SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ο δικός μου παίζει μπάλα αλλά δυστυχώς κοριτσια δεν έχω κάμερα για να πάρω βίντεο![]()
Δεν πειραζει!Γίνεται και με το κινητό!
Απο το κινητο μπορειτε ή ειναι απο αυτα που κολλανε σαν τ δικο μου οταν το βαζεις στον Η\Υ???
Δινετε παραταση δλδ περισσοτερος χρονος.Παιδια,εχω κι εγω βιντεακι αλλα δεν το ανεβαζει.Βασικα υποκλινομαι στην bilio.Βοηθηστε με με οδηγιες για να το ανεβασω please
Κορίτσια ρωτήστε στο φόρουμ ερωτήσεις απαντήσεις!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Απο το κινητο μπορειτε ή ειναι απο αυτα που κολλανε σαν τ δικο μου οταν το βαζεις στον Η\Υ???
Δεν πειραζει!Γίνεται και με το κινητό!
!
To ξερω κορίτσια ότι γίνεται κ με το κινητό διαρκεί όμως πολύ λίγο
θα προσπαθήσω όμως αν βγαίνει έστω κ λίγο αξιοπρεπές θα το ανεβάσω
Τι εννοεις δεν το ανεβάζει που το ανεβάζεις κ δεν γίνεταιΔινετε παραταση δλδ περισσοτερος χρονος.Παιδια,εχω κι εγω βιντεακι αλλα δεν το ανεβαζει.Βασικα υποκλινομαι στην bilio.Βοηθηστε με με οδηγιες για να το ανεβασω please
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος

billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπον θα ανεβασω και αλλο βιντεακι της μικρης μου...φρεσκο φρεσκο..Απολαυστε την να πινει η ρουφιανα νερο απο τη βριση λες και δεν της εχω ολοκληρο κεσεδακι γεματο νερο...αλλα εκει αυτη..
https://www.youtube.com/watch?v=faUUSzo9IQY&feature=channel_page
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος

...........................................................................................Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Την γατα μου την λενε Κριστυ
Ειναι φατσα
Το βιντεο δεν ειναι και τιποτα το εντυπωσιακο.Μια στιγμη η ειονα γυρναει.Αυτο ειναι κατορθωμα της αδερφης μου.
εδω το βιντεακι https://s673.photobucket.com/albums/vv92/Maya_05_photos/?action=view¤t=MOV00002.flv
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
το ειδα μπραβο!!Με λενε Κωνστανιτνα
Την γατα μου την λενε Κριστυ
Ειναι φατσα
εδω το βιντεακι https://s673.photobucket.com/albums/vv92/Maya_05_photos/?action=view¤t=MOV00002.flv
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Aνακοίνωση:Οι νικητές θα επικοινωνήσουν μαζί μου με ΠΜ για το πώς θα παραλάβουν το δώρο της γατούλας τους...To δώρο θα είναι μια κάρτα ένα παιχνίδι για τη γάτα και κάτι για τον ιδιοκτήτη της!

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
εσυ θα το παρεις το δωρο?![]()
Όλες μαζί θα βάλουμε κάποια χρήματα.Κοίτα έχω και μια άλλην ιδέα ότι βολέψει
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Θελω κι εγω τετοια γαταααααααααααααααααααααααααΟνομα: Αφροδιτη Κ. (nickname bilio)
Ονομα γατας: Βilio
Ρατσα : Ταρατσα (ασπρομαυρο γατι)
Ηλικια: 6-7 μηνων
Βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=ALRhQiG-Sis
Σχολια : Αυτο που θελω μονο να πω (περα οτι ειναι φοβερη εκσιπνη σπιρτιοζα τσαχπινα γατα θαυμα κλπ κλπ κλπ ...σλρουπ σλρουπ σλρουπ) ειναι οτι αυτο το επαθε να το κανει μονη της. Εγω πραγματικα δεν εκανα τιποτα εκτος του να της πεταω τα πραμματα που μου φερνει. Αν ξεχαστω μιαουριζει κι ολας. Εαν δεν το βρει το καπακι παλι μιαουριζει μεχρι να το βρει...Στο τελος τα καταφερνει μιας και ειναι πεισματαρα.
Αυτα

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Θελω κι εγω τετοια γατααααααααααααααααααααααααα![]()
Μπορείς να μάθεις στην δικιά σου να κάνει κόλπα και να τα ανεβάσεις σε αυτόν τον διαγωνισμό!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
) ειναι οτι αυτο το επαθε να το κανει μονη της. Εγω πραγματικα δεν εκανα τιποτα εκτος του να της πεταω τα πραμματα που μου φερνει. Αν ξεχαστω μιαουριζει κι ολας. Εαν δεν το βρει το καπακι παλι μιαουριζει μεχρι να το βρει...Στο τελος τα καταφερνει μιας και ειναι πεισματαρα.