Διαθέσιμα γατάκια Νορβηγικού Δάσους

:inlove:GR*Elvenstar's Samali :inlove:
Ραβδωτή ταρταρούγα με λευκό Πριγκήπισσα Νορβηγικού Δάσους,12 εβδομάδων,διαθέσιμη για το κατάλληλο σπιτικό <3
"Με φωνάζουν Πίπη Φακοδομύτη :bleh: γιατί έχω κόκκινες πιτσιλιές στη μύτη,χρωματιστό πον πον στο τέλος της ουράς,λευκές τουφίτσες στις πατούσες μου και κόκκινες πινελιές στην πλάτη μου.Μου λένε ότι έχω ωραίο τριγωνικό πρόσωπο,μεγάλες τούφες στις άκρες των αυτιών,δυνατό σαγόνι,μεγάλα,εκφραστικά μάτια,και ότι θα τα πήγαινα καλά σε εκθέσεις μορφολογίας.Εμένα προς το παρόν με νοιάζει να βρω ένα σπίτι όπου θα με αφήνουν να κάθομαι στον ώμο τους όταν διαβάζουν,μιας και ειναι το αγαπημένο μου χόμπυ.Είμαι ήδη πλήρως εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη, με chip,βιβλιάριο,pedigree και όλα μου τα έγγραφα,έτοιμη να μετακομίσω!" :huglove:
Περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες στο www.elvenstar.gr
Sire: Gallifrey's Ramson
Dam:Titran's Winifred
Pedigree:https://pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:1155760;2:1199005&g=4&p=nfo&date=iso&o=ajgrep
Chip:900182001107731
11949538_770872519690918_8393817022730955778_n.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kουκλα,ευχομαι γρηγορα να βρει σπιτακι!:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θεά με καταπληκτικά χαρακτηριστικά, όμορφες ματάρες ,"σκανταλιάρικες" πινελιές χρωμάτων πάνω στη γούνα της ...:inlove:
και με χόμπι.. "ιντελεκτουέλ !
t09005.gif

Να βρει γρήγορα την ευτυχία της σ' ένα καλό σπιτάκι, οπου θα συν-απολαμβάνει το διάβασμα πάνω σε ολόδικό της αγαπημένο ώμο.:)

Ευχαριστουμε πολύ για τα κοπλιμέντα και τις ευχες!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back