Διαγωνισμός γάτας στο MyCat!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
γιατί κάτι μου λέει οτι έχεις ήδη φωτογραφίες για όλες τις κατηγορίες;;:lol::lol:

Γιούλιτσκα εσύ ήρθες διαβασμένη!;):lol::P
Εμείς όμως δεν έχουμε έτοιμο "στοκ"....:hmm::hmm::(
Καλό θα ήταν τότε η ημερομηνία λήξης υποβολής των φωτογραφιών,να είναι γύρω στα Χριστούγεννα.:hmm:Για να προλάβουμε να στολίσουμε και να βγάλουμε και τις φωτό.....;):P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γιατί κάτι μου λέει οτι έχεις ήδη φωτογραφίες για όλες τις κατηγορίες;;:lol::lol:
:lol:μονο τη Σεμελη Ελατοαναριχητρια απο περσι εχω:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε ναι οι νικητές τα Χριστούγεννα θα ανακοινωθούν,λογικο:Dνα έχουμε και χρόνο να ετοιμαστούμε.Άνοιξα και νέο θεματάκι;)

Γιούλιτσκα εσύ ήρθες διαβασμένη!;):lol::P
Εμείς όμως δεν έχουμε έτοιμο "στοκ"....:hmm::hmm::(
Καλό θα ήταν τότε η ημερομηνία λήξης υποβολής των φωτογραφιών,να είναι γύρω στα Χριστούγεννα.:hmm:Για να προλάβουμε να στολίσουμε και να βγάλουμε και τις φωτό.....;):P:P
καλε ναι...θα βγουν νεες φωτο...εχω ελαχιστες αλλωστε απο περσι...απλα αυτη η εποχη με εμπνεει....:rolleyes:

:up::up::up::up::up:

με την κατηγορια"ελατοκαταστροφεας"και "ελατοαναριχιτης",προβλεπω πολλα χριστουγεννιατικα δεντρα να.........καταστρεφονται φετος!!!:lol::lol::lol::P

με την κατηγορια"ελατοκαταστροφεας"και "ελατοαναριχιτης",προβλεπω πολλα χριστουγεννιατικα δεντρα να.........καταστρεφονται φετος!!!:lol::lol::lol::P
Ουτως η αλλως μας τα κατεδαφιζουν....ας αποθανατισουμε καρε - καρε τη κατεδαφιση τους λοιπον:lol::lol:

Ουτως η αλλως μας τα κατεδαφιζουν....ας αποθανατισουμε καρε - καρε τη κατεδαφιση τους λοιπον:lol::lol:

την καλυτερη κουβεντα ειπες!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Εγω που δε θα στολισω δεντρακι μαλλον...:(:(:(

Παιδια βαλτε κι αλλες κατηγοριες!Θα εχει πιο πολυ πλακα!Σκεφτειτε κατι!:up:

Εμ... μπορω να προτινω κατι?

διαγωνισμος ομορφιας??

ολες, μα ολες οι γατες ειναι πανεμορφες!! θα ηθελα να ειχα 1 χερι για καθε γατα που υπαρχει στον κοσμο, για να μπορω να τις χαιδευω ολες ταυτοχρονα!!:up:

ολες, μα ολες οι γατες ειναι πανεμορφες!! θα ηθελα να ειχα 1 χερι για καθε γατα που υπαρχει στον κοσμο, για να μπορω να τις χαιδευω ολες ταυτοχρονα!!:up:

Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια!!!:up:
Για αυτό και είναι πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση, το να ψηφίσεις σε έναν γατοδιαγωνισμό!;):lol::lol::lol::lol::P
Αν θες μπορείς να δείς προηγούμενους διαγωνισμούς καλλιστείων μας

https://www.mypetz.gr/threads/Γατοκαλλιστεία.225085/

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back