Διακοπές!

:inlove::inlove::inlove::whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αύριο το πρωί φεύγω για Γύθειο!Εύχομαι όλοι σας να περάσετε καλά και θα τα ξαναπούμε σε καμιά 2 βδομαδούλες( πάνω από 400 μηνύματα θα με περιμένουν!!)
Πάω να δώ το μικρό γατάκι και να ψάξω για τον Γερμανό που έδωσαν το Νίνο μου..
Φιλάαακιαααα!!!!:kiss::kiss:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lady σου ευχομαι ολοψυχα να τον βρεις το Νινο!!! Και να περασεις καλα.:up:

ΜΑΚΑΡΙ να βρεθεί το γατούλι σου!!! ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ

αντε καλο ταξιδι με το καλο να πας κ να ερθεις κ να βρεις το νινο σου

Παιδάκια καλησπέρα σας... 'Υστερα απο λίγες μέρες Χαλκιδική, ήρθαμε στα Γιαννιτσά για να δούμε συγγενείς και φίλους και επιστροφή στην Αθήνα σε λίγες μέρες. Η Σκιώνη πολύ καλή, υπέροχος ήλιος, παραλίες και αρκετό μαύρισμα.....
Εύχομαι σε όσουε δεν έχουν φύγει ακόμα καλές διακοπές και σε όσους ήρθαν καλό Χειμώνα...
Θα τα πούμε ξανά απο Αθήνα..
Πάντως δεν κρατιέμαι μακριά σας......:blink:

φαινετε χαχαχαχα

Εσύ που είσαι καλέ;;;;;

εγω που αλλου αθηνα κ δουλευς

Εμείς φέυγουμε σήμερα για Κέα και θα μείνουμε εφτά μέρες. Μετά, βέβαια, μας περιμένει πολύς ιδρώτας και μόχθος...:) Τα γατούνια θα μείνουν σπίτι, αλλά με αγχώνει πολύ το ότι θα είναι όλη την μέρα και την νύχτα στην αλητεία και χωρίς κανέναν έλεγχο. Ήδη κατέβασα τις ημέρες των δικοπών μας στο 1/3 του αρχικού σχεδιασμού και ο Carsten έχει αρχίσει να εκνευρίζεται:mad: . Φαί θα έχουν άφθονο, αλλά...Χώρια που θα ζαλίσω τους γείτονες στα τηλέφωνα για να μαθαίνω πως πάνε τα πράγματα. Ας ελπίσω ότι θα γυρίσουμε και θα είναι όλα μια χαρούλα!
Σας χαιρετώ, λοιπόν, για αυτές τις 7 μέρες κι εύχομαι σε όσους μεν θα μείνουν σπίτι να απολαύσουν την σχετική ησυχία των άδειων μεγαλουπόλεων, για όσους φύγουν καλές διακοπές και θα τα ξαναπούμε σε μία βδομαδούλα!!!:bye:

Να πας στο καλό!:)

τελικα αθηνα ειναι τελεια οταν αδειαζει!!!!!!!! αντε να δω ποτε θα παρω συνταξη να σηκωθω να φυγω

Αρχική Δημοσίευση από ladycat:
τελικα αθηνα ειναι τελεια οταν αδειαζει!!!!!!!! αντε να δω ποτε θα παρω συνταξη να σηκωθω να φυγω
Ούτε στα μισά δεν είσαι για σύνταξη καλέ!!!
Καλά 70 (όπως το πάνε) :blink:

Υ.Γ. πάντως όσοι έμειναν ήταν χθες στο The Mall. Μα ΟΛΟΙ!!!

Αρχική Δημοσίευση από Αθανασία:
Ούτε στα μισά δεν είσαι για σύνταξη καλέ!!!
Καλά 70 (όπως το πάνε) :blink:

Υ.Γ. πάντως όσοι έμειναν ήταν χθες στο The Mall. Μα ΟΛΟΙ!!!
Ωχ.... Εμεις θα παμε σημερα......:blink: :blink:

Sorry για το άσχετο θέμα

Αρχική Δημοσίευση από Ismini:
Ωχ.... Εμεις θα παμε σημερα......:blink: :blink:

Μην ξεχνάς ότι χθες ήταν κλειστά τα υπόλοιπα καταστήματα, γι'αυτό και η τόση κίνηση. Σήμερα μπορεί να είναι καλύτερα.

Ακόμα συνεχίζεις το τρελό shopping καλέ; :lol::lol::lol:

Αρχική Δημοσίευση από Αθανασία:
Μην ξεχνάς ότι χθες ήταν κλειστά τα υπόλοιπα καταστήματα, γι'αυτό και η τόση κίνηση. Σήμερα μπορεί να είναι καλύτερα.

Ακόμα συνεχίζεις το τρελό shopping καλέ; :lol::lol::lol:
Ναι περιπου... Αυτο ομως θα ειναι απλα οφθαλμολουτρο!!!

Φεύγωωωωω

"...κι αφήνω πίσω μου συντρίμμια" :lol::lol::lol:

Αύριο πρωί πρωί πάμε Πήλιο και Αλεξανδρούπολη!
Καλό Δεκαπενταύγουστο σε όλους, όπου κι αν βρεθείτε!

Διακοπέεεεεες! :cool:

Γύρισααααααα!!!!Επιτέλους μετά από 2 βδομαδούλες!!Καλά έπαθα σόκ όταν είδα 713 μηνύματα..Σνιφ μέχρι του χρόνου θα διαβάζω!!
Τον Νίνο μου δεν τον βρήκα..Κάνεις δε ξέρει που μένει αυτός ο Γερμανός που τον πήρε και μου είπαν ότι έχει φύγει Γερμανία..Το πιο σπαστικό ήταν ότι όλοι με κορόιδευαν και μου έλεγαν 'ναι θα βγάλουμε ντελάλη να ρωτάμε για τον γάτο σου..' και άλλες τέτοιες βλακείες σιχαμερές και τρισάθλιες που με πόνεσαν πολύ..
Κατα τ΄άλλα ο Μπόμπο βρήκε παρέα το γατάκι που μεγάλωσε η μαμά μου την Φαίδρα η οποία είναι πανέξυπνη και απίστευτα παιχνιδιάρα..Δυστυχώς δεν μπόρεσα να την φέρω σπίτι θα την δώσουν κάπου στο Γύθειο..
Εύχομαι να περάσατε όλοι τέλεια!

Νίνο δε θα σε ξεχάσω ποτέ!!!!

'Ελα να μαζευόμαστε σιγά σιγά.......
Εγώ πήγα Χαλκιδική για μια βδομάδα και μετά λίγες μέρες Αίγινα με τα τέκνα μου..
Ιδού και φωτό για να ζηλέψουν οι Αθηναίοι του Αυγούστου....:whistle: :whistle: :bleh:

Συνημμένα

• Αντίγραφο από DSC02131.JPG
    Αντίγραφο από DSC02131.JPG
    83,9 KB · Εμφανίσεις: 9
  • Αντίγραφο από DSC02167.JPG
    Αντίγραφο από DSC02167.JPG
    67,1 KB · Εμφανίσεις: 9
Μaxi2 μας δρόσισες με τις φώτο σου μέρα που είναι.Τι καλά που θα ήταν να βρισκόμασταν στην θάλασσα τώρα...και πάντα.Τελικά μήπως όντως θα έπρεπε να παίρνουμε σύνταξη μέχρι τα 35 και να δουλεύουμε μετά???:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back