Διάλογοι με τη γάτα μας!

να μαι κι εγω! κανουμε πληρεις διαλογους με τον λευτερη με ερωταπαντησεις κανονικα..

- πουρ πουρ πουρρρ
- μαγαπαει ο γατουλης μου??
- πουρ πουρ πουρρρρρ
- αληθεια?? τοσο πολυ?????
- πουρ πουρρρρρρρρρρ
- αγαπη μου εσυ κι εγω σ'αγαπαω μωρο μου λατρεια μου ερωτα μου!!!!!!!
- πουρ πουρ πουρρρρρρρρρρρρ
- ελα εδω να σε παρω αγκαλιτσα γιατι ο αλλος (γκομενος) με εχει στο φτυσιμο
- πουρ πουρ πουρρρρρρρ

-νιαουυυυυ
-τι??
-νιαουυυυυ
-παλι παραπονα??
-νιαααα
-ε αποκλειεται, οχι δεν το πιστευω!
-νιαααα
-τι λςε ρε παιδι μου σοβαρα???
-νιαααα
- τς τς τς τς τι μου λες απιστευτο!!!
- ΝΙΑ!!!!!

- πουρρρρρ
- αγαπη μου λεβεντη μου αγαπαει τη μανουλα το παιδι μου!!!!!!
- πουρρρρρρ
- ζουζουνοζουνακι μου θα στην φαω την κοιλιτσα μαμ!!!!
- ΝΙΑΑΑΑΑΑΑ
- ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα κατσε ρε Λευτερη ετσι ειπαμε?? Δαγκωνουν την μανουλα???
- ΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑ (με απολαυση)
- Αι αι αι αι αι αιιιιιιιιι φευγει η μανουλα αμα την δαγκωνουν δεν παιζει!!!!!
- ΝΙΑΑΑΑΑ
- Tough love αγαπη μου??

Χτες:

- Ελα εδω να κοιμηθουμε αγκαλιτσα λευτερακη μου με παρατησε ο αλλος (χωρισα χτες)
- Πουρ πουρ πουρρρρ
- Αγαπη μου εσυ μονο εσυ με αγαπας!!
(φευγει και παει για νερο)
- ελα εδω ρε βλακα ειμαι στεναχωρημενη, δε με βλεπεις υποτιθεται οτι θα μου τριβοσουν και θα εγλειφες τα δακρυα μου (τον φερνω στο κρεβατι) κανε νανι αγκαλιτσα!!!
- πουρρρρρρρρ (φευγει παει για χ@σιμο)
- ελα καλο μου να κανουμε αγκαλιτσα πως θα κοιμηθω η ερμη αποψε (τον ξαναφερνω κρεβατι)
- Πουρρρρ φευγει για αγνωστο λογο
(επιστρεφει μετα απο 5 λεπτα)
μου μασουλαει τα μαλλια παταει στο κεφαλι μου ανεβαινει στο μαξιλαρι και μου επιτιθεται
- κανε νανι βρε λευτερακηηηη
- δαγκωνει τα χερια μου γραπωνει το μπουτι μου συνεχιζει την επιθεση
- Γατες και ενσυναισθηση και κολοκυθια!!!!!!!
- πουρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Πως δεν εχει ενσυναισθηση;;Σε πλακωσε ελαφρως στο ξυλο εννοωντας οτι δεν κλαιμε για αλλους παρα μονο για τον Λευτερακη..Τον συγχυσες βραδιατικα.. :pfff:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απολαυστικότατοι οι διάλογοί σας! :D Όσο για τη δυσάρεστη εξέλιξη της σχέσης σας, εύχομαι ό,τι γίνει να είναι προς το καλύτερο... Καλημέρα! :flowers:

Πως δεν εχει ενσυναισθηση;;Σε πλακωσε ελαφρως στο ξυλο εννοωντας οτι δεν κλαιμε για αλλους παρα μονο για τον Λευτερακη..Τον συγχυσες βραδιατικα.. :pfff:

λες ε δεν το σκεφτηκα.. μαλλον εχεις δικιο!

Απολαυστικότατοι οι διάλογοί σας! :D Όσο για τη δυσάρεστη εξέλιξη της σχέσης σας, εύχομαι ό,τι γίνει να είναι προς το καλύτερο... Καλημέρα! :flowers:

καλημερα! ευχαριστω πολυ.. οταν κατι ξεκιναει με πολυ ενθουσιασμο και ερωτα και μετα τελειωνει πονααααααααααααει

Χαχαχαχαχ, δεν είχα δει το ποστ της Ειρήνης! Θα συμφωνήσω βαθύτατα! Ούτε εγώ το είχα σκεφτεί! :hehe:

συνεχιζονται οι διαλογοι μου με το Λευτερακιον, εχουμε ρεντα σημερα..

-λευτερακη μου με αγαπας??
-πουρπουρπουρπουρρρρ τριβεται αγκαλλιτσ
-αχ μονο εσυ με αγαπας λευτερη μου..
-πουρπουρπουρρρρρρρρρρρρ
-θα τα φτιαξω μαζι σου λευτερη εσυ δε θα με εγκαταλειψεις ποτε...
-πουρπουρ πουρ
-θα με παντρευτεις λευτερη??
-πουρρρρρρρρ
-αχ λευτερη μμου εσενα θα παντρευτω, θα σε περιμενω μονο 8 μηνες να ενηλικιωθεις.....
-πουρπουρ πουρρρρ (φευγει και παει στη μανα μου και της τριβεται)
-ε οχι, κι εσυ ρε Λευτερη?? Κι εσυ με παρατας????
-πουρπουρ στη μανα μου...:(:(:(:(:(:(

εσωτερικοι μονολογοι του Λευτερακη:

Κατι εχει παθει αυτη η τρελη απο χτες ολο θελει αγκαλιες. Με βουταει οπου με βρει και με ζουλαει. Τι να κανω ο γατος πουρ πουρ πουρρρ

Τελευταία επεξεργασία:
αχ τί όμορφο θεματάκι!

εμείς εδώ μέσα συνήθως καθόμαστε και μιμούμαστε το τί θα μας έλεγε η shanti αν μιλούσε, τύπου όταν γλύφεται και πάμε και την τσιγκλάμε κάποιος από τους δυο θα πεταχτεί με ψιλή φωνή να πει "αφήτε με καλέ να καθαριστώωωωωω" και τέτοια, αλλά σε ολόκληρο μονόλογο :D

κατά τα άλλα εγώ της μιλάω πιο πολύ, όταν την έχω χάσει για κανένα δεκάλεπτο και σηκώνομαι να τη βρω κι εμφανίζεται από καμμιά γωνία τη ρωτάω :
-πού ήσουν εσύ καλέ? τί κάνεις?
-......(με προσπερνά αδιάφορα).

τα πρωινά που έρχεται και κάνει όλες τις γλύκες που διαθέτει προκειμένου να σηκωθούμε να την ταίσουμε..
-έλα ρε shanti, νυστάζω, κοιμήσου λίγο κι εσύ
-νια....νια....νιαααααααααααααου(=σε παίρνω με το καλό δεν καταλαβαίνεις, τώρα θα τα ακούσεις χοντρά)

αν καμμιά φορά βαριέται και θέλει να σηκωθούμε να παίξουμε, πάει στο μπάνιο απέξω ή μπροστά σε μια μεγάλη ντουλάπα που έχουμε με καθρέφτη κι αρχίζει ..
-πρρρρρρνιαουυυυυυ
-καλά κατάλαβα, τώρα να τελειώσω αυτήν την πίστα στο παιχνίδι και σηκώνομαι..
-πρρρρρρρρρρρρνιααααουυυυυυυυυυυυυυυυ
-καλά καλέ μη κάνεις σαν τη χήρα!
και φυσικά σηκώνομαι αμέσως!

τέλος, όποτε πεινάει και δε της βάζω αμέσως φαγητό, όχι δεν είμαι άκαρδη μη με βρίσετε, απλώς τελευταία έχει ανοίξει η όρεξή της και προσπαθώ να μην υποκύπτω αμέσως στα παρακάλια της..
-νιααου(εντελώς παραπονιάρικα)
-τί θες μωρή χοντρή! θες να γίνεις χοντρή? θα μείνεις στο ράφι δε θα σε θέλει κανένας άντρας! εσύ είσαι μανεκέν, δεν είπαμε?
-νιαου..... νιαουυ....
-καλά σε 10 λεπτάκια θα σου βάλω....
-......(με βλέμμα απογοήτευσης πάει και κάθεται σε μια γωνία και με περιμένει).

αν θυμηθώ θα σας γράψω κι άλλα, απλά είναι περασμένη η ώρα και δε μου έρχονται τώρα :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back