Δευτέρα 7 Μάη

• Thread starter Thread starter mimikaki
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
και εμεις στειλαμε οικογενειακως και σε μια εκδηλωση που ημουν ελεγα σε ολους στειλε μηνυμα στο 1919 και γραφεις "ελπιδα"!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα το κινητό δεν μου έστελνε τα μηνύματα. Δεν καταλαβαίνω γιατί, q έχω, λέτε να έφταιγε αυτό; Ευτυχώς είχε κι ένα τηλέφωνο που το έπαιρνες από σταθερό με παρόμοια χρέωση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και μιας φίλης μου δεν της έκαναν δεκτή τη χρέωση στην κάρτα από το easypay και τελικά πήρε τηλέφωνο. Περίεργο δεν είναι? Ίσως από τον πολύ κόσμο που έκανε συναλλαγές γι'αυτό το σκοπό είχε μπλοκάρει το σύστημα...:hmm:

εφτασε στα 10.000.000 ευρω παιδια

:up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back