Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
γιατί κάτι μου λέει οτι έχεις ήδη φωτογραφίες για όλες τις κατηγορίες;;![]()
Γιούλιτσκα εσύ ήρθες διαβασμένη!

Εμείς όμως δεν έχουμε έτοιμο "στοκ"....

Καλό θα ήταν τότε η ημερομηνία λήξης υποβολής των φωτογραφιών,να είναι γύρω στα Χριστούγεννα.
Για να προλάβουμε να στολίσουμε και να βγάλουμε και τις φωτό.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
γιατί κάτι μου λέει οτι έχεις ήδη φωτογραφίες για όλες τις κατηγορίες;;![]()
μονο τη Σεμελη Ελατοαναριχητρια απο περσι εχω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
να έχουμε και χρόνο να ετοιμαστούμε.Άνοιξα και νέο θεματάκι
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλε ναι...θα βγουν νεες φωτο...εχω ελαχιστες αλλωστε απο περσι...απλα αυτη η εποχη με εμπνεει....Γιούλιτσκα εσύ ήρθες διαβασμένη!
Εμείς όμως δεν έχουμε έτοιμο "στοκ"....
Καλό θα ήταν τότε η ημερομηνία λήξης υποβολής των φωτογραφιών,να είναι γύρω στα Χριστούγεννα.Για να προλάβουμε να στολίσουμε και να βγάλουμε και τις φωτό.....
![]()

Ρικος
Νεοφερμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ουτως η αλλως μας τα κατεδαφιζουν....ας αποθανατισουμε καρε - καρε τη κατεδαφιση τους λοιπονμε την κατηγορια"ελατοκαταστροφεας"και "ελατοαναριχιτης",προβλεπω πολλα χριστουγεννιατικα δεντρα να.........καταστρεφονται φετος!!!![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ουτως η αλλως μας τα κατεδαφιζουν....ας αποθανατισουμε καρε - καρε τη κατεδαφιση τους λοιπον![]()
την καλυτερη κουβεντα ειπες!!!!!!!!

kounelaki
Περιβόητο μέλος

Παιδια βαλτε κι αλλες κατηγοριες!Θα εχει πιο πολυ πλακα!Σκεφτειτε κατι!

Ρικος
Νεοφερμένο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
papios7
Νεοφερμένο μέλος
ολες, μα ολες οι γατες ειναι πανεμορφες!! θα ηθελα να ειχα 1 χερι για καθε γατα που υπαρχει στον κοσμο, για να μπορω να τις χαιδευω ολες ταυτοχρονα!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ολες, μα ολες οι γατες ειναι πανεμορφες!! θα ηθελα να ειχα 1 χερι για καθε γατα που υπαρχει στον κοσμο, για να μπορω να τις χαιδευω ολες ταυτοχρονα!!![]()
Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια!!!

Για αυτό και είναι πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση, το να ψηφίσεις σε έναν γατοδιαγωνισμό!

Αν θες μπορείς να δείς προηγούμενους διαγωνισμούς καλλιστείων μας
https://www.mypetz.gr/threads/Γατοκαλλιστεία.225085/
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool