mimikaki
Διάσημο μέλος
Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
08-05-07
11:25
και εμεις στειλαμε οικογενειακως και σε μια εκδηλωση που ημουν ελεγα σε ολους στειλε μηνυμα στο 1919 και γραφεις "ελπιδα"!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα.
08-05-07
19:30
Εμένα το κινητό δεν μου έστελνε τα μηνύματα. Δεν καταλαβαίνω γιατί, q έχω, λέτε να έφταιγε αυτό; Ευτυχώς είχε κι ένα τηλέφωνο που το έπαιρνες από σταθερό με παρόμοια χρέωση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα.
08-05-07
19:34
Και μιας φίλης μου δεν της έκαναν δεκτή τη χρέωση στην κάρτα από το easypay και τελικά πήρε τηλέφωνο. Περίεργο δεν είναι? Ίσως από τον πολύ κόσμο που έκανε συναλλαγές γι'αυτό το σκοπό είχε μπλοκάρει το σύστημα...

ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
09-05-07
01:29
εφτασε στα 10.000.000 ευρω παιδια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum