Διάλογοι με τη γάτα μας!

Τέλειο το βιντεάκι και ο Ντίσνεη κούκλος Ριάνα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σιγά μην σε παρεξηγήσω Μαρινάκι μου!! Σ' αγαπάω no matter what :P
Αλλά με τη σειρά μου παραθέτω κι εγώ ένα βιντεάκι της Θεάς Έφης σε διάλογο με το γιό της.. υποκλίνομαι :worship::worship::worship:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οκ, δεν υπάρχετε!!!:worship::worship:
Είστε απίστευτες, και εσείς και τα γατόνια σας...
Ντίσνεϊ...Μπουκάκος... Τί να λέμε....

Ιιιι Έφη, μου έκανες ζημιά!!! Έβλεπα το βίντεο με τη Μπριάμ να γουργουρίζει στην αγκαλιά μου, όταν ο μκρός άρχισε τα πιο έντονα "νιαου"... Δεν την έχω ξαναδει έτσι!!! Κοιτούσε δεξιά κι αριστερά, έκανε βόλτα σε όλο το σπίτι ψάχνοντας, και τελικά έμεινε να κοιτάει με αγωνίς έξω από το παράθυρο, διπλάσια σε όγκο!!!!!
Η ουρά της φούντωσε όσο δεν περίμενα και έγινε πανκ στην πλάτη!!!

Υποκλίνομαι!!!!!!! :worship: :worship:
Τέλειο Τέλειο Τέλειο! Κορυφή!:worship:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hehe: :hehe: Τον είπες χοντρό και προσβλήθηκε χιχι... Κορυφαίο πάνως! :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδιά αν γίνεται σβήστε μου το 1ο μήνυμα γιατί έκανα μια βλακειούλα :redface:

αχαχαχαχαααααααααααααααααααααα Έφη τώρα είδα το βίντεο! ΟΜπουκάκος κάνει ένα νιαααααααααααααααααα σα να μαρσάρει, αχαχαχαχαχχα
Και εσύ τί το λες χοντρό καλέ το κουτσουνάκι?

αχαχαχαχαααααααααααααααααααααα Έφη τώρα είδα το βίντεο! ΟΜπουκάκος κάνει ένα νιαααααααααααααααααα σα να μαρσάρει, αχαχαχαχαχχα
Και εσύ τί το λες χοντρό καλέ το κουτσουνάκι?

Ναι γιατι;;Θα περεξηγηθει;;:hehe::hehe::hehe::hehe:..και κομπλιμαν του κανω.Θεοχοντρο επρεπε να τον λεω..:hehe:
Υγ..για να δειτε οτι ο μπουκακος δεν ειναι απλος κεραμιδογατος.Ειναι ρατσας.Της "ανθρωποφαγους-ανθρωποφαγους"..:hehe::hehe::hehe::hehe:.

Λατρεύω τον Μπουκάκο και τη σχέση που έχει με τη μάνα του..γιατί καταφέρνει να τον εκνευρίσει στο πι και φι.. δεν της δίνει κι αυτός πολλά περιθώρια. Μπορεί να τον λέει χοντρό αλλά με το που θα απλώσει το χεράκι της στη ΓΟΥΝΑ του ( :pfff: ) αγριεύει :hehe::hehe::hehe:
Κι αμέσως πατά γκάζι με τα δολοφονικά "μιΑΑΑΑΡΡρρ"

Ναι γιατι;;Θα περεξηγηθει;;:hehe::hehe::hehe::hehe:..και κομπλιμαν του κανω.Θεοχοντρο επρεπε να τον λεω..:hehe:
Υγ..για να δειτε οτι ο μπουκακος δεν ειναι απλος κεραμιδογατος.Ειναι ρατσας.Της "ανθρωποφαγους-ανθρωποφαγους"..:hehe::hehe::hehe::hehe:.

Αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!:P:P

ριρης:μιαουυυ
ρενα:τι να σου κανω ρε ριρακο?επρεπε να φυγουμε,αλλα οπως σου ειπα θα ξαναρθω μη μου το κρατας.
μπουρδιτσα:νιααααααουυυυ=μωρε τον ριρη τον ξεγελας με γαλιφιες,εγω δε θα στο συγχωρησω ποτε που μας αφησες στο ξενο σπιτι.
πατατινα:κρου=μια χαρα ηταν ρε μπουρδιτσα,τρωγαμε,πιναμε,και βλεπαμε κι απ το παραθυρο τη βροχη.
τιτινα:γρρρρ=εγω φοβαμαι μη μου ξαναφυγεις παλι και δε ξεκολαω απο διπλα σου.
ρενα:οχι ματακια μου δε θα ξαναφυγω πια,του χρονου παλι,μια φορα το χρονο μονο θα φευγω το υποσχομαι.
ριρης:μιαουυυ.
μπουρδιτσα:νιααααααουυυυυ=δλδ τι?καθε χρονο αυτη τη δουλεια θα χουμε?ρε που σε βρηκαμε?
πατατινα:κρου=ελα μωρε μπουρδιτσα τωρα,ελα να παιξουμε μες στη γρινια εισαι ολη την ωρα ωωωχχχ αδελφε!!
τιτινα:γρρρρ=μαμακα,θελω να μ'αγαπας για παντα ε?
ρενα:μωρακια μου,ζουζουνακια μου,μωρε ποτε δε θα σας αφησω,ποτε δε θα σας πληγωσω και σας αγαπαω πιο πολυ απ οοοοολα τ αλλα ζωακια του κοσμου...
φςςςςςς, αερας δυνατος φυσα,τριζουν για λιγο τα τζαμια,το βλεμα ολων στο παραθυρο...σιωπη...
ρενα:εσυ δεν ησουν ζωακι,ησουν η ζωη μου τ ακους πατσινο?
φςςςςςςςςς κι ενα δεντρακι λιγησε προς το παραθυρο.

ΥΓ ριρης-μιαου=πειναω παλι την μπαρλα επιασες????

Όταν δεν είμαι στις καλές μου..

-μικρή μ' αγαπάς??
εεε γιατί δεν μου μιλάς.....
Κανείς δεν μ' αγαπάει εμένα (κλάματα)

Καμία αντίδραση!( Το ΄χω καημό γιατί ποτέ δεν με καταλαβαίνει όταν είμαι στεναχωρημένη)

Απλά πράγματα, καθημερινά...

Χάιδευα χθες τον Αρίστο και είχε χυθεί ολόκληρος -όπως πάντα-
χουρχούριζε στη διαπασών , μου έδινε κοιλίτσες
και με κοίταζε με αυτά τα ματάκια του τα γλυκά...
Και του έλεγα ¨Με εμπιστεύεσαι μωρέ;;
Με εμπιστεύεσαι εσύ μωρέ εμένα;;
Ξέρεις ότι σε αγαπάω πολύ;;;¨
χουρ χουρ χουρ χουρ....

¨Ξέρεις ότι εγώ ποτέ δεν θα σου κάνω κακό;;¨
χουρ χουρ χουρ χουρ...

¨Αυτά τα μάτια είναι ζωντανά;;
Έχουν ζωή αυτά τα ματάκια;;
Είσαι και εσύ μια ψυχούλα;;¨

χουρ χουρ χουρ χουρ....

.....:kissing:.....

εγώ με το γατί που μου έλαχε να έχω το μόνο που λέω είναι : ''πάττυ μη....'' , ''μηηη πάττυ πρόσεχε...'', ''μη με δαγκώνεις....'', ''μην ανεβαίνεις εκεί...'', '' μηηηη είπα...'', ''μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.........''

αυτός είναι ο ουσιαστικός διάλογός μας.:hehe::hehe::jumpy::giveup::giveup::giveup:

Ο Μπουκάκος είναι κακούλης!... Ιιιι μωρε!....
Και ο Ντίζνεϊ είναι Ωχαδελφιστής!.. Τι χαριτωμένα βίντεο!!! Τι ωραίοι διάλογοι!...
Μια χαρά είστε όλοι, εγώ με τον Χούλιο πιάνω ολάααακερες συζητήσεις γιατί πολλές φορές απαντάει κιόλας και μου δίνει πάτημα!.. Χχαχαχαχαχαχααα!!!...

(με την μικρή μιλάμε άλλη γλώσσα...)

Γυρνάω χθες βράδυ σπίτι. Η μικρή με περίμενε πίσω από την πόρτα, περήφανη για όσα είχε κατασπαράξει στην απουσία μου: παιχνιδάκια Κίντερ, ποντικάκια λούτρινα, μανταλάκια, τσιμπιδάκια. Πτώματα παντού. Μπαίνω μέσα, την παίρνω αγκαλιά, κι αρχίζω τρυφερά αλλά γίνομαι όλο και πιο άγρια, όσο προχωράω μες στο διαμέρισμα και βλέπω τι έχει κάνει...
- Μπριάααααααμ....;! Τι κάνεις Μπριάαααααμ;
Μπριαμούλαααααα; Μικρή σκατούλααααα;
Μπριαμίδιοοοο; Είσαι ένα Μπριαμίδιοοοοο;
...
Μπριαμάκιιιιι; Καλό γατάκιιιιι;
Μπριαμέισιον; Γάλα Carnation;
Μπριαμοτσούλα; Καλή κατσούλαααα; (= η γατούλα στα κρητικά)
Μπριαμοπούλουουου; Όρθια στον πίνακα Μπριαμοπούλου!
...
Πούλου. Το Μπριαμόπουλου του γνωστού. Κόρη εργοστασιάρχη, βεβαίως βεβαίως.
...
Α, ρε Μπριάμ, πάλι τον πούλο θα πάρω με αυτά που έκανες.
Βλάκα.
Ούφο.
Γελοία.

(με κοιτάει πονηρά. Λιώνω.)

Μπριάααααααμ! (γλυκά)

:)

150120122321.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Λοιπόν, χθες είχε έρθει αντροπαρέα στο σπίτι για να δουν ποδόσφαιρο...
Όταν ήταν να φάμε, έβαλα τα γατόνια στο δωμάτιό τους για να μην ενοχλούν...(είναι ένας ιδιότροπος που δεν τα θέλει την ώρα του φαγητού )
Ο παμπόνηρος ο Αιμιλιόνης, όταν βλέπει αντροπαρέα και φαγητά να ετοιμάζονται,
επειδή ξέρει ότι θα τα χώσω στο δωμάτιό τους, πάει και κρύβεται το σκασμένο
ε, και μετά από ώρα ,αφού έχει απομείνει μόνο αυτός ,
σκάει μύτη ο μπούλης
και πάντα λέμε ¨καλά άστον έξω τώρα τον Αιμίλιο¨...και του τη χαρίζουμε...

Περιμένει να γεμίσει πιάτα το τραπέζι, και σκάει μύτη....
Στην αρχή παραμονεύει κάπου πιο πέρα σε τέτοιο στυλ ...
milios.png

Κάθεται και παρακολουθεί τα πάντα....
Μετά αποφασίζει να βγει...
Κάθεται πιο πέρα , και κοιτάζει με το γνωστό περίλυπο ύφος σα ζητιανάκι.... :/:
238.jpg

Μα νιώθεις τύψεις όταν το βλέπεις να κοιτάει έτσι!!!.... είναι σαν να περνάει ένα δράμα και να μην τον έχεις ταίσει ποτέ.... :P

Και αρχίζω... ¨όχι παιδιά, δεν είναι νηστικός ο Μιλιόνης μας...
Τον ταίζω τον Μιλιόνη μας .... ε Μίλιος;;; Δεν σε ταίζουμε κάθε μέρα;;
2 φορές την ημέρα δεν τρώς;; πες τους γιατί νομίζουν ότι σε αφήνουμε νηστικό....
δεν σου δίνουμε και γαλοπουλίνο;;

Καλέ τρώει το Μιλιόνι μας σας λέω! δεν είναι λυπημένο...Είναι το ύφος μας τέτοιο..
Το φροντίζουμε το Μιλιόνι μας, το ταίζουμε, δεν το αφήνουμε νηστικό....
Πίνουμε και το γαλατάκι μας κάθε πρωί...ε Μίλιος;;¨ :hehe:

Μα τον @ούστη με αυτό το ύφος το ¨λυπηθείτε-με και-μενανε-τον κακομοίρη-τον-φουκαρά-περνάω-ένα-δράμα-πού-να-σας-πω-τί-μου-συμβαίνει-...¨

:hehe:

Τελευταία επεξεργασία:
Ναι μελίνα μου;;; Είπε η θεία Κάλλια ότι είσαι όμορφη;;
ναι κουκουβαγιόνα μου;;
(κοιτάει με τα κουκουβαγιομάτια)
Μα τι καλή που είναι αυτή η θεία Κάλλια!...
meli-.jpg

Είναι πολύ καλή η θεία Κάλλια που είπε ότι είμαστε όμορφες;;
Ναι κουκουβάγια μου;;
Είδες που έχεις και εσύ το κοινό σου;;
:P

...ναι λέ η Μελίνα είναι όμορφη Περσούλα!!!:pfff:
δώστης ένα φιλούνι στην τηγανο-μουρίτσα :huglove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back