Havana
Διάσημο μέλος
Τα ενδιαφέροντα μου: Να χαζεύω χελιδόνια απο το παράθυρο, μα κρύβομαι συνέχεια μέσα σε κουτιά, κούτες, σκαλούλες, κουρτίνες, να παίζω πατουσιές με την αδερφή μου... και όταν θυμάμαι να ψιλοτρώω, μαρέσει να αποκοιμιέμαι οπουδήποτε στα πιο άκυρα σημεία του σπιτιού και συνήθως μές την μέση του σαλονιού γιατί είμαι επικέντρο...
μερικές δειλές φωτογραφίες μου εδώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Κατερίνα, θα μας κάνεις ζημιά!

Είναι πανέμορφη η μικρή και πραγματικά ερωτεύσιμη!

Εύχομαι να έχει την καλύτερη τύχη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
Ευτυχώς πάντα υπάρχουν πολύ υπέυθυνα άτομα για τα γατάκια μας!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Υπέροχη είναι η Μάγια μας!!Εύχομαι τα καλύτερα!!

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Όντως, έχει πολύ μεγάλη ομοιότητα με ένα μικρό "συνήθη ύποπτο" που γνωρίζουμε κι οι 2!

Κούκλα η Maya πάντως και με ωραίο όνομα!

Havana
Διάσημο μέλος

Havana
Διάσημο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Καλό μήνα κι από εμάς στην πανέμορφη Maya!

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Πανέμορφη και της πάει πολύ και το όνομα που της χαρίσατε
Την καλύτερη τύχη της εύχομαι να έχει

Havana
Διάσημο μέλος
ΟΙ καινούριοι της συγκάτοικοι φαίνονται στις φωτογραφίες, ο περσούλης που βλέπετε είναι 12 ετών ο οποίος έκανε μεγάλες χαρές που έχει και μια γάτα στο σπίτι, και την έχει υιοθετήσει κανονικά, και το υπερκινητικό πλασματακι που ακούει στο όνομα Λούσι, είναι χαρούμενη γιατί η Μάγια παίζει διαρκώς μαζί της. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί την αγαπάνε πολύ, και όλα δείχνουν καλά εδώ και 4 μέρες!!
Συνημμένα
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Πολύ ευχάριστα νέα αυτά κι εύχομαι να είναι πάντα τόσο αρμονική κι όμορφη η συμβίωση τους!

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Τι γλυκά που θα είναι όλα μαζί..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
...Κι ομόρφυνε!

Havana
Διάσημο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Έγινε!

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
είναι πολύ ωραία γατούλα

Havana
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool