Lady
Δραστήριο μέλος

Ανοίγω αυτό το θέμα για να μιλήσουμε για τις φετινές διακοπές
και να δώσουμε προτάσεις και οδηγίες για διάφορα μέρη.Αρχίζω πρώτη

16 Ιουλίου φεύγω Κεφαλλονιά

.Διαπίστωσα πως υπάρχουν πολλές τρελλαμένες Κεφαλλονήτισες, έτσι θα χαρώ πολύ αν θα μπορούσατε να με κατατοπίσετε ανάλογα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τρομερό μέρος. Αυτά. Άμα θυμηθώ τίποτα άλλο θα σου πω. Αααα! Και μην ξεχάσω, αν περιμένεις έντονη νυχτερινή ζωή, ξέχασέ το! Η Κεφαλονιά δεν έχει τέτοια....
Ρίξε μια ματιά εδώ
Στην πρώτη φωτογραφία είναι ο Μύρτος και στις 2 τελευταίες ο Μακρύς Γυαλός το Πάσχα. Όταν θα πας εσύ θα είναι γεμάτος κόσμο και ξαπλώστρες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lady
Δραστήριο μέλος

Το link που έδωσες δεν ανοίγει..
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Καμιά πρόταση;;;;;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Το διόρθωσα, προσπάθησε να μπεις τώρα. Ξέχασα να σου πω για τα σπήλαια τη Μελισσάνη και τη Δρογκαράτη. Καθώς επίσης και το Κάστρο του Αϊ Γιώργη, πρωτεύουσα της Κεφαλλονιάς μέχρι το 1757.Εννοείται ότι πρέπει να πας κι εκεί!!!WOW!!Ευχαριστώ!!!!!Ηδη κράτησα σημειώσεις!!!!
Το link που έδωσες δεν ανοίγει..

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ηταν να παω Χαλκιδικη σε μια φιλη μου αλλα τελικα δεν μπορει αυτη οποτε δεν θα παω πουθεναΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Εδώ μου λείπει όταν φεύγω για μερικές ώρες
Αλήθεια καμία συμβουλή για την Σκιάθο?
anabou
Διάσημο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ φέυγω 3 Αυγούστου με το αγόρι μου για Πράγα

Έχω κλείσει εισιτήρια, ξενοδοχείο, τα πάντα!
Μέχρι τις 18/7 έχω εξεταστική οπότε θα τη βγάλω σπίτι, αλλά μετά... διακοπούλες!
Και γενικά πηγαινοέρχομαι στη Ραφήνα όπου έχουμε ένα σπιτάκι και κάνουμε και κανένα μπανάκι

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Το ξέρω ότι θα σκάσετε όλες αλλά τι να κάνω πρέπει να το πω.............Θα περάσω τις διακοπές μου στη μαγευτική ,φημισμένη για τα καταγάλανα νερά και την υπέροχη σχεδόν εξωτική βλάστηση της Ν.Σμύρνης.Σας παρακαλώ πολύ μην με ζηλέψετε πολύ το χρωστούσα στον εαυτό μου γιατί είχα να πάω 10 χρόνια διακοπές,α και κάτι άλλο φυσικά και είναι όλο το τρίμηνο!!!!!!!

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Cleopatra
Δραστήριο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
εννοείται!Κατερίνα μετά τις 4 Αυγούστου θα φύγω κι εγώ για Κεφαλονιά. Το τηλέφωνό μου το έχεις ετσι δεν είναι? Θα περιμένω να πάρεις!![]()

Είναι από την μεριά του Ευβοικού. Εσείς απότι καταλαβαίνω είστε από Αιγαίο μεριά.Κατερίνα μου θα είμαστε στο Αγριοβότανο, είναι ανάμεσα στα Βασιλικά και στις Γούβες, αν το ξέρεις.. Δυστυχώς δεν την έχω ακουστά την Λίμνη, αλλά γενικά η Β. Εύβοια είναι παράδεισος..![]()
rotonda
Δραστήριο μέλος
Διαβάζω όλους εσάς που γράφετε για τα υπέρ του να έχει κανείς δύο γάτες, αλλά εμένα με έχουν φέρει σε σημείο να πω ότι δεν ξαναπαίρνω όχι δύο, αλλά ούτε μία...
aretha
Περιβόητο μέλος
Μετά θα γυρίσουμε για 2-3 μέρες Αθήνα (για να κάνει η καημένη η μαμά μου ένα διάλειμμα από τα καθήκοντα της Αρηθο-νταντάς
) και στη συνέχεια θα πάμε 4 μερούλες Ικαρία, που έχει σπίτι ο καλός μου και πάμε σχεδόν κάθε καλοκαίρι. 
Ismini
Διάσημο μέλος
Εχω ερωτα με την Ικαρια...
Εγω το πιθανότερο να μην παω πουθενα και φετος...

aretha
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool