες και τα βακτήρια. Click για ανάπτυξη... Oxι κοιταξα τωρα το βιβλιαριο,ηταν 20.03.το Stronghold και χτες το frontline..επαφη δεν εχει καμια με το χομα...η φωτο ειναι αισχος το ξερω αλλα στο βαθος εχει ροζ πληγες μεγεθους φακι και λιγο μεγαλυτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 459.jpg 11,8 KB · Εμφανίσεις: 101 Εικόνα 460.jpg 12,1 KB · Εμφανίσεις: 99 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η elvenstar: #15 12-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: HELP...O Μαρκο εχει κατι στο δερμα του που ειναι σαν πληγες καλλημενες με κρουστα...σε ολη του τη πλατη...Τα ειδα τωρα,προσπαθησα να τον χτενισω και δεν με αφησε καθολου,με δαγκωνε,του ποναει φαινεται...Και φευγουν κομματια δερματος σαν πυτιριδα...Τι να ειναι αυτο τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς είναι δερματοπάθεια. Θέλει αγωγή αλλά επειδή είναι μικρούλης θέλει προσοχή στην δοσολογία να πάρεις τη γιατρό σου κ θα σου πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:57 Η zorica έγραψε: #16 12-04-08 15:57 γμτ...μα χτες ειμαστε στο γιατρο και δεν το προσεξα καθολου ενοω ειχα δει οτι ηταν σε μερικα σημεια "αγριο"το δερμα του!!!Εγω φταιω!!!Θα τον παω τη Δευτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:02 Η elvenstar: #17 12-04-08 16:02 Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η zorica έγραψε: #18 12-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:10 Η elvenstar: #19 12-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Click για ανάπτυξη... άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η zorica έγραψε: #20 12-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει...δεν ειναι ετσι του Μαρκου... Θα την παρω τηλ.μετα,τωρα ειναι μεσημερη και εδω κοιμουντε ολοι τα μεσημερια δεν περνεις τηλεφωνο εκτος αν ειναι μεγαλη αναγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy maiksth nasstazia 3lbereth pepper Claire Rentfield Γαταλί Nikos90 AntzelaRu sararoutsi Javier faceninaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πριν απο 15-20 μερες ειχαμε ξανακανει αποπαρασητωση εξω και μεσα και χτες παλι ...ειναι δυνατον τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η Βάσια13859: #13 12-04-08 15:43 αποκλείεται δηλαδή να ήρθε σε επαφή με χώμα?ή το μπαλκόνι είναι χαμηλά?για να δω αν μπορεί αν ήρθε σε επαφή με κανα ψύλλο, αλλιώς έπαθε κάποια δερματίτιδα από σταφυλόκοκκο και θα χρειαστεί αντιβιοσούλα!μήπως άρχισε να ξύνεται μετά την αμπούλα?η αλλοίωση είναι εκεί που βαλατε την αμπούλα?γιατι μερικά ξύνονται και από το φάρμακο, αν και είναι εξαιρετικά σπάνιο Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πριν απο 15-20 μερες ειχαμε ξανακανει αποπαρασητωση εξω και μεσα και χτες παλι ...ειναι δυνατον τωρα? Click για ανάπτυξη... έβαλες frontline πριν 20 ημέρες και ξανάβαλες τώρα?γιατί?κάθε μηνα το κάνουμε κοίταξε αν έκανες παλι frontline δεν είναι ψύλλος και δεν είναι αλλεργια στο φάρμακο!μένουν οι μύκητες και τα βακτήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:53 Η zorica έγραψε: #14 12-04-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοίταξε αν έκανες παλι frontline δεν είναι ψύλλος και δεν είναι αλλεργια στο φάρμακο!μένουν οι μύκητες και τα βακτήρια. Click για ανάπτυξη... Oxι κοιταξα τωρα το βιβλιαριο,ηταν 20.03.το Stronghold και χτες το frontline..επαφη δεν εχει καμια με το χομα...η φωτο ειναι αισχος το ξερω αλλα στο βαθος εχει ροζ πληγες μεγεθους φακι και λιγο μεγαλυτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 459.jpg 11,8 KB · Εμφανίσεις: 101 Εικόνα 460.jpg 12,1 KB · Εμφανίσεις: 99 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η elvenstar: #15 12-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: HELP...O Μαρκο εχει κατι στο δερμα του που ειναι σαν πληγες καλλημενες με κρουστα...σε ολη του τη πλατη...Τα ειδα τωρα,προσπαθησα να τον χτενισω και δεν με αφησε καθολου,με δαγκωνε,του ποναει φαινεται...Και φευγουν κομματια δερματος σαν πυτιριδα...Τι να ειναι αυτο τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς είναι δερματοπάθεια. Θέλει αγωγή αλλά επειδή είναι μικρούλης θέλει προσοχή στην δοσολογία να πάρεις τη γιατρό σου κ θα σου πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:57 Η zorica έγραψε: #16 12-04-08 15:57 γμτ...μα χτες ειμαστε στο γιατρο και δεν το προσεξα καθολου ενοω ειχα δει οτι ηταν σε μερικα σημεια "αγριο"το δερμα του!!!Εγω φταιω!!!Θα τον παω τη Δευτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:02 Η elvenstar: #17 12-04-08 16:02 Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η zorica έγραψε: #18 12-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:10 Η elvenstar: #19 12-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Click για ανάπτυξη... άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η zorica έγραψε: #20 12-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει...δεν ειναι ετσι του Μαρκου... Θα την παρω τηλ.μετα,τωρα ειναι μεσημερη και εδω κοιμουντε ολοι τα μεσημερια δεν περνεις τηλεφωνο εκτος αν ειναι μεγαλη αναγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy maiksth nasstazia 3lbereth pepper Claire Rentfield Γαταλί Nikos90 AntzelaRu sararoutsi Javier faceninaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αποκλείεται δηλαδή να ήρθε σε επαφή με χώμα?ή το μπαλκόνι είναι χαμηλά?για να δω αν μπορεί αν ήρθε σε επαφή με κανα ψύλλο, αλλιώς έπαθε κάποια δερματίτιδα από σταφυλόκοκκο και θα χρειαστεί αντιβιοσούλα!μήπως άρχισε να ξύνεται μετά την αμπούλα?η αλλοίωση είναι εκεί που βαλατε την αμπούλα?γιατι μερικά ξύνονται και από το φάρμακο, αν και είναι εξαιρετικά σπάνιο Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πριν απο 15-20 μερες ειχαμε ξανακανει αποπαρασητωση εξω και μεσα και χτες παλι ...ειναι δυνατον τωρα? Click για ανάπτυξη... έβαλες frontline πριν 20 ημέρες και ξανάβαλες τώρα?γιατί?κάθε μηνα το κάνουμε κοίταξε αν έκανες παλι frontline δεν είναι ψύλλος και δεν είναι αλλεργια στο φάρμακο!μένουν οι μύκητες και τα βακτήρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:53 Η zorica έγραψε: #14 12-04-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοίταξε αν έκανες παλι frontline δεν είναι ψύλλος και δεν είναι αλλεργια στο φάρμακο!μένουν οι μύκητες και τα βακτήρια. Click για ανάπτυξη... Oxι κοιταξα τωρα το βιβλιαριο,ηταν 20.03.το Stronghold και χτες το frontline..επαφη δεν εχει καμια με το χομα...η φωτο ειναι αισχος το ξερω αλλα στο βαθος εχει ροζ πληγες μεγεθους φακι και λιγο μεγαλυτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 459.jpg 11,8 KB · Εμφανίσεις: 101 Εικόνα 460.jpg 12,1 KB · Εμφανίσεις: 99 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η elvenstar: #15 12-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: HELP...O Μαρκο εχει κατι στο δερμα του που ειναι σαν πληγες καλλημενες με κρουστα...σε ολη του τη πλατη...Τα ειδα τωρα,προσπαθησα να τον χτενισω και δεν με αφησε καθολου,με δαγκωνε,του ποναει φαινεται...Και φευγουν κομματια δερματος σαν πυτιριδα...Τι να ειναι αυτο τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς είναι δερματοπάθεια. Θέλει αγωγή αλλά επειδή είναι μικρούλης θέλει προσοχή στην δοσολογία να πάρεις τη γιατρό σου κ θα σου πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:57 Η zorica έγραψε: #16 12-04-08 15:57 γμτ...μα χτες ειμαστε στο γιατρο και δεν το προσεξα καθολου ενοω ειχα δει οτι ηταν σε μερικα σημεια "αγριο"το δερμα του!!!Εγω φταιω!!!Θα τον παω τη Δευτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:02 Η elvenstar: #17 12-04-08 16:02 Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η zorica έγραψε: #18 12-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:10 Η elvenstar: #19 12-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Click για ανάπτυξη... άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η zorica έγραψε: #20 12-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει...δεν ειναι ετσι του Μαρκου... Θα την παρω τηλ.μετα,τωρα ειναι μεσημερη και εδω κοιμουντε ολοι τα μεσημερια δεν περνεις τηλεφωνο εκτος αν ειναι μεγαλη αναγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy maiksth nasstazia 3lbereth pepper Claire Rentfield Γαταλί Nikos90 AntzelaRu sararoutsi Javier faceninaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοίταξε αν έκανες παλι frontline δεν είναι ψύλλος και δεν είναι αλλεργια στο φάρμακο!μένουν οι μύκητες και τα βακτήρια. Click για ανάπτυξη... Oxι κοιταξα τωρα το βιβλιαριο,ηταν 20.03.το Stronghold και χτες το frontline..επαφη δεν εχει καμια με το χομα...η φωτο ειναι αισχος το ξερω αλλα στο βαθος εχει ροζ πληγες μεγεθους φακι και λιγο μεγαλυτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η elvenstar: #15 12-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: HELP...O Μαρκο εχει κατι στο δερμα του που ειναι σαν πληγες καλλημενες με κρουστα...σε ολη του τη πλατη...Τα ειδα τωρα,προσπαθησα να τον χτενισω και δεν με αφησε καθολου,με δαγκωνε,του ποναει φαινεται...Και φευγουν κομματια δερματος σαν πυτιριδα...Τι να ειναι αυτο τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς είναι δερματοπάθεια. Θέλει αγωγή αλλά επειδή είναι μικρούλης θέλει προσοχή στην δοσολογία να πάρεις τη γιατρό σου κ θα σου πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:57 Η zorica έγραψε: #16 12-04-08 15:57 γμτ...μα χτες ειμαστε στο γιατρο και δεν το προσεξα καθολου ενοω ειχα δει οτι ηταν σε μερικα σημεια "αγριο"το δερμα του!!!Εγω φταιω!!!Θα τον παω τη Δευτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:02 Η elvenstar: #17 12-04-08 16:02 Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η zorica έγραψε: #18 12-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:10 Η elvenstar: #19 12-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Click για ανάπτυξη... άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η zorica έγραψε: #20 12-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει...δεν ειναι ετσι του Μαρκου... Θα την παρω τηλ.μετα,τωρα ειναι μεσημερη και εδω κοιμουντε ολοι τα μεσημερια δεν περνεις τηλεφωνο εκτος αν ειναι μεγαλη αναγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy maiksth nasstazia 3lbereth pepper Claire Rentfield Γαταλί Nikos90 AntzelaRu sararoutsi Javier faceninaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: HELP...O Μαρκο εχει κατι στο δερμα του που ειναι σαν πληγες καλλημενες με κρουστα...σε ολη του τη πλατη...Τα ειδα τωρα,προσπαθησα να τον χτενισω και δεν με αφησε καθολου,με δαγκωνε,του ποναει φαινεται...Και φευγουν κομματια δερματος σαν πυτιριδα...Τι να ειναι αυτο τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς είναι δερματοπάθεια. Θέλει αγωγή αλλά επειδή είναι μικρούλης θέλει προσοχή στην δοσολογία να πάρεις τη γιατρό σου κ θα σου πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 15:57 Η zorica έγραψε: #16 12-04-08 15:57 γμτ...μα χτες ειμαστε στο γιατρο και δεν το προσεξα καθολου ενοω ειχα δει οτι ηταν σε μερικα σημεια "αγριο"το δερμα του!!!Εγω φταιω!!!Θα τον παω τη Δευτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:02 Η elvenstar: #17 12-04-08 16:02 Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η zorica έγραψε: #18 12-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:10 Η elvenstar: #19 12-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Click για ανάπτυξη... άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η zorica έγραψε: #20 12-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει...δεν ειναι ετσι του Μαρκου... Θα την παρω τηλ.μετα,τωρα ειναι μεσημερη και εδω κοιμουντε ολοι τα μεσημερια δεν περνεις τηλεφωνο εκτος αν ειναι μεγαλη αναγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy maiksth nasstazia 3lbereth pepper Claire Rentfield Γαταλί Nikos90 AntzelaRu sararoutsi Javier faceninaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γμτ...μα χτες ειμαστε στο γιατρο και δεν το προσεξα καθολου ενοω ειχα δει οτι ηταν σε μερικα σημεια "αγριο"το δερμα του!!!Εγω φταιω!!!Θα τον παω τη Δευτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:02 Η elvenstar: #17 12-04-08 16:02 Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η zorica έγραψε: #18 12-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:10 Η elvenstar: #19 12-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Click για ανάπτυξη... άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η zorica έγραψε: #20 12-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει...δεν ειναι ετσι του Μαρκου... Θα την παρω τηλ.μετα,τωρα ειναι μεσημερη και εδω κοιμουντε ολοι τα μεσημερια δεν περνεις τηλεφωνο εκτος αν ειναι μεγαλη αναγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy maiksth nasstazia 3lbereth pepper Claire Rentfield Γαταλί Nikos90 AntzelaRu sararoutsi Javier faceninaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:05 Η zorica έγραψε: #18 12-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:10 Η elvenstar: #19 12-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Click για ανάπτυξη... άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η zorica έγραψε: #20 12-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει...δεν ειναι ετσι του Μαρκου... Θα την παρω τηλ.μετα,τωρα ειναι μεσημερη και εδω κοιμουντε ολοι τα μεσημερια δεν περνεις τηλεφωνο εκτος αν ειναι μεγαλη αναγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy maiksth nasstazia 3lbereth pepper Claire Rentfield Γαταλί Nikos90 AntzelaRu sararoutsi Javier faceninaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως είναι καμια αντίδραση από τα εμβόλια; Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως αυτό μου θυμίζει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. στην γιατρό τουλάχιστον να σε καθησυχάσει μέχρι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:10 Η elvenstar: #19 12-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Click για ανάπτυξη... άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η zorica έγραψε: #20 12-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει...δεν ειναι ετσι του Μαρκου... Θα την παρω τηλ.μετα,τωρα ειναι μεσημερη και εδω κοιμουντε ολοι τα μεσημερια δεν περνεις τηλεφωνο εκτος αν ειναι μεγαλη αναγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν ειναι σου λεω γιατι χτες το καναμε το φαρμακο και εγω εχω δει το δερμα του καπως οτι ηταν πριν3-4 μερες...αρα... Click για ανάπτυξη... άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η zorica έγραψε: #20 12-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει...δεν ειναι ετσι του Μαρκου... Θα την παρω τηλ.μετα,τωρα ειναι μεσημερη και εδω κοιμουντε ολοι τα μεσημερια δεν περνεις τηλεφωνο εκτος αν ειναι μεγαλη αναγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: άρα είναι μάλλον μυκητίαση. υπάρχει κ ένα thred μου έλεγε η γάτα μου έχει πιτυρίδα δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει. Λοιπόν πολλές φορές ξεκινάει έτσι σαν πιτυρίδα μετά γίνονται τα μαλλιά του σαν ένα στρωμα πλάκας και μετά αρχίζουν κ πέφτους κ κάνουν πληγές σ' εκείνο το σημείο δεν ξέρω αν είναι έτσι του Μάρκου. Η γιατρός δεν μπορεί να βρεθεί στο τηλ.να σου δώσει οδηγίες; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει...δεν ειναι ετσι του Μαρκου... Θα την παρω τηλ.μετα,τωρα ειναι μεσημερη και εδω κοιμουντε ολοι τα μεσημερια δεν περνεις τηλεφωνο εκτος αν ειναι μεγαλη αναγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.