Όλα τα λογάκια που τους λέμε, για τα οποία θα μας έκλειναν σε τρελάδικο... γράψτε τα εδώ! Θα μείνει μεταξύ μας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ROZALIA78
Δραστήριο μέλος
άντε να βρούμε το κουράγιο τώρα να τα πούμε, τι λέμε στα φιλαράκια, παιδάκια, συντροφάκια μας....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
γιατί τρελαίνεσαι τόσο για σουβλάκια?
Ηaana havana, πάλί είδε φαί και θόλωσε

τώρα αυτός που μας λέει οτι μας αγαπά να τον πιστέψουμε??
ζήτω η καλαμαριά ρε αβάνα λευτεριά στις φώκιες....
στάνταρ θα με έχει περάσει για ζαβή το γατί...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
Μετά στον Αιμίλιο - ¨Μωρό μου!Εσύ δεν είσαι σαν όλους τους άλλους...¨
Και μετά στον Αρίστο -¨Μωρό μου! Εσύ δεν είσαι σαν όλους τους άλλους...¨

Στον Αχιλλέα ¨Αλήτη! Δεν με ξεγελάς εμένα με τα ροζ μυτάκια και τα ροζ πατούσια!¨

Στον Αχί όταν τον φωνάζω να έρθει στο κρεβάτι ¨Αχιλλέέέα! Έλα να αγαπηθούμε! Έλα να κάνουμε αγκαλουλίνες!¨

(και έρχεται το μωλό μου)
Στο ξεκάρφωτο, εκεί που κάθονται ήσυχοι-ήσυχοι και χουζουρεύουν
πάω και τους λέω (με τη φρουφρουδένια φωνή, δήθεν αγανακτισμένη) ¨ντροπή σου γ'αυτό που έκανες! Παλιοβρωμόσκυλο!¨
και φεύγω...

Μ'αρέσει να βλέπω το βλέμμα τους να με κοιτάνε σα χαζά όταν λέω ασυνάρτητα!

Και άλλα πολλά!
Της Μελίνας δεν γράφονται, θα λογοκριθούν όλα...

Η Μπριάμ θα με περνάει για τρελή. Ήδη, δηλαδή, επειδή της μιλούσα και τσακωνόμουν με τον εαυτό μου, αλλά τώρα και γιατί της λέω "αχ καλό αυτό, να θυμηθώ να το γράψω στο Mycat!!!"
Σήμερα, 8 το πρωί:
- Καλημέρα Μπριάμ.
- Νιά!
- Τι κάνεις; Κοιμήθηκες καλά; Εγώ πάλι προβατάκια μετρούσα, να δω πώς θα ξεκινήσει η εβδομάδα.
- ...
- Αλλά κι εσύ, ρε παιδί μου, όλο κοιμάσαι. Σ'εμένα αφήνεις όλες τις δουλειές.
- ...
- Και καλά όλα τ'άλλα, αλλά το πάτωμα πόσες φορές θα το σφουγγαρίζω; Όλο πατουσάκια αφήνεις.
- Νγρρρρρρ...
- Εγώ λέω να τα μοιράσουμε πιο δημοκρατικά: μία εσύ μία εγώ.
- (κυνηγάει το αυτοκινητάκι της)
- Βλέπω δε μου δίνεις σημασία...
- (σκάει με τα μούτρα στον τοίχο)
- Τι, και αίματα θα καθαρίζω; Να σου πω, έχω αργήσει για τη δουλειά.
- (Έρχεται προς εμένα παραπατώντας.)
- Τώρα πάνε ζιγκ-ζαγκ τα πατουσάκια στο πάτωμα!
- (με κοιτάει)
- Είσαι γλυκούλα, πανάθεμά σε!
Την παίρνω αγκαλιά, μυρίζω τον αυχένα της, και μεθυσμένη από την αξιολάτρευτη γατίλα της φεύγω για τη δουλειά.
Κλείνοντας την πόρτα πίσω μου, ακούω ξανά βζζζζν, γκντουπ, τσίκι τσίκι, το παιχνίδι της με το αυτοκινητάκι!
Kalliastar
Διάσημο μέλος
-βρε μαλάκα πάλι πεινάς? θα γίνεις γουρούνι με γούνα!
-νιαααααααααααααα
-τι νια? νομίζεις ότι με τα νια-νιου θα με ρίξεις?
-νιιιιιιιιιιιιιαααααααααααααααααααα!
-καλά έλα να σου δώσω εγώ φιλάκι, μουατς...
-νιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
-μαλακουλίνο, δεν θές φιλάκι, φαγάκι θες...
του δίνω μερικές κροκέτες τί να κάνω???
Στον Μύτσα:
-έλα Μύξα να φας
-γρνιαααααααααα
-τί δεν θές? θα στο φάει ο χοντρός!
-γρνιάαααααααααααα
-θές φιλάκι? έλα, μουατς
-γρνιάααααααααααααααααααααααααααααααα
-θες και άλλο? 'ελα
-χρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
α ρε Μυτσα, ο Πάρης με αγαπάει για να τον ταϊζω, εσύ γιατί απλά με αγαπάς...
Στον Πάρη:
-βρε μαλάκα τί ναιουρίζεις για να βγεις ΄εξω? αφού σε δευτερόλεπτα θα παγώσεις και θα θέλεις να μπεις μέσα
-νιαααααααααααααααααα
έλα δε σε αντέχω με το νιαααααααα, βγες...
μετα από ένα λεπτό γρατζουνάει την μπαλκονόπορτα να μπει
-τί θες ρε χαζό? αφού στο είπα κάνει κύο έτσω...
-νιαααααααααααααααααααααααααα (με βλέμμα παραπονεμένου σκυλάκου)
-μπες και τελείωνε μέσα έξω μέσα έξω
-νιάαααααααααααααα
-τί πάλι πεινάς? δεν έχει πριν λίγο έφαγες...
-νιααααααααααααααααα
-άσε τις καραμέλες κάτω σου λέω!!!
στον Μύτσα:
-Μυτσούλι θα βγεις έξω να κάνεις παρέα στο μαλάκα?
-γρνιαααααααααααααα (βγαίνει με τη μία)
-Μυτσούλη θα μπεις μέσα? ο μαλάκας πάγωσε
-γρνιαααααααααααααααααα (μπαίνει με τη μία)
-Μυτσούλη θα φας?
-γρνιααααααααααααααααααα
-φιλάκι πρωτα ε?
-γρνιαααααααααααααααααα
-μουατς
-χρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
-Παούλη έλα να φας λίγο μαμά!!!
-........................ (χέστηκε)
-Μυτσούλη έλα!
-γρνιααααααααααααα (ερχεται με τη μία)
-μαλάκα κατέβα από το τραπέζι και άσε με να φάω!
-νιαουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ, νιαουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ (δεν θέλει να κατέβει και τον σπρώχνω)
-Μυτσούλη όχι στο τραπέζι νινί μου, η μανούλα τρώει (ΑΝ έχει ανέβει, κατεβαίνει με τη μία)
-χρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
Όπως καταλάβετε ο Πάρης είναι εκμεταλευτής μέχρι εκεί που δεν παίρνει, γραψαρχ...στης επίσης.
Ο Μυτσα είναι αγαπακαράκι, πολύ καλόβολος.
ROZALIA78
Δραστήριο μέλος
έχουμε πολλά τραγουδάκια για την απαράμιλλη ομορφιά μας επί το πλείστον, και για το τι καλά παιδάκια που είναι.
Τη Ροζαλία τη φωνάζω μπουζού ή μπουζούνα τον Τόμμυ τον φωνάζω Μάκη.
Μπουζού έλα να καθαρίσουμε ματάκια...
νιάου.......
Μπουζού κάτσε βρε ήσυχη να σε κάνει ομορφούλα η μαμά να είσαι το ποιο όμορφο κοίσι της γειτονιάς....
αρχίζει και με γρατζουνάει.....
Μετά από λίγο μπουζού έλα να χτενιστούμε να μας θέλουν όλα τα αγόρια...
εκεί να ακούσεις νιάουυυυυυυυυυυυ
Μπουζού έλα να κάνεις μάμ
κοτσονάτη κοτσονάτη πλησιάζει ανεβαίνει στο τραπέζι της κουζίνας (ναι εκεί τρώμε γιατί αλλιώς ο Μάκης μας εξαφανίζει τις κροκέτες στο κλάσμα του δευτερολέπτου) και τρώει σαν την μαντάμ....
Μωρή μπουζού πάλι άπλυτο το έχεις το κωλαράκι σου? Τη βρωμόγατο είσαι εσύ? Έλα να σε καθαρίσει η μανούλα τεμπελχανού, πάλι μαύρα τα νυχάκια σου? Πώς θα σε θέλουν τα αγόρια βρε? Όμορφη αλλά βρωμιάρα θα λένε και δεν θα σε πλησιάζει κανείς γαμπρός!!!
Με το Μάκη τώρα, ο οποίος να πω ότι λόγο ηλικίας δεν ακούει καλά

Ομορφαντράκι μου έλα να κάνουμε αγκαλίτσες στο κρεβάτι, έλα κινητό μου καλοριφεράκι εσύ...
Και έρχεται και μπαίνει στην αγκαλιά μου στο κρεβάτι βρε παιδιά και με ζεσταίνει απίστευτα, μέχρι που σκάει από τη ζέστη (Άγγλος βλέπετε) και κατεβαίνει.
Μάκη ώρα για την πρωινή μας βόλτα.... έλα αντράκι μου να πάμε να ξελαφρώσει η φούκα σου....
Τρέχει πάνω κάτω με τις αυτάρες του να ανεβοκατεβαίνουν πολύ πλάκα!! (υπόσχομαι να κάνω βιντεάκι με αυτή την τρέλα αξίζει να το δείτε)
marina289
Περιβόητο μέλος

Καθόντουσαν στη σειρά Αιμίλιος, Αρίστος, Αχιλλέας...
Πάω ζουμπάω πρώτα τον Αιμίλιο (¨μωρό μου, ζουζούνι μου¨ κτλ)
μετά πάω στον Αρίστο (¨μωρό μου, ζουζούνι μου¨ κλτ)
πάω τέλος και στον Αχί... ¨μωρό μου εσύ! Είσαι ο τελευταίος μου σταθμός!¨

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος
Καλά, ειδικά οι δικοί σου διάλογοι με σκέτο γραπτό λόγο ξεροσφύρι χωρίς ηχητικό ντοκουμέντο, χάνουν πολύ..........................Του αρχίζω: "Μπουμπουκάκι μου, σουντζουκάκι μου, μουμουλακι μου, αγοράκι μου, πουλακι μου! Αγαπάκι μου, μασμουρλάκι μου, ζουζουνάκι μου, φουντουκάκι μου, πιζάκι μου!"

vavavoumakos
Δραστήριο μέλος

marina289
Περιβόητο μέλος

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Μετά από λίγο και αφού καταλάβω ότι άκρη δε θα βγάλω..περιφρονώ το έτερον και λέω στην Αλέκα...
"Αλέκα, είναι βλάκας ο μπαμπάς? ε? ε, Αλέκα μου?"

Sailor Moon
Νεοφερμένο μέλος
-Νιαααααααααουυυυυυυυ,νιααααααααουυυυυυυυυυ
-Έλα yugaki μου, σου έφερα φαγάκι

-νιαου,νιαου,νιαουυυυυυυυ
-Α,είσαι κ ανυπόμονος...Περίμενε να ανοίξω το φακελάκι...
-νιααουυυ
- τώρα τώρα θα σου βάλω στο πιατάκι
-νιαααααααου,νιαουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
-έλα εδώ γλυκούλι μου να φας το μοσχαράκι σου
-νιαααααουυυυυ (μιαμ μιαμ μιαμ)

miou..miar
Εκκολαπτόμενο μέλος
-Χρρρρρ
-...
-Χρρρχρρρχρρρρρρ[ με πατικουλιάζει ]
-Μμμ?
-Χρχρρχρρρρρ[ Χώνει τη μούρη του κάτω απ' τα σκεπάσματα και την τρίβει στη δική μου ]
-Τι είναι??
-Νιαααρ
-Σε λίγο βρε 'τούλη μου...( από το γατούλης
) Νυστάζω...-Νιααααααααααααααρ
-Καλά, καλά, τώρα, έρχομαι[ σηκώνομαι και πάω προς την πόρτα, ο μικρός ανεβαίνει τα σκαλιά και πάει προς την κουζίνα ]
-Νιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααρ
- [Σηκώνω το πιατάκι του και βάζω το φαΐ του ] Έλα, φαγάκι για το χαζάκι το γατάκι μου που τ' αγαπώ πολυυύ!
-...[ Χαζό βλέμμα ] Μμμρπ?
-Ναι, εσένα λέω! Έλα! [πηγαίνω να ακουμπήσω το πιατάκι στη θέση του, σε κάποια φάση σταματάω στην πόρτα]
-Νιαααα [σαν υπενθύμιση: ΠΕΙΝΑΩ ]
-Καλά, περίμενε βρε πεινάλα!
-[Ακουμπάω το πιατάκι κάτω και τον χαϊδεύω] Καλή σου όρεξη, Socksino μου!
-Μρρρπ?[απορεί μ' αυτά που ακούει φαίνεται
]Χρρρχρρρρ-Άντε.. [χασμουριέμαι] φάε κι έλα μετά να παίξουμε... Πολύ πιο μετά... στο τονίζω αυτό

-Χρρχρρρχρρρρρ[ Τρίβεται στο χέρι μου και συνεχίζει το φαΐ]
-Άντε αγάπη μου.. Γειά σου... τα λέμε μετά

miou..miar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά, ειδικά οι δικοί σου διάλογοι με σκέτο γραπτό λόγο ξεροσφύρι χωρίς ηχητικό ντοκουμέντο, χάνουν πολύ..........................![]()
Βίντεο, βίντεο

miou..miar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Του αρχίζω: "Μπουμπουκάκι μου, σουντζουκάκι μου, μουμουλακι μου, αγοράκι μου, πουλακι μου! Αγαπάκι μου, μασμουρλάκι μου, ζουζουνάκι μου, φουντουκάκι μου, πιζάκι μου!"
Καλά, ειδικά οι δικοί σου διάλογοι με σκέτο γραπτό λόγο ξεροσφύρι χωρίς ηχητικό ντοκουμέντο, χάνουν πολύ..........................![]()
Μία λέξη θα σας σας πω μόνο:
...Βίντεο!

marina289
Περιβόητο μέλος

Είσαι απολαυστική!!
miou..miar
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool