moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
01-09-15
15:45
GR*Elvenstar's Samali 
Ραβδωτή ταρταρούγα με λευκό Πριγκήπισσα Νορβηγικού Δάσους,12 εβδομάδων,διαθέσιμη για το κατάλληλο σπιτικό

"Με φωνάζουν Πίπη Φακοδομύτη
γιατί έχω κόκκινες πιτσιλιές στη μύτη,χρωματιστό πον πον στο τέλος της ουράς,λευκές τουφίτσες στις πατούσες μου και κόκκινες πινελιές στην πλάτη μου.Μου λένε ότι έχω ωραίο τριγωνικό πρόσωπο,μεγάλες τούφες στις άκρες των αυτιών,δυνατό σαγόνι,μεγάλα,εκφραστικά μάτια,και ότι θα τα πήγαινα καλά σε εκθέσεις μορφολογίας.Εμένα προς το παρόν με νοιάζει να βρω ένα σπίτι όπου θα με αφήνουν να κάθομαι στον ώμο τους όταν διαβάζουν,μιας και ειναι το αγαπημένο μου χόμπυ.Είμαι ήδη πλήρως εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη, με chip,βιβλιάριο,pedigree και όλα μου τα έγγραφα,έτοιμη να μετακομίσω!" 
Περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες στο www.elvenstar.gr
Sire: Gallifrey's Ramson
Dam:Titran's Winifred
Pedigree:https://pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:1155760;2:1199005&g=4&p=nfo&date=iso&o=ajgrep
Chip:900182001107731
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα.
01-09-15
16:10
Kουκλα,ευχομαι γρηγορα να βρει σπιτακι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
01-09-15
21:58
Θεά με καταπληκτικά χαρακτηριστικά, όμορφες ματάρες ,"σκανταλιάρικες" πινελιές χρωμάτων πάνω στη γούνα της ...
και με χόμπι.. "ιντελεκτουέλ !
Να βρει γρήγορα την ευτυχία της σ' ένα καλό σπιτάκι, οπου θα συν-απολαμβάνει το διάβασμα πάνω σε ολόδικό της αγαπημένο ώμο.

και με χόμπι.. "ιντελεκτουέλ !
Να βρει γρήγορα την ευτυχία της σ' ένα καλό σπιτάκι, οπου θα συν-απολαμβάνει το διάβασμα πάνω σε ολόδικό της αγαπημένο ώμο.

moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
04-09-15
07:36
Ευχαριστουμε πολύ για τα κοπλιμέντα και τις ευχες!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum