Διακοπών...Γατο-φωτο-μανία!

Αααααα,θα παω Ολλανδια μονο και μονο για αυτο το γατι!!!!!Τι κουκλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μετά από ολιγοήμερες διακοπές στο Παλιούρι Χαλκιδικής (πρώτο πόδι, κάτω-κάτω) να σας γνωρίσω τα υπέροχα παλουριογατάκια.:inlove::inlove::inlove:
Είναι τρία αρσενικά τιγρέ-γκριζάκια, τα δύο με άσπρα πατουσάκια, και ζούνε σε έναν φούρνο-μπουγάτσα.:)
όταν είδε ο ιδιοκτήτης του φούρνου ότι παίζω μαζί τους και τα ταίζω μου είπε πάρε όποιο θέλεις, αλλά πετάχτηκε η μικρή του κόρη και είπε...δεν δίνουμε κανένα, εγώ τα αγαπάω όλα.:)

5-17.jpg
[/IMG]

3-36.jpg
[/IMG]

4-27.jpg
[/IMG]

6-8.jpg
[/IMG]

1a9a081d.jpg
[/IMG]

1-143.jpg
[/IMG]

7-8.jpg
[/IMG]

Σε όλα τα super market του χωριού έψαχνα για κονσερβάκια για γάτες, αλλά δεν βρήκα.:confused:Έτσι έφερα από Θεσ/νίκη(που πετάχτηκα να δω τα δικά μου) obesity R.C για να τα ταίζω.:eek:

και ένα βιντεάκι:)

Υ.Γ Και να σας πω την απορία μου και τον προβληματισμό μου.:hmm:
Στις ταβέρνες που τρώγαμε έρχοταν φυσικά γάτες για να τις ταίσουν οι πελάτες.Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν το εξής όλες ήταν αρσενικά.:hmm:Σε μια ταβέρνα ήρθαν δίπλα μου και τάιζα 5 γάτους.:hmm:Μια φορά μόνο είδα από μακριά μια θηλυκή γάτα, ήταν τρίχρωμη.Τι να πω....τυχαίο;...δεν νομίζω.:hmm::(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back