Διαθέσιμα γατάκια Νορβηγικού Δάσους

Ευχαριστουμε πολυ,κι εμας μας φαινεται πολυ ξεχωριστη,απορω πως εμεινε τελευταια!

Κι εγω...εχει σπανια ομορφια!!!:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγαπαω Ελικη <3

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δωρα...ειναι μια κουκλα !! Θα πρεπει να ειναι πολυ παραξενο το συναισθημα να τα μεγαλωνεις με τοση αγαπη και φροντιδα και μετα να τα αποχωριζεσαι ενα ενα .Φανταζομαι οτι γιαυτο και προσπαθεις να βρεις εξονυχιστικα την σωστη οικογενεια απο τις επιλαχουσες !!!

Ευχαριστουμε!
Ειναι οντως πολυ "δυσκολο" συναισθημα,γι'αυτο οι νεες οικογενειες του καθενος θα πρεπει να μας κανουν "κλικ" και να ειμαστε σιγουροι οτι ειναι οι ιδανικες για αυτα τα πλασματακια που γεννιουνται στα χερια μας και τα μεγαλωνουμε με τοση αγαπη.

Τελευταία και καλύτερη η Ελίκη! :)
'Αργησε γιατί δε θα βρει σπιτάκι και οικογένεια... Θα βρει ναό όπου θα την προσκυνούν οι φανατικοί πιστοί της τη ΘΕΑ !!! :worship::worship::worship::worship:

Όλα μας τα γατακια υιοθετηθηκαν,με το Χρύσανθο να αλλάζει τελικά ιδιοκτήτη τελευταία στιγμή,δεν πειράζει,εκείνοι χάνουν.Από τα Αγριολούλουδά μας η Ίριδα μένει σε εκτροφείο στο Βέλγιο,ο Χρύσανθος σε εκτροφείο στη Γερμανία,ο Πύρος στο Στρασβούργο και ο Ήλιος στο Νευροκόπι.Από τα Αστεράκια μας η Ελίκη πάει στη Θεσσαλονίκη,ο Αρκτούρος στην Αθήνα και ο Ωρίωνας σε εκτροφείο στην Ολλανδία.Στο σπίτι αυτή τη στιγμή απολαμβάνουμε το Χρύσανθο,μέχρι να τον παραλάβει η οικογένειά του στα μέσα Οκτώβρη,τον Ωρίωνα που θα φύγει αρχές Νοέμβρη,τον Αρκτούρο (το επίσημο όνομα του οποίου θα είναι Arcturus Black μια και η νέα του μαμά είναι μεγάλη φαν του Χάρι Πότερ) που φεύγει το επόμενο ΣΚ,και την Ελίκη,που μετακομιζει την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη.
Αυτά ήταν τα τελευταία μας γατάκια για το 2013 και μέχρι την άνοιξη του 2014,θα κάνουμε ένα διάλειμμα για να ξεκουραστούν και τα κορίτσια μας αλλά και ο Casanova,και το χειμώνα θα ανακοινώσουμε τα συναρπαστικά μας σχέδια για το 2014 που περιλαμβάνουν νέες γραμμές εκτροφής,με γατάκια σε χρωματισμούς που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Να 'μαστε παλι με νέα μπεμπάκια!
Ο μικρός μας καρδιοκλέφτης,ο ολόλευκος Χίος μας,αναζητά ακόμη την οικογένειά του,λόγω...τεχνικών προβλημάτων της οικογένειας που ενδιαφερόταν να τον υιοθετήσει.Είναι γεννημένος στις 30/04/2014,λευκός,με ματάκια διαφορετικού χρώματος,ένα γαλάζιο κι ένα πράσινο.Ο Χίος κατά τη διάρκεια του BAER test, δεν έδειξε σημάδια ακοής σε κανένα από τα δύο αυτάκια,αν και δείχνει να ανταποκρίνεται σε ηχητικά σήματα,τουλάχιστον από το ένα αυτάκι. Τα δύο αδερφάκια του,ο Κίμωλος και η Κύθηρα,ακούν κανονικά και από τα δύο αυτάκια,όπως έδειξαν τα τεστ τους. Οι γιατροί μας συνέστησαν το τεστ να επαναληφθεί στην ηλικία των έξι μηνών,κι έτσι ο Χίος δε γίνεται να υιοθετηθεί δυστυχώς από κάποιον από τους εκτροφείς που τον ήθελαν. Έτσι ο Χίος αναζητά μια οικογένεια που τον θέλει για αυτό που είναι: ένας υπέροχος γατούλης που είναι ο κλόουν του σπιτιού,που σαγηνεύει τους πάντες με το νάζι του (ρωτήστε όσους τον γνώρισαν στην κλινική και έχουν selfies μαζί του ), και που ίσως στο μέλλον ακούει από το ένα,από τα δύο αυτάκια,ή και καθόλου.Εκτός από την ομορφιά του,που είναι προφανής,και τα διαφορετικού χρώματος ματάκια του,αυτό που τον κάνει πραγματικά ιδιαίτερο είναι ο χαρακτήρας του.Πρόκειται για ένα πολύ κοινωνικό γατάκι,που λατρεύει τους ανθρώπους ακόμη κι αν τους βλέπει για πρώτη φορά,του αρέσει πολύ η παρέα άλλων γατών,είναι ατρόμητος,και αστείος.Θα κρατήσουμε την αδερφούλα του την Κύθηρα για εκτροφή,αλλιώς θα το σκεφτόμασταν σοβαρά να τον κρατήσουμε οι ίδιοι.Εννοείται ότι αναζητά μια οικογένεια ως γατάκι συντροφιάς,με την προϋποθεση να μενει μονο μεσα στο σπιτι ή να εχει προσβαση σε προστατευμένο εξωτερικό χώρο,και να στειρωθεί όπως ορίζει το συμβόλαιο υιοθεσίας του.
Εννοείται ότι το αντίτιμο υιοθεσίας του θα είναι ανάλογο,και η οικογένεια που θα τον υιοθετήσει θα πρέπει να φροντίσει να εξοικειωθεί με την ιδέα ότι ίσως δεν ακούει,με ότι αυτό συνεπάγεται. Προτιμούμε να μείνει στην Ελλάδα,καθώς θα μπορούμε να κανονίσουμε την επόμενη εξέτασή του,και να τον παρακολουθούμε.Είναι ήδη πλήρως εμβολιασμένος,και για λύσσα,αποπαρασιτωμένος εσωτερικά κι εξωτερικά,με τσιπ ηλεκτρονικής σήμανσης (300098100019568). Για πληροφορίες,περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο,μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του στο www.elvenstar.gr.:)
Οι υπερήφανοι γονείς του,εξετασμένοι κι αρνητικοί για FeLV,FIV,GSD IV,η μαμά και για HCM,PKD,PK-def,CIN:
13885958561_0ede0a27da_o.jpg

To pedigree του:
13909138523_7521cca699_o.jpg

Και ο μικρός μας πρίγκηπας:
14441265069_bb8cf7d40d_o.jpg

14519559348_3b878d1073_o.jpg

14441262128_b1fe23b75d_o.jpg

14627402992_c1a3e5df4a_o.jpg

14441292198_bca107e245_o.jpg

14627407012_80a75dddea_o.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σιγά μην δυσκολευτεί αυτός ο κούκλος να βρει σπιτάκι.;)
Δεν ξέρω, εγώ πάντως από την μικρή μου εμπειρία με γατιά που δεν ακούν τα βρίσκω πολύ γοητευτικά. Αναπτύσσουν άλλες αισθήσεις περισσότερο και σχεδόν δεν καταλαβαίνει κανείς την διαφορά.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ απόλυτα...Αυτός ο γάτος είναι ΘΕΟΣ! θα ομορφύνει τη ζωή σε όποιον/α τον πάρει!!! :D

Εγω πιστευω οτι ακουει,τουλαχιστον απο το ενα αυτι,γιατι αντιδρα κανονικοτατα,οπως και τα αδερφακια του,σε ηχους.Και για του λογου το αληθες:

Και εμένα πάντως Δώρα μου φαίνεται πως ακούει......

και συνεχίζω....

βλέπω και ξαναβλέπω το βίντεο....είναι σαφές ότι το αριστερό αυτί ανταποκρίνεται...μόλις σφυράς το στρέφει ξεκάθαρα προς τον ήχο.... βλέπω και αντίδραση από το άλλο αλλά όχι πάντα και δεν μπορεί να βγάλει συμπέρασμα κανείς γιατί σε βλέπει κιόλας και έχει το νου του μη σε χάσει....αλλα το αριστερό αυτί ακούει! είναι σίγουρα αξιόπιστο το κέντρο που πήγατε...;;;

Τελευταία επεξεργασία:
Ναι ειναι,πιο αξιοπιστο δε γινεται...
Το ιδανικο θα ηταν οποιος τον παρει να επαναλαβει το τεστ.δε με νοιαζει τοσο αν θα υιοθετηθει ως γατακι εκθεσεων,αλλα αν ακουει,θα ηταν ιδανικο να συμμετασχει σε καποια εκθεση,μορφολογικα ειναι πολυ καλος,και τοσο κοινωνικος που οι εκθεσεις θα του ταιριαζαν γαντι.

Το ιδανικό είναι να πάει σε σπιτάκι που πρωτίστως θα καλοπερνάει, συμφωνώ μαζί σου! και φυσικά όταν έχεις τέτοιο γάτο γιατί όχι και σε εκθέσεις! αλλά αυτό το τεστ δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο....το αυτί το γυρνάει δεν μπορεί να μην ακούει....το είπες εκεί στους γιατρούς φαντάζομαι αλλά λέω εγώ τώρα μήπως όταν τον βάζουν σε μέθη δεν αντιδρά γιατί πέφτουν οι αισθήσεις του;;; πως είμαστε εμείς που κάποιους τους πειράζει η νάρκωση και δεν αντιδρούν...γιατί ο Χίος είναι ξεκάθαρο, κουνάει το αυτί του!!!

Τους το ειπα,αλλα μου ειπαν οτι μπορει να ανιχνευει κραδασμους.Τι να πω,εινα ειδικα σχεδιασμενο τεστ για ανταποκριση ακουστικου πορου,πιστευω πως αν επαναληφθει θα δειξει αλλα αποτελεσματα,αλλα οπως και να εχει,προς το παρον σημασια εχει να βρει ενα σπιτακι οπου θα τον αγαπουν οπως του πρεπει.

Τους το ειπα,αλλα μου ειπαν οτι μπορει να ανιχνευει κραδασμους.Τι να πω,εινα ειδικα σχεδιασμενο τεστ για ανταποκριση ακουστικου πορου,πιστευω πως αν επαναληφθει θα δειξει αλλα αποτελεσματα,αλλα οπως και να εχει,προς το παρον σημασια εχει να βρει ενα σπιτακι οπου θα τον αγαπουν οπως του πρεπει.

Μα τι κραδασμούς....εσύ σφύριξες!!! δεν μπορεί ρε παιδάκι μου....θα σου πρότεινα όταν κοιμάται να δοκιμάσεις π.χ. με μία σφυρίχτρα, χωρίς όμως εσύ να κουνηθείς, να σε πάρει είδηση εννοώ ότι κάτι κάνεις και να σφυρίξεις...να δούμε θα αντιδράσει;;; το αυτί του, το αριστερό, ξεκάθαρα αντιδρά σε κίνηση σαν ραντάρ....ενώ το άλλο δεν μπορώ να πω ότι το κάνει... δεν ξέρω αλλά έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στους γιατρούς...

Kαι οταν κοιμαται αντιδρα κανονικα,το εχουμε δοκιμασει πολλες φορες...

Kαι οταν κοιμαται αντιδρα κανονικα,το εχουμε δοκιμασει πολλες φορες...

Εννοείς αντιδρά στο θόρυβο;;; μα τότε ακούει μωρέ ;) μου φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με το τεστ....:confused:

'Οπως και να'ναι, η δύναμη της ομορφιάς και οι χάρες αυτού του μικρού πάλλευκου θεού είναι σε τέτοιο βαθμό, που κάνουν την όποια τυχόν "αδυναμία" του μόλις να αχνοφαίνεται, σχεδόν να μην αξίζει αναφοράς:)
Επιπλέον ο Χίος θεωρείται οτι φέρνει τύχη όντας με το ένα μάτι διαφορετικό χρώμα από το άλλο- αυτό πού το πάτε?;)
Προέχει όμως να είναι γουρλής για τον εαυτό του, κάτι που του το ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά. Να βρει την αγάπη του και το σπιτάκι που θα ταιριάζει στην πριγκιπική του υπόσταση:worship:

Ναι Κατερινα,αντιδρα στον ηχο κι οταν κοιμαται,αλλα μας ειπαν οτι οι γατες ειναι πολυ ευαισθητες στους κραδασμους και μπορει ακομη και στον υπνο τους να τους αντιλαμβανονται απο την αλλη ακρη του δωματιου.
Ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες και τα κοπλιμεντα!:redface:

Είναι απίστευτα όμορφος και ξεχωριστός γατούλης και το αν ακούει είναι αδιάφορο. Μήπως και τα δικά μας που ακούνε, δίνουν καμία σημασία σε αυτά που τους λέμε;; :hehe:
Αν βάζατε μια κάμερα την ώρα που κοιμάται και έξω από το δωμάτιο κάνατε ήχους;:hmm:
Πάντως, για να λένε πως πρέπει να επαναληφθεί το τεστ, λογικά ή δεν είναι 100% έγκυρο ή υπάρχουν πιθανότητες κάτι να αλλάζει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back