Διάσωση γατιού τραυματισμένου-Ν.Ιωνία

τα ματάκια του παντως είτε απο φωτογραφία είτε απο κοντά τα λένε όλα...εγω εξακολουθώ να ελπίζω ότι θα ημερέψει....Σκέφτηκα και το άλλο σχετικά με την "μεταγγιση" από την μια γατοφορο στην αλλη....μηπως σε ενα μικρο χώρο, όπως μπανιο ή wc να την καναμε;; ετσι και να ξεφυγει που θα παει;; Επισης θα εχουμε το χρονο να καθαρισουμε τη μεγάλη και ίσως να του βαλουμε και την αμπουλα όσο ειναι στη μικρή..οσο για την αμμο σ'αυτο που σου λενε τα κοριτσια νομιζω καλυτερα, να βαλεις δική του μυρωδια και όχι αλλων γατιών..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορείς να βάλεις κανένα λερωμένο κομματάκι εφημερίδα ή κανένα "φοντάν" από τα δικά του... παράγωγα. Αηδιαστικό, αλλά έτσι πιστεύω ότι θα το πιάσει το υπονοούμενο... :redface:

Κι εμενα αυτη η ιδεα μου φαινεται πιο λογικη...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι εγινε βρε κοριτσια βρεθηκε κλουβι?Εχω χασει επεισοδια το ξερω αλλα δεν εχω χρονο να διαβαζω:(Οταν μιλησα με την Αλικη(αν δεν κανω λαθος) μου ειπε οτι θα ξαναμιλουσαμε αν δεν εβρισκε,για να `ρχοταν να σας δωσω:hmm:

Απάντηση: ΕΠΕΙΓΟΝ για διάσωση γατιού τραυματισμένου-Ν.Ιωνία

Aλίκη εγώ που είχα πιάσει άγρια γατάκια θα σου πω ότι στην αρχή κάναν σαν παλαβά. Αφού είχα φοβηθεί. Τα είχα στο μπάνιο και τους έβαλα άμμο. Πήγαν μόνα τους. Δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι. Πάντα όμως γάντια στο ξαναλέω. Γιατί είναι απρόβλεπτα. Σιγά σιγά πάντως εμπιστεύονται. Κάποια στιγμή το ένα μετά από μέρες ανέβηκε και στο κρεβάτι μου τότε. Θέλει υπομονή αργές και χαλαρές κινήσεις να μην φοβούνται και να μην τα πιέζεις. Και ξανά στο λέω χοντρά γάντια.

Εκτός απ' το φοντάν, μήπως να δοκίμαζες να του βάλεις χώμα; Θυμάμαι πως είχε διάφορα παρκάκια στην περιοχή του, λογικά εκεί θα πήγαινε πριν.:hmm:

Οσες φορές είχα γατάκια που δεν είχαν μάθει να πηγαίνουν στην άμμο απο τη μητέρα τους δεν είχα κανένα πρόβλημα!Άλλα τη πρώτη φορά λέρωσαν κάπου στο χώρο και αφού τα έπιασα και τα έβαλα μέσα στην άμμο μετά πήγαιναν μόνα τους και άλλα με τη πρώτη φορά μόλις τα πήγα στην άμμο πήγαν με τη μία εκεί οταν χρειάστηκε!Στις γάτες αρέσει πολύ η άμμος και απο τη ''φύση'''τους (ένστικτο) πάνε εκεί οπότε μην αγχώνεσαι κάποια στιγμή θα πάει!Τώρα ο καημενούλης είναι ακόμα φοβισμένος και νιώθει ακόμα λίγη ανασφάλεια όταν χαλαρώσει θα πάει απο μόνος του!Αν μπορείς για να τον βοηθήσεις θα μπορούσες να του βάλεις μερικά από τα ''καραμελάκια'' του για να το καταλάβει πιο γρήγορα αν και πιστεύω πως δεν χρειάζεται....θα πάει απο μόνος του!Είναι ''γάτα'' ο κύριος!!

Κορίτσια έχουμε κανένα νέο απο το μικρούλη:worry:?Πώς τα πάει και τι φύλο είναι τελικά:hmm:?Μακάρι να τα καταφέρει και να πάνε όλα καλά!!!Είναι πραγματικά ένα κουκλάκι και εύχομαι να βρεθεί ένα σπιτάκι και γι'αυτό:)!(Λόγω δουλειάς έχω να μπώ στο site αρκετές ημέρες και έχω χάσει επεισόδια!)

τα ματάκια του παντως είτε απο φωτογραφία είτε απο κοντά τα λένε όλα...εγω εξακολουθώ να ελπίζω ότι θα ημερέψει....
Κι εγώ αυτό ελπίζω. Σήμερα το πρωί πάντως, καθόταν μπροστά-μπροστά, μέσα στην άμμο (ο βλάκας :fool:) και ενώ άνοιξα την πόρτα και έβγαλα-έβαλα τα μπωλάκια, δεν το κούνησε από κει. Το χέρι μου δηλαδή πέρασε ακριβώς δίπλα του, χωρίς εκείνος να φοβηθεί :clapup::clapup:
Σκέφτηκα και το άλλο σχετικά με την "μεταγγιση" από την μια γατοφορο στην αλλη....μηπως σε ενα μικρο χώρο, όπως μπανιο ή wc να την καναμε;;
Ναι, ναι, ναι!! Όποτε μπορείς, έλα να το κάνουμε. Αύριο έχω άδεια, θα 'μαι σπίτι ;)
Τι εγινε βρε κοριτσια βρεθηκε κλουβι?Εχω χασει επεισοδια το ξερω αλλα δεν εχω χρονο να διαβαζω:(Οταν μιλησα με την Αλικη(αν δεν κανω λαθος) μου ειπε οτι θα ξαναμιλουσαμε αν δεν εβρισκε,για να `ρχοταν να σας δωσω:hmm:
Βρέθηκε Νεκταρία ένα κλουβάκι (μπορείς να το δεις στη φωτογραφία, λίγα ποστ πιο πάνω). Δεν είναι πολύ ευρύχωρο, αλλά χωράει την άμμο και τα μπωλάκια του και το καλό είναι πως είναι κλειστό και κρατάει λίγο το κρύο.
Σ' ευχαριστώ και πάλι πολύ :)
Aλίκη εγώ που είχα πιάσει άγρια γατάκια θα σου πω ότι στην αρχή κάναν σαν παλαβά. Αφού είχα φοβηθεί. Τα είχα στο μπάνιο και τους έβαλα άμμο. Πήγαν μόνα τους. Δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι.
Κι εμένα πρώτη φορά μου τυχαίνει γατί που να μην ξέρει να τη χρησιμοποιήσει. Κι ο Πορδίτσος μόνος του είχε πάει, ακόμα και κάτι μωράκια που φιλοξενούσα, από μόνα τους είχαν μάθει μια χαρά.
Αυτός, εκτός από Κακομοίρογλου, φοβάμαι πως είναι και λίγο βλακέντιος :redface:
Εκτός απ' το φοντάν, μήπως να δοκίμαζες να του βάλεις χώμα;
Λες;:hmm: Να σου πω, αν μέχρι το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι δεν έχει κάνει ακόμα τίποτα, μπορεί να το δοκιμάσω κι αυτό.
Κορίτσια έχουμε κανένα νέο απο το μικρούλη:worry:?Πώς τα πάει και τι φύλο είναι τελικά:hmm:?
Όντως, παιδιά, τι γίνεται με το μικράκι; :worry:

Όντως, παιδιά, τι γίνεται με το μικράκι; :worry:
H Ρούλα είχε πει ότι η γιατρίνα της ειπε μέχρι την Παρασκευή και αν πάει καλά μετά θα μας το δώσει.

Καλημερα και απο εμενα!!!ενα μεγαλο μπραβο!!!:) αμα θελετε να δωσω κι εγω καμια τροφη ή κατι αλλο να μου πειτε!
τι εγινε?πως πανε?

Καλησπέρα Αλίκη μου:)!Τι έγινε τελικά με τον κακομοίρογλου του σταμάτησαν οι διάρροιες:(?Μπήκε στην άμμο του?

Γειά σου Σοφία!! :)
του σταμάτησαν οι διάρροιες:(?
Σχεδόν, ναι :clapup: Είναι πάντως σίγουρα πολύ καλύτερα από χτες! Πιάσανε τόπο οι κροκέτες :D
(και το κοτοπουλάκι της θείας Νότας, φυσικά :))
Μπήκε στην άμμο του?
Ναι, αλλά για να κοιμηθεί ο βλάκας. Για αυτό που θα 'πρεπε να κάνει εκεί, ούτε λόγος :mad:
Έτσι, αποφάσισα να του τη βγάλω προς το παρόν, για να έχει τουλάχιστον περισσότερο χώρο. Αύριο που δεν δουλεύω και θα 'χω χρόνο, μπορεί να κάνω και το πείραμα με το χώμα, μήπως του χτυπήσει κανένα καμπανάκι (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία:P).

Καλησπέρα Αλίκη μου:)!Μπράβο,Χαίρομαι αυτό είναι καλό σημάδι....:thumbsup:!!Μήπως αύριο που θα του βάλεις χώμα να του έβαζες μέσα και καμία ''νάρκη''δική του:hmm:?

Καλημέρα σε όλους :)
Εδώ είμαι κι εγώ, ο γνωστός σας πλέον Κακομοίρογλου.
Σήμερα αυτή η περίεργη κυκλοθυμική, που τη μια με ταλαιπωρεί και την άλλη μου δίνει λιχουδιές, μου έκανε γενικό σέρβις: με ξανάβαλε στη μικρή γατοφόρο (ζορίστηκα λίγο είναι η αλήθεια για να μπω εκεί μέσα, δεν ήθελα να βγω απ'το σπιτάκι μου) και όσο ήμουν εκεί μέσα, έκανε το σπίτι μου φύλλο και φτερό. Το έπλυνε καλά και το έστρωσε με πάνες (γιατί είμαι, λέει, ανεπίδεκτος μαθήσεως :redface:) και με εφημερίδες. Ωραίο έγινε, και για κάποιο μυστηριώδη λόγο μυρίζει πιο ωραία από πριν :hmm:
Μετά, έτσι όπως ήμουν στριμωγμένος, μου έβαλε στο σβέρκο (ή περίπου εκεί, γιατί μου κακοφάνηκε και κουνιόμουν συνεχώς για να της μάθω να μου κάνει τέτοια καψώνια, ΧΑ!) ένα υγρό που μυρίζει περίεργα, μου είπε πως είναι για τους ψύλλους, άλλο και τούτο πάλι... :worry: Τελοσπάντων, μετά μου άνοιξε το πορτάκι και μπήκα τρέχοντας στο σπιτάκι μου, που είναι πια στεγνό και καθαρό. Βρήκα μέσα κι ένα δώρο-έκπληξη, μια κονσερβούλα κοτόπουλο-ρύζι, επειδή ήμουν καλό και συνεργάσιμο (σχετικά) παιδί και επειδή τα κακά μου είναι καλύτερα σήμερα :clapup:
Καμαρώστε με, αμπουλιασμένο και καθαρό:

Συνημμένα

• kakomoiropoulos.JPG
    kakomoiropoulos.JPG
    177 KB · Εμφανίσεις: 69

Έχεις συνέλθει και είσαι γάταρος!!!!
(τα πηλινα είναι ίδια με αυτά που χρησιμοποιώ κι εγώ...από γιαουρτια :P)

αχ μωρέ Κακομοίρογλου...απορώ τι θα σε κάνουμε εσένα...και έχεις και τοσο γλυκό μουσούδι!!! Οσο για την κυρά σου τι να πω πια...αξια αξια..:clapup:

Έχεις συνέλθει και είσαι γάταρος!!!!
Αχ πολύ χαίρομαι που το λες, γιατί νόμιζα ότι μόνο εμένα μου φαίνεται καλύτερα :)
αχ μωρέ Κακομοίρογλου...απορώ τι θα σε κάνουμε εσένα...και έχεις και τοσο γλυκό μουσούδι!!! Οσο για την κυρά σου τι να πω πια...αξια αξια..:clapup:
Καλέ, θα κοκκινίσω :redface: (ας μην είχα τη Φράου μέσα μου, και σου 'λεγα τι θα 'χε γίνει :whistle:)

Δεν ξέρω για σας, εγώ όμως αισιοδοξώ για την τύχη αυτού του γάτου... :shifty: Ήδη βελτιώθηκε πολύ με την περιποίηση που δέχτηκε. Είναι ακόμα δύσπιστος, αλλά δικαιολογημένα!

Μπραβο Αλικη,αξια!
Ξεθαρρεψε καθολου;

παιδιά αν ομως ο μικρός δεν ηρεμήσει και δεν γίνεται να υιοθετηθεί, αναζητείται μια περιοχή, κτήμα, κήπος που ίσως να εχει ο μικρος το φαγητό του και μια στοιχειωδη παρακολουθηση...(αν τυχον του συμβει κάτι). Ειναι κρίμα μετά απο τόση περιποίηση να παει απο φόλα γιατι στην περιοχή απ'οπου τον πήραν τα κορίτσια ειναι το μόνο σίγουρο...:(:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back