Διακοπές 2007

• Thread starter Thread starter Lady
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Lady

Δραστήριο μέλος

Η Lady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 472 μηνύματα.
:cool:
Ανοίγω αυτό το θέμα για να μιλήσουμε για τις φετινές διακοπές:D και να δώσουμε προτάσεις και οδηγίες για διάφορα μέρη.
Αρχίζω πρώτη:cool:

16 Ιουλίου φεύγω Κεφαλλονιά:D:D.Διαπίστωσα πως υπάρχουν πολλές τρελλαμένες Κεφαλλονήτισες, έτσι θα χαρώ πολύ αν θα μπορούσατε να με κατατοπίσετε ανάλογα!!:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελεια! Πηγαίνεις ωραία εποχή, δεν θα έχει τόσο πολύ κόσμο.Αν πήγαινες Αύγουστο θα ήμουν κι εγώ και θα μπορούσα να σε ξεναγήσω. Λοιπόν ξεκινάμε, από παραλίες έχει τρομερές παντού. Ο Μύρτος είναι ο πιο γνωστός όπως και ο Μακρύς Γυαλός ο οποίος βέβαια είναι κοντά στην πόλη (Αργοστόλι) και μαζεύιε πολύ κόσμο. Πολύ ωραία η Αγ.Κυριακή, ο Λουρδάς, φυσικά η Σκάλα, αλλά και το Ξι, τα Λέπεδα, η Αντίσαμος και ένα σωρό άλλες!!! Μην παραλήψεις να πας Φισκάρδο, στο οποίο θα γίνεται χαμός γιατί είναι το μόνο που έμεινε όρθιο από το σεισμό του 1953 και είναι το πιο τουριστικό μέρος στην Κεφαλονιά. Προσωπικά το πιο αγαπημένο μου μέρος είναι η Άσσος και τα Κηπούρια (Μονή Κηπουρίων). Αν πας Κηπούρια θα πιεις καφέ από τα χεράκια του πιο γλυκού γεράκου καλόγερου που μπορείς να φανταστείς! Είναι μόνος του όλο το χρόνο και όταν έχει επισκέψεις έχει όλη την καλή διάθεση να σε φειλέψει ότι έχει και να κουβεντιάσει μαζί σου. Προσωπικά τον λατρεύω! Κοντά στα Κηπούρια είναι μια όχι και τόσο γνωστή παραλία τα Βάτσα, με ένα ποτάμι να τρέχει στη θάλασσα και με σχεδία να περνάς απέναντι όπου υπάρχει η ταβερνούλα Spiaggia του Σπύρου του πειρατή όπως τον έχει βγάλει η ανηψιά μου.Μια ταβέρνα πάνω στην άμμο μ'εναν θεότρελλο Κεφαλλονίτη ιδιοκτήτη. Ο Σπύρος έχει την εξής παραξενιά: άμα του το παίξεις απαιτητίκός και αν δεν του γουστάρει η φάτσα σου σε στέλνει. Δεν σερβίρει όποιον να'ναι...:lol: Τρομερό μέρος. Αυτά. Άμα θυμηθώ τίποτα άλλο θα σου πω.
Αααα! Και μην ξεχάσω, αν περιμένεις έντονη νυχτερινή ζωή, ξέχασέ το! Η Κεφαλονιά δεν έχει τέτοια....
Ρίξε μια ματιά εδώ
Στην πρώτη φωτογραφία είναι ο Μύρτος και στις 2 τελευταίες ο Μακρύς Γυαλός το Πάσχα. Όταν θα πας εσύ θα είναι γεμάτος κόσμο και ξαπλώστρες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

WOW!!Ευχαριστώ!!!!!Ηδη κράτησα σημειώσεις!!!!;);)
Το link που έδωσες δεν ανοίγει..

Εγώ την κάνω για Νάξο!:up: Καμιά πρόταση;;;;;;;

WOW!!Ευχαριστώ!!!!!Ηδη κράτησα σημειώσεις!!!!;);)
Το link που έδωσες δεν ανοίγει..
Το διόρθωσα, προσπάθησε να μπεις τώρα. Ξέχασα να σου πω για τα σπήλαια τη Μελισσάνη και τη Δρογκαράτη. Καθώς επίσης και το Κάστρο του Αϊ Γιώργη, πρωτεύουσα της Κεφαλλονιάς μέχρι το 1757.Εννοείται ότι πρέπει να πας κι εκεί!!!;)

Αχ εγω παιδια φετος δεν νομιζω να παω πουθενα διακοπες :( Ηταν να παω Χαλκιδικη σε μια φιλη μου αλλα τελικα δεν μπορει αυτη οποτε δεν θα παω πουθενα

Κι εγώ με το αγόρι μου για άλλα ξεκινήσαμε και αλλού θα πάμε όπως φαίνεται.. Για Κέρκυρα είχαμε αποφασίσει αλλά επειδή ο προυπολογισμός αρκούσε μόνο για 3-4 μέρες θα πάμε στο χωριό του στην Β. Εύβοια και από εκεί 3 μέρες Σκιάθο..Καλύτερα γιατί δεν θα άντεχα με τίποτα να αφήσω το γατόνι μου 10 μέρες σε πανσιον..:/: Εδώ μου λείπει όταν φεύγω για μερικές ώρες:inlove::inlove:

Αλήθεια καμία συμβουλή για την Σκιάθο?

Εγώ Ρόδο, κλασικές αξίες. Άντε και καμμιά ολιγοήμερη εκδρομή στην Σύμη με την κολλητή μου.

εμεις ειχαμε αποφασισει να παμε ισπανια..αλλα τελικα μαλλον δεν θα παμε πουθενα:(

Εμείς θα ξεκινήσουμε 4 Αυγούστου για Λευκάδα και από κει θα περάσουμε σίγουρα Κεφαλονιά και Ζάκυνθο. Μετά γύρω στο 15 Αύγουστο Β.Εύβοια στο χωριό μου μέχρι τέλη Αυγούστου μαζί με τα γατονια μας. Κλεοπάτρα που ακριβώς θα είσαι Β. Ευβοια? Εγώ Λίμνη.

Καλά να περάσετε όλοι όπου και αν πάτε :D

Εγώ φέυγω 3 Αυγούστου με το αγόρι μου για Πράγα :up:
Έχω κλείσει εισιτήρια, ξενοδοχείο, τα πάντα!
Μέχρι τις 18/7 έχω εξεταστική οπότε θα τη βγάλω σπίτι, αλλά μετά... διακοπούλες!
Και γενικά πηγαινοέρχομαι στη Ραφήνα όπου έχουμε ένα σπιτάκι και κάνουμε και κανένα μπανάκι :)

Κατερίνα μετά τις 4 Αυγούστου θα φύγω κι εγώ για Κεφαλονιά. Το τηλέφωνό μου το έχεις ετσι δεν είναι? Θα περιμένω να πάρεις! :P

:up: :up: :up: :up: :up: Το ξέρω ότι θα σκάσετε όλες αλλά τι να κάνω πρέπει να το πω.............Θα περάσω τις διακοπές μου στη μαγευτική ,φημισμένη για τα καταγάλανα νερά και την υπέροχη σχεδόν εξωτική βλάστηση της Ν.Σμύρνης.
Σας παρακαλώ πολύ μην με ζηλέψετε πολύ το χρωστούσα στον εαυτό μου γιατί είχα να πάω 10 χρόνια διακοπές,α και κάτι άλλο φυσικά και είναι όλο το τρίμηνο!!!!!!!:P :P :P :P :P :P :P

Πριν λίγο γυρίσαμε από τετραήμερο στην ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ Φολέγανδρο. Στις 3.8 φεύγουμε για Λευκάδα!

Κατερίνα μου θα είμαστε στο Αγριοβότανο, είναι ανάμεσα στα Βασιλικά και στις Γούβες, αν το ξέρεις.. Δυστυχώς δεν την έχω ακουστά την Λίμνη, αλλά γενικά η Β. Εύβοια είναι παράδεισος.. :cool:

Κατερίνα μετά τις 4 Αυγούστου θα φύγω κι εγώ για Κεφαλονιά. Το τηλέφωνό μου το έχεις ετσι δεν είναι? Θα περιμένω να πάρεις! :P
εννοείται! :up:
Κατερίνα μου θα είμαστε στο Αγριοβότανο, είναι ανάμεσα στα Βασιλικά και στις Γούβες, αν το ξέρεις.. Δυστυχώς δεν την έχω ακουστά την Λίμνη, αλλά γενικά η Β. Εύβοια είναι παράδεισος.. :cool:
Είναι από την μεριά του Ευβοικού. Εσείς απότι καταλαβαίνω είστε από Αιγαίο μεριά.

Εγώ φέτος έχω πρόβλημα με τα γατιά μου (όπως και πέρυσι). Από τότε που άναψε ο πόλεμος μεταξύ τους, κανένας χριστιανός (ή μη) δεν αναλαμβάνει να έρχεται σπίτι μου να τα φροντίζει, γιατί τα άτιμα καραδοκούν πίσω από την κλειστή πόρτα που τα χωρίζει. Μόλις ανοίξει αυτή η πόρτα από κάποιον... ερασιτέχνη γατοτρόφο, χιμάνε και γίνεται της Κορέας. Ε, μετά ο δύστυχος εθελοντής δεν είναι σε θέση να τα χωρίσει...
Διαβάζω όλους εσάς που γράφετε για τα υπέρ του να έχει κανείς δύο γάτες, αλλά εμένα με έχουν φέρει σε σημείο να πω ότι δεν ξαναπαίρνω όχι δύο, αλλά ούτε μία...

Εμείς θα πάμε νότια Κρήτη και Γαύδο, το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου. :up:
Μετά θα γυρίσουμε για 2-3 μέρες Αθήνα (για να κάνει η καημένη η μαμά μου ένα διάλειμμα από τα καθήκοντα της Αρηθο-νταντάς :rolleyes: ) και στη συνέχεια θα πάμε 4 μερούλες Ικαρία, που έχει σπίτι ο καλός μου και πάμε σχεδόν κάθε καλοκαίρι. :cool:

Απο την Ικαρια ειναι Αλίκη????!!!!!!
Εχω ερωτα με την Ικαρια...
Εγω το πιθανότερο να μην παω πουθενα και φετος...:(

Ναι, είναι ο πατέρας του από το Χριστό, λίγο πιο έξω από τον Άγιο Κήρυκο. Μ' αρέσει κι εμένα πάρα πολύ η Ικαρία :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back