moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Αχαρηστία... Αλλά έτσι είναι, όλες οι υπηρέτριες γκρινιάζουν για τις κυρίες τους!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Πανεμορφοι αντρακλες θα γινουν !!!
(Κοιταγα και το site σας και ειμαι ερωτευμενη και με τις φατσες και τη μουσικη!! Συγχαρητηρια!!)
moukelis
Επιφανές μέλος
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Υπάρχουν τέτοια γατιά? (
) Δεν έχω λόγια ...
Ο Χρύσανθος είναι τ έ λ ε ι ο ς !!!

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Μερικές νέες φωτογραφίες του στην ηλικία των δέκα εβδομάδων,περισσότερες υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας www.elvenstar.gr.:)
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Και οι δύο γονείς είναι ελεγμένοι και αρνητικοί σε FeLV,FIV,GSD IV,PKD,και σε μερικές μέρες ο μπαμπάς θα εξεταστεί και για HCM (η μαμά έχει ήδη εξεταστεί και είναι αρνητική).Θα είναι έτοιμος να μετακομίσει στο νέο του σπίτι μετά τα μέσα Σεπτέμβρη.Μπορείτε να δείτε το pedigree του μικρού μας στη βάση δεδομένων Pawpeds εδώ,και με φωτογραφίες,όπως και κάποιες πρόσφατες φωτογραφίες του, σε επισύναψη κάτω από το ποστ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του στο www.elvenstar.gr ακολουθώντας το σύνδεσμο kittens-available-Stars litter και πατώντας στο όνομά του.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
-
DSC_0070.JPG275,7 KB · Εμφανίσεις: 28 -
DSC_0051.JPG274,9 KB · Εμφανίσεις: 44 -
DSC_0015.JPG321,4 KB · Εμφανίσεις: 41 -
DSC_0023.JPG299,2 KB · Εμφανίσεις: 40 -
DSC_0179.JPG226,9 KB · Εμφανίσεις: 41 -
DSC_0160.JPG231,1 KB · Εμφανίσεις: 33 -
DSC_0030.JPG342,4 KB · Εμφανίσεις: 38 -
DSC_0028.JPG346,8 KB · Εμφανίσεις: 36 -
Henriette+Casanova.jpg792,7 KB · Εμφανίσεις: 41
kat-cats
Διάσημο μέλος
εύχομαι ολόψυχα να βρει ένα σπιτάκι αντάξιό του!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Η υιοθεσία του Χρύσανθου φαίνεται να έχει πάρει το δρόμο της,οπότε από τα Αγριολούλουδά μας διαθέσιμος είναι πια μόνο ο Πύρος μας.Είναι ο πιο βαρύς από όλα του τα αδερφακια,γλυκός και ντροπαλός,αγαπάει τα χάδια και τα παιχνίδια.Το τελευταίο ζευγάρι που ήρθε να τον δει απο κοντα έφυγε καταγοητευμένο καθώς τους έγλυφε τα χέρια.
Μερικές νέες φωτογραφίες του στην ηλικία των δέκα εβδομάδων,περισσότερες υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας www.elvenstar.gr.:)
Ο Πύρος τι να πω....υπέροχος!!!
πως να μην φύγουν γοητευμένοι οι άνθρωποι....είναι πραγματικά ένας πανέμορφος γατούλης!! και δεν είναι βαρύς...είναι αφράτος σαν τσουρέκι, σαν νιφάδα χιονιού
moukelis
Επιφανές μέλος

kat-cats
Διάσημο μέλος
Εσυ δεν εισαι αντικειμενικη,δε μετραει η γνωμη σου!![]()
Καλέ πως δεν μετράει...αντικειμενικότατη είμαι...ίσα ίσα που έχω εκφραστεί ελάχιστα σε σχέση με άλλους και βλέπω τα πράγματα με καθαρή ματιά!!! ο Πύρος είναι ακριβώς όπως τον περιγράφω....ένα αφράτο σύννεφο, μια αφράτη μελένια οπτασία, ένα βερύκοκο ανθισμένο
πόσο πιο απλά να το πω....;;;
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

kat-cats
Διάσημο μέλος
Ο Πύρος έχει τη φάτσα του μοναδικού μπαμπά του! Θα βγει και σε σωμόν δηλαδή ο έρωτάς μου...όταν βγει και σε κατάλευκο να μου πείτε!![]()
ναι, ναι το εχω πει στη Δώρα...ο Πύρος μοιάζει πολύ στον μπαμπά του αλλά σε άλλο χρώμα....είναι πολύ βερυκοκένιος

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Και οι δύο γονείς είναι ελεγμένοι και αρνητικοί σε FeLV,FIV,GSD IV,PKD,και σε μερικές μέρες ο μπαμπάς θα εξεταστεί και για HCM (η μαμά έχει ήδη εξεταστεί και είναι αρνητική).Θα είναι έτοιμη να μετακομίσει στο νέο τη σπίτι μετά τα μέσα Σεπτέμβρη.Μπορείτε να δείτε το pedigree της μικρής μας στη βάση δεδομένων Pawpeds εδώ,και με φωτογραφίες,όπως και κάποιες πρόσφατες φωτογραφίες της, σε επισύναψη κάτω από το ποστ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα της στο www.elvenstar.gr ακολουθώντας το σύνδεσμο kittens-available-Stars litter και πατώντας στο όνομά της.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool