tzoutzou
Διάσημο μέλος
Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα.
06-08-10
11:32
Αααααα,θα παω Ολλανδια μονο και μονο για αυτο το γατι!!!!!Τι κουκλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
11-08-10
11:48
Μετά από ολιγοήμερες διακοπές στο Παλιούρι Χαλκιδικής (πρώτο πόδι, κάτω-κάτω) να σας γνωρίσω τα υπέροχα παλουριογατάκια.

Είναι τρία αρσενικά τιγρέ-γκριζάκια, τα δύο με άσπρα πατουσάκια, και ζούνε σε έναν φούρνο-μπουγάτσα.
όταν είδε ο ιδιοκτήτης του φούρνου ότι παίζω μαζί τους και τα ταίζω μου είπε πάρε όποιο θέλεις, αλλά πετάχτηκε η μικρή του κόρη και είπε...δεν δίνουμε κανένα, εγώ τα αγαπάω όλα.
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
Σε όλα τα super market του χωριού έψαχνα για κονσερβάκια για γάτες, αλλά δεν βρήκα.
Έτσι έφερα από Θεσ/νίκη(που πετάχτηκα να δω τα δικά μου) obesity R.C για να τα ταίζω.
και ένα βιντεάκι
Υ.Γ Και να σας πω την απορία μου και τον προβληματισμό μου.
Στις ταβέρνες που τρώγαμε έρχοταν φυσικά γάτες για να τις ταίσουν οι πελάτες.Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν το εξής όλες ήταν αρσενικά.
Σε μια ταβέρνα ήρθαν δίπλα μου και τάιζα 5 γάτους.
Μια φορά μόνο είδα από μακριά μια θηλυκή γάτα, ήταν τρίχρωμη.Τι να πω....τυχαίο;...δεν νομίζω.

Είναι τρία αρσενικά τιγρέ-γκριζάκια, τα δύο με άσπρα πατουσάκια, και ζούνε σε έναν φούρνο-μπουγάτσα.
όταν είδε ο ιδιοκτήτης του φούρνου ότι παίζω μαζί τους και τα ταίζω μου είπε πάρε όποιο θέλεις, αλλά πετάχτηκε η μικρή του κόρη και είπε...δεν δίνουμε κανένα, εγώ τα αγαπάω όλα.
Σε όλα τα super market του χωριού έψαχνα για κονσερβάκια για γάτες, αλλά δεν βρήκα.
Έτσι έφερα από Θεσ/νίκη(που πετάχτηκα να δω τα δικά μου) obesity R.C για να τα ταίζω.
και ένα βιντεάκι

Υ.Γ Και να σας πω την απορία μου και τον προβληματισμό μου.
Στις ταβέρνες που τρώγαμε έρχοταν φυσικά γάτες για να τις ταίσουν οι πελάτες.Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν το εξής όλες ήταν αρσενικά.
Σε μια ταβέρνα ήρθαν δίπλα μου και τάιζα 5 γάτους.
Μια φορά μόνο είδα από μακριά μια θηλυκή γάτα, ήταν τρίχρωμη.Τι να πω....τυχαίο;...δεν νομίζω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool