kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
) πηγαιναμε συχνα τα γατουνια μας σε πανσιον. οι γονεις μου δηλαδη, οταν πηγαιναμε ταξιδιατωρα ξερω μια πολυ καλη στα καλυβια και την εχω δει και απο κοντα. μαλιστα αναλαμβανουν και την μεταφορα των μικρων μας φιλων.
το τηλεφωνο ειναι το εξης: 22990 47490, κιν 6972819738 λεγεται animal's camp και ειναι στη λεωφορο μαρκοπουλου.

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Το μόνο που θα πρέπει να κάνουν είναι να έρχονται 1 ή 2 φορές την ημέρα, να βάζουν φαγητό και καθαρό νερό και να καθαρίζουν την άμμο (ακόμα κι αυτό, αν τους φαίνεται too much, μπορεί να αποφευχθεί αν αφήσεις στις γατούλες 3-4 λεκάνες άμμου σε διαφορετικά σημεία στο σπίτι. Νομίζω για μια βδομάδα θα αντέξουν).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

plathido
Νεοφερμένο μέλος
ως εκ τουτου οσο χαλια και αν νιωθω με την προοπτικη φετοσ για 15 μερες να τον αφησω στο σπιτι(ευτυχως πια εχει και παρεα!!!)-περισυ ηταν μονος ,τωρα γιναν δυο-θα το κανω..δε διακινδυνευω να ταλαιπρηθει με τιποτα!
η γνωμη μου λοιπον ειναι οτι αν υπαρχει ανθρωπος να τα φροντιζει(ειναι και 4)να μεινουν στο χωρο τους στο σπιτι τους...ειανι καλυτερα γι αυτα..
μην ανησυχεις!(το λεω για να το ακουω και γω!!!)θα ειναι πολυ καλυτερα δε θα ταλαιπωρηθουν και θα ναι σπιτι να σε περιμενουν!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
εσυ ρουλα εισαι και τυχερουλα εκτος απο ρουλα γιατι ο ακης θα ηθελε να συνεργαστειτε για τις διακοπες κι εχετε και γατες που εινα ηδη γνωστες αντε ρουλα κατεργαρουλαΣίγουρα θα βρεις κάποιον, kitsoyla, δεν είναι μεγάλο διάστημα. Μπορεί να βρεις και δύο, ώστε να εναλλάσσονται οι "βάρδιες". Πάντα υπάρχουν άνθρωποι πρόθυμοι να βοηθήσουν. Αρκεί να μη ντραπείς να ρωτήσεις.![]()

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
εσυ ρουλα εισαι και τυχερουλα εκτος απο ρουλα γιατι ο ακης θα ηθελε να συνεργαστειτε για τις διακοπες κι εχετε και γατες που εινα ηδη γνωστες αντε ρουλα κατεργαρουλα![]()
Ε, εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς.
Πάντως το ζήτημα του cat sitting είναι μεγάλο και είχε τεθεί σε παλιότερο νήμα, αλλά δεν το βρίσκω πουθενά.
Μπορεί κανείς να με παραπέμψει; Επειδή κι εγώ στο παρελθόν έτρεχα τελευταία στιγμή να βρω ανθρώπους να έρχονται να ταΐζουν το μικρό, νομίζω ότι αξίζει να οργανωθούμε και να πούμε ποια είναι διατεθειμένη να βοηθήσει, σε ποιες περιοχές κτλ. Καλύτερα να είναι κάποιος από εδώ που ξέρει από γατιά, παρά ένας καλοπροαίρετος, αλλά άσχετος ή αδιάφορος.
Και για να κάνω την αρχή: να φιλοξενήσω μου είναι δύσκολο (εκτός αν θέλετε οι γάτες σας να κάνουν μαύρες διακοπές), αλλά μπορώ να πηγαίνω να προσέχω γατούλες στο Παγκράτι και στα πέριξ, αρκεί να μην είναι πολύ μακριά, γιατί δεν έχω μεταφορικό μέσο. Επίσης θα είμαι εδώ όλο το καλοκαίρι!

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool