Διάρροια

Κι εγω αυτη εννοουσα πουπου.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγω αυτη εννοουσα πουπου.:)

ωραια..:D:D:D:D....αμα λοιπον τον ξαναπιασει διαρροια.....να ξερω να του την ξαναδωσω......:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας ευχαριστώ, θα ρωτήσω αύριο. Είχε δει πάντως χθες στο μικροσκόπιο τη διάρροια και μου είπε να μη δώσω τίποτα, μόνο κοτόπουλο.

Λίγες φωτογρ ακόμα:

100_1125_00.jpg

100_1119.jpg

000_0018.jpg

000_0019_00.jpg

αχου μωρε...το καημενακι μου.ποσο ταλαιπωρημενο φαινεται..........ελπιζω να παει καλυτερα...:):):)

Μπράβο πολύ χαίρομαι. Φαίνεται πολύ καλύτερα :up:

Ρε συ το γατάκι απ' τη γη ως τον ουρανό φαίνεται.. έχει αρχίσει να συνέρχεται :up:

Αν γινει λιγο καλυτερα κι δεν εχει κατι μεταδοτικο ισως μπορεσω να το παρω οπως ηθελες βασω κατα τελος βδομαδας το βλεπουμε

Ασημίνα δεν έχω πρόβλημα να το φιλοξενήσω-ίσως κάποιες μέρες που θα λείψω θα χρειαστεί κπ φιλοξενεία το γατάκι- απλά μου είναι αδύνατο να το κρατήσω(προβλήματα με οικογένεια) πχ για μήνες μέχρι να υιοθετηθεί-και σου είπα την πιθανή εξέλιξη στο μήνυμα, αλλά προς θεού δεν εννοούσα να το πάρεις, ξέρω πόσο φορτωμένη είσαι-.
Σε ευχαριστώ πολύ πάντως, προς το παρόν μου αρκεί να το έχεις στα υπόψην για υιοθεσία.:)

Τα νεότερα, σήμερα ξεκίνησε flagyl και γενικά έχει ζωηρέψει πάρα πολύ το άτιμο:P. Όλο κρύβεται κάτω από τον καναπέ(γιατί??).Α και κάτι άλλο πως καθαρίζω τη μουσούδα του?Σε ένα σημείο που το έτριψα με το νύχι μου να βγει η βρωμιά έφυγε και το τρίχωμα:hmm:.
Ευχαριστώ!!

Για να καταλαβω θα ηθελες να το φιλοξενησουμε και να υιοθετηθει η να το φιλοξενησεις και να το προωθησουμε? Σε μας τα υγιη γατακια φιλοξενουνται το πολυ δυο μηνες και δινονται σε αυτο το διαστημα το ιδιο προσπαθουμε και για τα αλλα που προωθουμε το θεμα μηνες για υγιες γατακι δεν εχει τεθει ποτε ως τωρα. Οταν ειπα να το παρω δεν εννωο να το υιοθετησω εγω. Αν θελεις επικοινωνησε η εδω η με πμ για να μου πεις ξεκαθαρα που και πως θελεις να βοηθησουμε γιατι εχουμε συγκεκριμενο τροπο που λειτουργουμε κα διαδικασια στην οποια πρεπει να εκπαιδευτεις η να στειλω εθελοντη αναλογα με το αν θελεις το ενα η το αλλο. Ειχα καταλαβει οτι ηθελες φιλοξενια μεχρι να υιοθετηθει ευτυχως που ρωτησα. Περιμενω νεα σου

Κρυβεται γιατι φοβαται, δεν νιωθει ασφαλες. Εγω στη θεση σου θα το κανα ενα ωραιο ζεστο μπανακι θα το στεγνωνα με σεσουαρ κα θα το αφηνα σε ζεστο χωρο μια δυο ωρες και μετα θερμοφορα αυριο θα το δεις ανανεωμενο. Μπανακι με fungoral / hibitane

να το φιλοξενησεις και να το προωθησουμε

Αυτό αλλά θα σε πάρω αύριο τηλέφωνο-αν δεν ενοχλώ- γιατί συννενοούμαστε καλύτερα τηλεφωνικώς!!

ωραια θα σου εξηγησω τοτε πως λειτουργουμε τα λεμε

Τι εγινε με το τυχερουλη ?? ;) ;)

Ακόμα κάνει διάρροια αλλά είναι σε καλύτερη κατάσταση. Ο γιατρός βρήκε κοκκίδια και του δίνω Bactrimel (νομίζω έτσι λέγεται). Θα βάλω σύντομα καινούργιες φωτογραφίες να μου πείτε αν ομόρφυνε ή είναι η ιδέα μου:P
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!

Χαιρομαι πολυυ :):):):):):):):):):)
Mπραβο μπραβο !!

Εδώ https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37452 λοιπόν η συνέχειά μας! Ευχαριστώ πολύ Ασημίνα:)

Διάρροια...

Το γατάκι μου είναι 2 μηνών και έχει διάρροια από την προηγούμενη Τρίτη αλλά κατά τα άλλα είναι πολύ κεφάτο και τρώει κανονικά.. Το πήγα στο γιατρό και στείλαμε για εξετάσεις τα κόπρανα του και μου είπε να του δώσω diarsanyl για τη διάρροια και panacur για να προλάβουμε αυτά που φοβόμαστε οτι θα βγάλουν οι εξετάσεις. Εκείνη τη μέρα το πήγα και σε ένα άλλο γιατρό να πάρω μια δεύτερη γνώμη και μου είπε να του δώσω το diarsanyl, όμως να αφήσω το άλλο και να περιμένω να βγουν οι εξετάσεις του για να μην το επιβαρύνω.. Σήμερα βγήκαν οι μισές εξετάσεις που έλεγαν ότι δεν έχει παράσιτα και η πρώτη γιατρός μου λέει να του δώσω οπωσδήποτε το panacur γιατί είναι για αυτά που περιμένουμε να βγουν. Ο άλλος που τον πήρα και του το πα λέει όχι αφού αυτό το φάρμακο είναι για τα παράσιτα. Τι να κάνω τώρα???

απποπαρασιτωση ,οταν το πηρες του ειχες κανει; πιστευω οτι αν του εχεις κανει...ειναι καλυτερα να μην το επιβαρυνεις...οπως σου λεει ο 2ος γιατρος...ειναι ομως καθαρα η αποψη μου..γιατρος δεν ειμαι..μπορεις να ρωτησεις και τον γιατρο του φορουμ,στο θεμα"γιατρε..αρρωστησε;":):)

αν το γατακι δεν εχει παρασιτα γιατι να του δωσεις panacur; Αυτο νομιζω ειναι για παρασιτα :hmm:

αν το γατακι δεν εχει παρασιτα γιατι να του δωσεις panacur; Αυτο νομιζω ειναι για παρασιτα :hmm:

ελα μου ντε...δεν καταλαβαινω την επιμονη του 1ου γιατρου...για αυτο ειναι πολυ σημαντικο να μας πει αν του εχει ήδη κανει αποπαρασιτωση...:)

Τη Δευτέρα, δηλαδή μια μέρα πριν αρχίσει η διάρροια, του έβαλε η πρώτη γιατρός μια αμπούλα stronghold και του έδωσε και ένα χάπι για τα σκουλικάκια.. Ο 2ος γιατρός μου λέει μήπως το έπιασε η διάρροια επειδή ήταν μικρό για την stronghold αλλά δε μπορεί να πει και με σιγουριά οτι φταίει αυτό. Η πρώτη γιατρός όμως που την πήρα σήμερα μου λέει να του δώσω το άλλο φάρμακο οπωσδήποτε. Τα αποτελέσματα που περιμένει μάλλον θα βγουν τη Δευτέρα και φοβάμαι μην πάθει τίποτα μέχρι τότε :hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back