CoffeeBlack Εκκολαπτόμενο μέλος Η CoffeeBlack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 227 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:18 Η CoffeeBlack: #281 21-12-10 15:18 Αφού έχει συνηθίσει να πηγαίνει σε άλλα σπίτια και θα έχει και παρεούλα, έχω την υποψία ότι θα περάσει τις καλύτερες διακοπές απ'όλους μας !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:18 Η moukelis έγραψε: #282 21-12-10 15:18 Απάντηση: Διακοπές: το γνωστό πρόβλημα Παντως εγω μαζι μου τις παιρνω τις γατες μου,και σε μακρυτερο ταξιδι,και δεν εχουν παθει ποτε τιποτα.Εσυ ξερεις τη γατα σου,οπως θα περασει καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 First Προηγούμενη 15 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 15 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αφού έχει συνηθίσει να πηγαίνει σε άλλα σπίτια και θα έχει και παρεούλα, έχω την υποψία ότι θα περάσει τις καλύτερες διακοπές απ'όλους μας !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:18 Η moukelis έγραψε: #282 21-12-10 15:18 Απάντηση: Διακοπές: το γνωστό πρόβλημα Παντως εγω μαζι μου τις παιρνω τις γατες μου,και σε μακρυτερο ταξιδι,και δεν εχουν παθει ποτε τιποτα.Εσυ ξερεις τη γατα σου,οπως θα περασει καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Απάντηση: Διακοπές: το γνωστό πρόβλημα Παντως εγω μαζι μου τις παιρνω τις γατες μου,και σε μακρυτερο ταξιδι,και δεν εχουν παθει ποτε τιποτα.Εσυ ξερεις τη γατα σου,οπως θα περασει καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.