Διαθέσιμα γατάκια: η Μaya

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
Είμαι η Μάγια, παιδί της Φρόστυ ( Rangarocks Liberty star) & του Σάμσον (Abayomis Samson) γεννήθηκα στις 23/3/2012 , ζυγίζω 1600 γραμμάρια , και το χρώμα μου είναι: blue, lynx colorpoint, η ηλετρονική μου σήμανση είναι 900096000034367.
Τα ενδιαφέροντα μου: Να χαζεύω χελιδόνια απο το παράθυρο, μα κρύβομαι συνέχεια μέσα σε κουτιά, κούτες, σκαλούλες, κουρτίνες, να παίζω πατουσιές με την αδερφή μου... και όταν θυμάμαι να ψιλοτρώω, μαρέσει να αποκοιμιέμαι οπουδήποτε στα πιο άκυρα σημεία του σπιτιού και συνήθως μές την μέση του σαλονιού γιατί είμαι επικέντρο...

μερικές δειλές φωτογραφίες μου εδώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: Διαθέσιμα γατάκια η Μaya

Κατερίνα, θα μας κάνεις ζημιά! :P
Είναι πανέμορφη η μικρή και πραγματικά ερωτεύσιμη! :D
Εύχομαι να έχει την καλύτερη τύχη! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε καταλαβαίνω Γιώργο μου θυμίζει ένα πολύ ένοχο μούτρο γνωστό σου μούτρο!!
Ευτυχώς πάντα υπάρχουν πολύ υπέυθυνα άτομα για τα γατάκια μας!!!:redface:

Υπέροχη είναι η Μάγια μας!!Εύχομαι τα καλύτερα!!:clapup:

Όντως, έχει πολύ μεγάλη ομοιότητα με ένα μικρό "συνήθη ύποπτο" που γνωρίζουμε κι οι 2! :hehe:
Κούκλα η Maya πάντως και με ωραίο όνομα! ;)

Eφη και Γιώργο ευχαριστούμε!!! Να είστε καλά!!:flowers:

H Μάγια σήμερα, μαζί με την αδερφή της Stardust :)

Συνημμένα

• mmm.JPG
    mmm.JPG
    69 KB · Εμφανίσεις: 54
Τελευταία επεξεργασία:
Kαλό μήνα απο την Μάγια !:clapup:

Συνημμένα

• y1.JPG
    y1.JPG
    12,6 KB · Εμφανίσεις: 40
  • y5.JPG
    y5.JPG
    10,7 KB · Εμφανίσεις: 365
  • y8.JPG
    y8.JPG
    49,1 KB · Εμφανίσεις: 46
Τελευταία επεξεργασία:

Καλό μήνα κι από εμάς στην πανέμορφη Maya! :)

Όντως κάποιον μου θυμίζει κι εμένα η μικρή :whistle:
Πανέμορφη και της πάει πολύ και το όνομα που της χαρίσατε
Την καλύτερη τύχη της εύχομαι να έχει :)

Η Μάγια είναι πλέον στη νέα της οικογένεια της και προσαρμόστηκε σε χρόνο ρεκόρ ακόμη και για δικό μου γατί.
ΟΙ καινούριοι της συγκάτοικοι φαίνονται στις φωτογραφίες, ο περσούλης που βλέπετε είναι 12 ετών ο οποίος έκανε μεγάλες χαρές που έχει και μια γάτα στο σπίτι, και την έχει υιοθετήσει κανονικά, και το υπερκινητικό πλασματακι που ακούει στο όνομα Λούσι, είναι χαρούμενη γιατί η Μάγια παίζει διαρκώς μαζί της. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί την αγαπάνε πολύ, και όλα δείχνουν καλά εδώ και 4 μέρες!!

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    320,3 KB · Εμφανίσεις: 43
Τελευταία επεξεργασία:

Πολύ ευχάριστα νέα αυτά κι εύχομαι να είναι πάντα τόσο αρμονική κι όμορφη η συμβίωση τους! :)

Ο Περσικός φάινεται λίγο θυμωμένος!!!!Ζουζούνε μου, μάλλον σε μαλάκωσε η μικρή!!:)Τι γλυκά που θα είναι όλα μαζί..

κάποια μεγάλωσε...:whistle:

Συνημμένα

• niou2.jpg
    niou2.jpg
    469 KB · Εμφανίσεις: 45
  • niou.jpg
    niou.jpg
    392,6 KB · Εμφανίσεις: 38

...Κι ομόρφυνε! :hehe:

Ναι μωρέ! Γιώργο να μου στείλεις με πμ λινκ γιατί όλοτ ο χάνω να δω και το δικό σου τον κουκλάκο???

Έγινε! ;)

είναι πολύ ωραία γατούλα :)

H Μάγια σήμερα, ένα χρόνο μετά!! Εδώ και 2 μήνες η παρέα της μεγάλωσε και ζει με ακόμη ένα Ragdollάκι τον Hermes Trismegistus. Ο περσάκος χαίρει άκρας υγείας και το σκυλάκι είναι πιο ζαβολιάρικο και χαρούμενο απο ποτέ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• maya.jpg
    maya.jpg
    111 KB · Εμφανίσεις: 40
  • maya2.jpg
    maya2.jpg
    66 KB · Εμφανίσεις: 32
  • maya3.jpg
    maya3.jpg
    66,1 KB · Εμφανίσεις: 38
  • maya4.jpg
    maya4.jpg
    48,1 KB · Εμφανίσεις: 32
  • hermes.jpg
    hermes.jpg
    102,2 KB · Εμφανίσεις: 34
Τι όμορφα που είναι.....πανέμορφα!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back