Διαγωνισμός: Γάτες θαύματα!

• Thread starter Thread starter SweetyCat
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Τωρα σωθηκες.....απο εμενα ειδικα τωρα σωθηκες....:D:lol::)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο δικός μου παίζει μπάλα αλλά δυστυχώς κοριτσια δεν έχω κάμερα για να πάρω βίντεο:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απο το κινητο μπορειτε ή ειναι απο αυτα που κολλανε σαν τ δικο μου οταν το βαζεις στον Η\Υ???

Ο δικός μου παίζει μπάλα αλλά δυστυχώς κοριτσια δεν έχω κάμερα για να πάρω βίντεο:(

Δεν πειραζει!Γίνεται και με το κινητό!

Απο το κινητο μπορειτε ή ειναι απο αυτα που κολλανε σαν τ δικο μου οταν το βαζεις στον Η\Υ???

Δινετε παραταση δλδ περισσοτερος χρονος.Παιδια,εχω κι εγω βιντεακι αλλα δεν το ανεβαζει.Βασικα υποκλινομαι στην bilio.Βοηθηστε με με οδηγιες για να το ανεβασω please

Κορίτσια ρωτήστε στο φόρουμ ερωτήσεις απαντήσεις!

Δεν πειραζει!Γίνεται και με το κινητό!
!
:lol:To ξερω κορίτσια ότι γίνεται κ με το κινητό διαρκεί όμως πολύ λίγο:( θα προσπαθήσω όμως αν βγαίνει έστω κ λίγο αξιοπρεπές θα το ανεβάσω:D
Δινετε παραταση δλδ περισσοτερος χρονος.Παιδια,εχω κι εγω βιντεακι αλλα δεν το ανεβαζει.Βασικα υποκλινομαι στην bilio.Βοηθηστε με με οδηγιες για να το ανεβασω please
Τι εννοεις δεν το ανεβάζει που το ανεβάζεις κ δεν γίνεται

οκ περιενουμε:D

Το βιντεο το ανεβαζεις πρωτα στο youtube και μετα κανεις copy paste τη διευθηνση στο ποστ σου και ανεβαινει. Εγω ετσι εκανα...

Λοιπον θα ανεβασω και αλλο βιντεακι της μικρης μου...φρεσκο φρεσκο..Απολαυστε την να πινει η ρουφιανα νερο απο τη βριση λες και δεν της εχω ολοκληρο κεσεδακι γεματο νερο...αλλα εκει αυτη..

https://www.youtube.com/watch?v=faUUSzo9IQY&feature=channel_page

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα..................................................................................................................πολυ προτοτυπο:D:D:D:D:D:D:D:D...........................................................................................

Μας ξχασατε?

Με λενε Κωνστανιτνα

Την γατα μου την λενε Κριστυ
Ειναι φατσα
Το βιντεο δεν ειναι και τιποτα το εντυπωσιακο.Μια στιγμη η ειονα γυρναει.Αυτο ειναι κατορθωμα της αδερφης μου.

εδω το βιντεακι https://s673.photobucket.com/albums/vv92/Maya_05_photos/?action=view&current=MOV00002.flv

Δεν το βγάζει Κων/να...

Για δες το τωρα στην προηγουμενη απαντηση μου.

Με λενε Κωνστανιτνα

Την γατα μου την λενε Κριστυ
Ειναι φατσα

εδω το βιντεακι https://s673.photobucket.com/albums/vv92/Maya_05_photos/?action=view&current=MOV00002.flv
το ειδα μπραβο!!

Έχουμε παράταση.Σας παρακαλώ αν μπορείτε να συμμετάσχετε όπως και στα γατοκαλλιστεία γιατί είναι κάτι όμορφο...Ότι και αν κάνει η γατούλα σας!
Aνακοίνωση:Οι νικητές θα επικοινωνήσουν μαζί μου με ΠΜ για το πώς θα παραλάβουν το δώρο της γατούλας τους...To δώρο θα είναι μια κάρτα ένα παιχνίδι για τη γάτα και κάτι για τον ιδιοκτήτη της!:D

εσυ θα το παρεις το δωρο?:blink:

εσυ θα το παρεις το δωρο?:blink:

Όλες μαζί θα βάλουμε κάποια χρήματα.Κοίτα έχω και μια άλλην ιδέα ότι βολέψει

αααααααααα..ειπα και εγω .για πες το αλλο.

Ονομα: Αφροδιτη Κ. (nickname bilio)
Ονομα γατας: Βilio
Ρατσα : Ταρατσα (ασπρομαυρο γατι)
Ηλικια: 6-7 μηνων

Βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=ALRhQiG-Sis

Σχολια : Αυτο που θελω μονο να πω (περα οτι ειναι φοβερη εκσιπνη σπιρτιοζα τσαχπινα γατα θαυμα κλπ κλπ κλπ ...σλρουπ σλρουπ σλρουπ:P ) ειναι οτι αυτο το επαθε να το κανει μονη της. Εγω πραγματικα δεν εκανα τιποτα εκτος του να της πεταω τα πραμματα που μου φερνει. Αν ξεχαστω μιαουριζει κι ολας. Εαν δεν το βρει το καπακι παλι μιαουριζει μεχρι να το βρει...Στο τελος τα καταφερνει μιας και ειναι πεισματαρα.
Αυτα
Θελω κι εγω τετοια γατααααααααααααααααααααααααα:blink::blink::blink::blink:

Θελω κι εγω τετοια γατααααααααααααααααααααααααα:blink::blink::blink::blink:

Μπορείς να μάθεις στην δικιά σου να κάνει κόλπα και να τα ανεβάσεις σε αυτόν τον διαγωνισμό!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back