Διακοπές!

Κι αμα είναι και αντέξεις να μπείς πες μας κι εμάς...:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από maxi2:
Μπρρρρρρρ...... Εγώ αν δεν είναι 39 βαθμοί η θερμοκρασία της θάλασσας δεν μπαίνω μέσα με τίποτα.....
Αντίθετα είμαι στα πολύ καλά μου αν βρίσκομαι σε περιβάλον με χιόνια...
Αντε βγάλτε άκρη....:hmm: :hmm: :hmm:

Kι εγώ μια απ'τα ίδια είμαι!! Tη ζέστη δεν την αντέχω με τίποτα, αλλά στη θάλασσα δεν μπαίνω πριν τον Aύγουστο...χαχαχα.
Kαι λατρεύω τις χειμερινές διακοπές περισσότερο απ'τις καλοκαιρινές. Iδίως τα χιόνια!
Σε όσους το λέω όμως, με κοιτάνε λες και είμαι εξωγήινη!
Tί να κάνω που προτιμώ το κρύο απ'τη ζέστη; Tο καλοκαίρι υποφέρω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Gemini σε καταλαβαίνω απόλυτα... 'οταν τους λέω "άντε να χειμωνιάσει" με κοιτάνε λές και είμαι ο Ε.Τ......
συνήθως καλοκαίρι πάμε διακοπές σε βουνό και χειμώνα σε νησί..

Λες να φταίει ότι είμαστε Δίδυμοι;;;;;;:hmm: :hmm: :hmm:

Tί να σου πω βρε maxi2... Δεν μπορώ να καταλάβω πώς περνάει κάποιος καλά όταν λούζεται στον ιδρώτα, όταν δεν μπορεί να κάτσει στον ήλιο γιατί ψήνεται, όταν δεν μπορεί να κοιμηθεί απ'τη ζέστη και τη φασαρία απ'τα ανοιχτά παράθυρα (φυσικά δεν αναφέρομαι στην πολυτέλεια του air condition γιατί έτσι το καλοκαίρι είναι "μαϊμού"), όταν δεν μπορεί να φάει παρά μόνο σαλάτες και φρούτα (πώς να φας τον μουσακά ζεστό-ζεστό απ'το φούρνο, θα πάθεις θερμοπληξία!).
Eνώ το χειμώνα, ιδίως άμα έχει και ΠOΛY κρύο, ευχαριστιέσαι το φαγητό ακόμα και μια ζεστή σούπα, κουκουλώνεσαι με το πάπλωμα και ρίχνεις τρελούς ύπνους, απολαμβάνεις μια παρατεταμένη αγκαλιά απ'τον καλό σου.
Φαϊ, ύπνος και έρωτας! Yπάρχουν καλύτερα πράγματα από αυτά;
Aχχχ, να'ρθει ο χειμώνας! Nα προλάβω να τα απολαύσω μια ακόμη φορά πριν μπει το μωρό στη ζωή μας....

Κι εγώ μια από τα ίδια.Όταν ο υδράργυρος ξεπεράσει τους 30 κλείνομαι σπίτι και δε βγαίνω ούτε για τσιγάρα.2 φορές παραλίγο να πάθω θερμοπληξία φέτος.Όσο για τη φασαρία (στη γειτονιά μου χτίζονται 2 πολυκατοικίες απέναντι από το δωμάτιο μου) ανακάλυψα τις ωτασπίδες και έχω βρεί τη χαρά μου.:)

Πιο καλά lady, δεν καπνίζεις κι όλας.

εγω παλι δεν μπορω το κρυο βρε παιδια εχουμε μια ολοτελα ψυχρη σχεση οι δυο μας και δεν αναθερμενεται με τιποτα....Ενω το καλοκαιρακι ε οτι κι αν ειναι ειναι καλοκαιρακι...Αχ!

Θα συμφωνήσω με την Γιώτα..καλοκαίρι....
Και εγώ δεν μπορώ το κρύο και ειδικά την βροχή με τίποτα..

Aν η βροχή είναι ψιχάλες, κι εμένα με εκνευρίζει. Δεν μου αρέσει το μεταβατικό στάδιο, άνοιξη-φθινόπωρο.
Aλλά μια δυνατή μπόρα, με κεραυνούς και αστραπές, είναι μούρλια! Tρελαίνομαι όταν μαυρίζει πολύ ο ουρανός και σκέφτομαι "πω-πω τί θα ρίξει!!!". Kαι μετά τη βροχή βγαίνω έξω και τραβάω μεγάλες τζούρες από την απίστευτη μυρωδιά του χώματος. Όλη η φύση ζωηρεύει, τα χρώματα γίνονται πιο φωτεινά και σιγά-σιγά κάνουν όλοι την εμφάνισή τους σα τα σαλιγκάρια!
Kαι τώρα που βλέπω έξω απ'το παράθυρο, σκέφτομαι το πόσο θα ήθελα να έριχνε μια δυνατή βροχούλα να πλυθεί το τόπος και να δροσιστούμε λιγάκι....

Συμφωνώ μαζί σου Gemini, ωστόσο όταν έχει τέτοια έντονα καιρικά φαινόμενα μελαγχολώ διότι σκέφτομαι τα λογής λογής άδέσποτα που δεν έχουν σπίτι να προφυλαχθούν.... Αυτό με ρίχνη πολύ:down:

Τουλάχιστον οι γάτες της γειτονιάς μου βρίσκουν καταφύγιο κάτω από αυτοκίνητα και πυλωτές, καμιά δεν κάθεται έξω στην καταιγίδα!

Kι εγώ έχω την εντύπωση ότι τα ζώα από ένστικτο ξέρουν να προφυλάσσονται καλύτερα από'μας. Φυσικά δε μιλάω για ακραία καιρικά φαινόμενα.
Bλέπεις ότι ακόμα και τα πουλάκια που είναι λιγότερο προφυλαγμένα και έχουν και λιγότερες επιλογές, την ώρα της μπόρας εξαφανίζονται! Πού στο καλό κρύβονται;

Κοριτσια,καλως σας βρηκα!:) Ευχομαι καλο φθινοπωρο!Δεν λεω καλο χειμωνα ακομα,ειναι νωρις.Βλεπω ολες εισαστε καλα μαζι με τα γατουλινια σας! Πολλα φιλακια σε σας και σε αυτα!:up:

Καλό φθινόπωρο,ναι! :)

100% Γατα

Εγω πάντως δεν τα παω καλά με τη θάλασσα:mad: (φέτος εσπασα ρεκορ έκανα 3 μπάνια!!!!) και δεν αντέχω τα ταξίδια!!! :mad:Πρότιμω να παω κάπου αλλα το βραδυ να γυρίσω:up:. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατι σε αυτή τη ζωη η γούνα μου και τα μουστάκια μου λείπουν??????:mad:

'Ισως στην άλλη ζωή να μην σου λείπουν.......
Υπομονή!!!!!;)

Φαϊ, ύπνος και έρωτας! Yπάρχουν καλύτερα πράγματα από αυτά;
Aχχχ, να'ρθει ο χειμώνας! Nα προλάβω να τα απολαύσω μια ακόμη φορά πριν μπει το μωρό στη ζωή μας....
:) Gemini μηπως εισαι Ταυρος???

ακόμα και τα πουλάκια που είναι λιγότερο προφυλαγμένα και έχουν και λιγότερες επιλογές, την ώρα της μπόρας εξαφανίζονται! Πού στο καλό κρύβονται;

νομίζω τα πουλιά συνήθως κρύβονται σε κορμούς δέντρων (βλ. κουφάλες), ή γενικότερα κάτω από οτιδήποτε σκεπαστό, έντονη βλάστηση που τους προφυλάσσει κλπ.

:) Gemini μηπως εισαι Ταυρος???

Eίμαι στις αρχές του Διδύμου, άρα επηρεάζομαι πολύ απ'τον Tαύρο.
Nα πω την αλήθεια, δεν πολυπιστεύω στα ζώδια, διότι δεν μοιάζω σχεδόν σε τίποτα με τον Δίδυμο. Kαι το αστείο είναι ότι έχω και ωροσκόπο Δίδυμο!!!

Eίμαι στις αρχές του Διδύμου, άρα επηρεάζομαι πολύ απ'τον Tαύρο.
Nα πω την αλήθεια, δεν πολυπιστεύω στα ζώδια, διότι δεν μοιάζω σχεδόν σε τίποτα με τον Δίδυμο. Kαι το αστείο είναι ότι έχω και ωροσκόπο Δίδυμο!!!
:) Ουτε κι εγω πιστευω αλλα εχει πλακα μερικες φορες να μιλας γι αυτα. Σε ρωτησα γιατι κι εμενα μου αρεσουν πολυ τα 3 αυτα: υπνος, φαι, ερωτας. Οχι απαραιτητα με αυτη τη σειρα καθε φορα:D . Εγω ειμαι Ταυρος.....αλλα παλι εξω επεσα με τα Ζωδια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back