ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σε καμια περιπτωση να μην δωσεις αντιβιωση..χωρις να σου πει γιατρος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Δωσε τους ρυζι με κοτοπουλο,οχι κονσερβα,και μην το αφησεις εξω γιατι θα χαλασει και θα γινουν ακομη χειροτερα.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
εχω κανονισει και με μια φιλη να μου φερει εμβολια απ την αθηνα και χαπακια για τα σκουλικια,ειναι αδικο να μην υπαρχει τιποτα εδω!σε ψυγειακι θα τα μεταφερει και θα κανω εγω τα εμβολιακια οταν πανε τα μωρα 12 εβδομαδων,ελπιζω να πανε ολα καλα ως τοτε.
Μπράβο βρε Ρενάκι! για το θάρρος σου! Συμφωνώ με όσα σου έγραψαν τα κορίτσια, μην τους δίνεις κονσέρβα, καλύτερα νερόβραστο κοτοπουλάκι με ρύζι (το καλύτερο)! Ό,τι χρειάζεσαι από φάρμακα, γράψε μου να σου στέλνω από Ρόδο (κάποιο καράβι θα περνάει). Εύχομαι να μη σου χρειάζονται και να είναι πάντα γερά!
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
το φαγακι τους το τρωνε κατευθειαν,ποτε δεν αφησαν για αργοτερα,πλενω τα πιατακια και τους εβαζα σ ενα μπολ νερο και σ ενα αλλο γαλα,βλακεια εκανα με το γαλα γμτ.απλα τις πρωτες μερες ειχαν σφηξει και δεν εκαναν κακακια,κι ετρωγαν παρα πολυ και πρηστηκαν και φοβηθηκα,εκαναν πολυ σκληρα κακα,κι ειπα ας βαλω και λιγο γαλα κι εγινε το αντιθετο!ελπιζω να πανε ολα καλα,εχω κανονισει και με μια φιλη να μου φερει εμβολια απ την αθηνα και χαπακια για τα σκουλικια,ειναι αδικο να μην υπαρχει τιποτα εδω!σε ψυγειακι θα τα μεταφερει και θα κανω εγω τα εμβολιακια οταν πανε τα μωρα 12 εβδομαδων,ελπιζω να πανε ολα καλα ως τοτε.
Όταν λες ότι δεν έκαναν κακάκια, πόσες μέρες ήταν έτσι;
Τα σκληρά κακάκια δεν είναι κακό σημάδι, αντίθετα μάλιστα! Τα φυσιολογικά περιττώματα πρέπει να είναι σκληρά, στεγνά και άοσμα.
Μάλλον το γάλα τα πείραξε γιατί αν ήταν κάτι άλλο δεν θα είχαν αρρωστήσει όλα μαζί. Αν τα ξαναδείς δυσκοίλια (φωνάζουν όταν πάνε στην άμμο ή ζορίζονται χωρίς να μπορούν να κάνουν την ανάγκη τους) μη δώσεις γάλα. Δώσε καλύτερα φυτικές ίνες (κολοκύθι βραστό, μια κουταλιά ανακατεμένη με την τροφή τους) ή πάστα για τριχόμπαλες. Περαστικά σας!!! Αύριο θα είναι μια χαρά

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ πάντως δεν θα τους μείωνα το φαγητό επειδή έχουν στρογγυλή κοιλίτσα. Μπορεί η στρογγυλή κοιλίτσα να οφείλεται σε ενδοπαράσιτα. Είχα βρεί και εγώ κάποτε ένα γατάκι το οποίο πρηζόταν κάθε φορά που έτρωγε. Όταν του έβαζα μεγαλύτερη ποσότητα τροφής σταματούσε όταν χόρταινε. Το καημένο ήταν γεμάτο ενδοπαράσιτα και πεινούσε σαν τρελό. Τα μικρά γατάκια τρώνε πολλές φορές την ημέρα, οπότε είναι λογικό να τρώνε 5 φορές την ημέρα. Επίσης ο πόνος που λες ότι ένιωθαν όταν έκαναν τα περιττώματα τους μπορεί να οφειλόταν στα ενδοπαράσιτα και όχι στην ποσότητα της τροφής. Πιστεύω ότι προέχει να τους δώσεις φάρμακο για τα ενδοπαράσιτα αν δεν το έχεις κάνει ήδη (αφου πρώτα σταματήσει η διάρροια από το γάλα). Μια χαρά θα τα καταφέρεις... αφού παίζουν και χοροπηδάνε είναι εντάξει τα μικρά 
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
καθως παιζαμε τους φευγαν και κακα τα καημενα,νερο βγαζουν τα αμοιρα.ο μεγαλος ο γατος καλα ειναι δεν συνεχιστηκε η διαροια του ισως να ηταν και συμπτωση.ομως φαινεται απ το βλεμα τους οτι ειναι αρωστα,τα ματακια τους εκοψαν,πως να το πω και γεμησαν τσιμπλιτσες ενω μεχρι χτες δεν ειχαν,τους εβαλα φυσιολογικο ορο στα ματακια.
δε την παλευω καθολου,ακουω κι ενα σωρο απ τον περιγυρο ως συνηθως,δε κοιμαμαι και καλα,ευχομαι αυριο να ειναι μια καινουργια μερα κι ολα να πανε καλα!!σας ευχαριστω ολες πραγματικα!!!!!
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Περαστηκά σας
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
ο μεγαλος ο γατος ομως μ ανησυχει,ξανακανε διαρροια και του εδωσα αντιβιωση οπως μ ειχε συμβουλεψει η φιλη απο το επαλ(συλογος αδεσποτων πατμου)ο κτηνιατρος ακομα δεν σηκωνει το κινητο του,οσες φορες κι αν προσπαθησα,την φιλη που σας λεω την εμπιστευομαι γιατι εχει σπιτι της και στην αυλη της γυρω στις 70 γατες και καμια δεκαρια σκυλακια,μερικους σκαντζοχοιρους και μερικα κουνελακια,ξερω αυτο δεν την κανει κτηνιατρο,ομως οταν δεν εχεις καπου να πιαστεις τι να κανεις?
οσο για το κλαμα που εχω κανει,δικαιολογημενα,ογιος μου εχει βγαλει κατι παραξενα καρουμπαλακια στο κεφαλακι και δε ξερω τι ειναι, και η διαγνωση εχει γινει στο ποδι,στην παραλια δλδ απο γιατρο ο οποιος παραθεριζει εδω,και με πιανει το παραπονο γιατι θελω γιατρους και γιατρους εδω δεν εχει.αν φυγω τωρα για αθηνα για το γιο μου,θα πεθανουν τα γατακια,αποκλειεται ο αντρας μου να ασχοληθει οσο εγω,λεω να ανεβω το σεπτεμβρη πριν ανοιξουν τα σχολεια να κανω τσεκ απ στα παιδια και μεχρι τοτε τα γατακια θα εχουν μεγαλωσει λιγο,κι ο αντρας μου θα μπορει να τα ταισει.οπως κανει παντα με τα ζωακια που μαζευω,φαγητο μπορει να βαλει αλλα να τα καθαρισει απο κακα και να κανει το ξενυχτι που κανω εγω με τιποτα,κι ετσι ειμαι εγκλοβισμενη εδω και μου την εχει δωσει.
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί δεν πάει ο άντρας στον γιατρό τα παιδιά και να φροντίσεις εσύ τα γατιά? Τα γατιά δεν μπορεί να τα φροντίσει τα παιδια? Κι αν δεν μπορεί κι αυτό η φίλοι με τα πολλά γατάκαι που έχει και κάποια εμπειρία δεν μπορεί να τα φιλοξενήσει για λίγο μέχρι να κάνουν τα παιδιά τις εξετάσεις?
Δεν μπορεί κάποισ λύση θα υπάρχει για ένα άτομο ευαίσθητο όπως εσύ. Κάτι θα γίνει
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
η καλη μας φιλη απ το φορουμ η bijoux μου στειλε προσωπικο μηνυμα,αλλα δυστυχως της γραφω και δεν γινεται για καποιο λογο να τα λαβει τα μηνυματα μου,και μου ειπε η κοπελα οτι ρωτησε κι εκεινη και της ειπε η κτηνιατρος για αποπαρασιτωση,πραγμα που με βρισκει συμφωνη,πρωτον δεν αποκλειεται να ειναι κατι τετοιο,γιατι εχω να δωσω χαπι στον γατο μου απο περσυ που ειχε παει στον κτηνιατρο και μπορει να ειναι σκουλικακια,αν μπορεις φιλη μου να μου στειλεις τα φαρμακακια που μου γραφεις θα μου κανες μεγαλη χαρη,εδω στην πατμο εχουμε acs courier και ελπιζω να γινεται να σου στειλω τα χρηματα με αντικαταβολη η με τραπεζικο λογιαριασμο η με τηλεφωνικη επιταγη,οτι σε βολευει!!!ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον που εδειξες.
φιλε ατσιδα καλα θα ηταν να επερνε τα παιδια ο αντρας μου για αθηνα οπως λες,αλλα τωρα το καλοκαιρι εχει πολυ δουλεια εδω,κι οπως ξερεις στα νησια το καλοκαιρι μονο δουλευουμε,μετα νεκρα,εγω δεν εργαζομαι κι ολα τα εξοδα βγαινουν απ τον συζηγο,ελαιοχρωματιστης ειναι,ε δεν ειναι κι ευκολα,εγω θα φυγω με τα παιδια τελος αυγουστου για τσεκ απ,απλα θελω ως τοτε να χω ρυθμισει οσο γινεται την υγεια των ζωων,σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις και για την βοηθεια.
ΥΓ.φιλη bijoux ελπιζω να δεις το μυνημα μου και να μου στειλεις τα φαρμακακια,δεν ξερω αλλο τροπο να επικοινωνησω μαζι σου,στο τηλεφωνο που μου δωσες δισταζω να παρω μηπως ενοχλησω,και παλι ευχαριστω!!!!
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ρένα μπορείς να στέλνεις προσωπικά μηνύματα αν ίσως κάνει τικ στο κουτάκι κάτω κάτω που γράφει: send message to non-contacts. 'Οσο για τα φαρμακάκια θα σου τα στείλω με acs

Δεν μπορεί να σου στείλει ΠΜ επειδή τα έχεις απενεργοποιημένα
Προσπάθησα να σου στείλω και εγώ ένα πριν αλλά δεν μπορούσα. Μόνο email μπορούσα να στείλω 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool