Διαμάχη tetrapodologein - stray.gr

Ασπασία, δεν σε κατηγόρησα καλέ εσένα! Το ξέρω οτι το μετέφερες όπως το βρήκες, γι'αυτό άλλωστε το έβαλες στις αναδημοσιεύσεις. Απλά είναι άδικο για το stray να υπάρχει θέμα με τέτοιο τίτλο και εδώ. Το tetrapodologein μπορεί να έχει τους λόγους του, εμείς δεν είμαστε δικαστές να δικάζουμε και να καταδικάζουμε. Φαντάζεσαι τι εντύπωση θα σχηματίσει ένα νέο μέλος για το stray αν έβλεπε τον προηγούμενο τίτλο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Έπρεπε να είχα βάλει διαφορετικό τίτλο...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχώς...αυτό είν αι που κάνουν με πολύ ταλέντο μια ομάδα αντιζωόφιλων...ΔΗμιουργούν καπνό..

Κι όλο αυτό γιατί ΘΕΛΟΥΝ τα αδέσποτα στους δρόμους,τάχα να τα μαζεύουν οι Δήμοι....δηλαδή να παίρνουν τις χρηματοδοτήσεις...

Κλειάννα

Εγώ ένα ξέρω...Αμα θέλουν πειραματόζωα δε θα κάτσουν να υιοθετήσουν κ να διαλέξουν από Ελλάδα!!

πιστεύω ότι υπάρχουν καλοί κ κακοί...¨Οπως και στην Ελλάδα υπάρχει η βρώμα ότι στα νοσοκομεία και αλλού χρησιμοποιούν αδέσποτα για πειραματόζωα,έτσι και σε καθε άλλη χωρα οποιος είναι παράνομος θα βρει και θα κανει τα ίδια.

Αυτο δε σημαινει οτι τα ζωα που παλευουμε επι μήν ες να δώσουμ ε και που ελέγχουμε που πανε,προορίζονται για πειράματα..Ελεος!:)

Ετσι τα δίνουμε,όπου βρούμε?????:)

Κλειάννα

υγ:απάντησα λίγο αργά σ΄το όλο θέμα...αλλά λέμε παντού τα ίδια!Πάντως χαίρομαι που θελετε να μαθετε κ ενδιαφέρεστε!!!:)

Κλειάννα

Εμένα πάλι μου γεννιέται η εξης απορία (για το σενάριο με τα πειραματοζωα που εξαγονται): αφου στη Γερμανια χρειαζονται πειραματοζωα, δεν τους ειναι πιο ευκολο να τα παράγουν στα εργαστηρια τους? Ετσι θα εχουν και υγιη ζωα αφου θα τα επιβλεπουν και δεν θα χρειαζεται να μπαινουν στη διαδικασια εισαγωγων απο την Ελλαδα και δεν ξερω κι εγω απο που αλλου, ενηλικων και αμφιβολης υγειας ζωων.

Άσχετο με το stray είδα το Σάββατο το πρωί μια εκπομπή που ανάφερε ότι στην Γερμανία χρειάζονται 4.500.000 ζώα το χρόνο για πειράματα .Αυτός ο αριθμός λέγανε οι γνώστες ότι με τίποτα δεν καλύπτετε με τα εκεί αδέσποτα μιας και είναι αρκετά οργανωμένοι στο θέμα αυτό και χρειάζεται να εισάγουν .Μάλιστα είχε και σκηνές πως τα στοίβαζαν στα κλουβιά και πως τα πέταγαν από τον όροφο κάτω σαν βαλίτζες. :mad: Είχε και κάτι γατούλες κουκλιά που τρέμανε τα καημένα:cry:

Τα ζώα που έδειχνε ήταν από Κίνα. Το ρεπορταζ κατά τη γνώμη μου δεν ήταν αξιόπιστο. Εκτός ότι μιλούσαν για Γερμανία και έδειχναν βίντεο από Κίνα, καλούσα στα τηλέφωνα για να μιλήσω και κανείς δεν απαντούσε.

Μαρίνα

Ασπασία, δεν σε κατηγόρησα καλέ εσένα! Το ξέρω οτι το μετέφερες όπως το βρήκες, γι'αυτό άλλωστε το έβαλες στις αναδημοσιεύσεις. Απλά είναι άδικο για το stray να υπάρχει θέμα με τέτοιο τίτλο και εδώ. Το tetrapodologein μπορεί να έχει τους λόγους του, εμείς δεν είμαστε δικαστές να δικάζουμε και να καταδικάζουμε. Φαντάζεσαι τι εντύπωση θα σχηματίσει ένα νέο μέλος για το stray αν έβλεπε τον προηγούμενο τίτλο;

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ εκ μέρους της ομάδας για την αλλαγή.

Μαρίνα

Δυστυχώς...αυτό είν αι που κάνουν με πολύ ταλέντο μια ομάδα αντιζωόφιλων...ΔΗμιουργούν καπνό..

Κι όλο αυτό γιατί ΘΕΛΟΥΝ τα αδέσποτα στους δρόμους,τάχα να τα μαζεύουν οι Δήμοι....δηλαδή να παίρνουν τις χρηματοδοτήσεις...

Κλειάννα

Κλειάννα σε παρακαλώ να διορθώσεις αυτό που είπες γιατί δεν ξέρουμε αν ισχύει κάτι τέτοιο. Ακόμα και αν ισχύει δεν υποστήριξε ποτέ κανείς ότι εμπλέκεται το τετραποδολογείν σε τέτοιες ενέργειες.

Μαρίνα

Να προσθέσω πως ήρθε σε επαφή μαζί μας ένα παιδί που ενδιαφέρεται να μας βοηθήσει να λύσουμε τις παρεξηγήσεις και αναμένουμε απάντηση από το τετραποδολογείν σε σχέση με πιθανή συνάντηση, στην οποία θα προσπαθήσουμε να λύσουμε τα πάντα.

Μαρίνα

Μπράβο!! :up: Μακάρι να λυθούν οι παρεξηγήσεις, κυρίως για το καλό των ζώων, για τα οποία και οι μεν και οι δε αγωνίζεστε. :)

Μαρίνα ,

αυτό μόλις μπήκα να κάνω.

Να διορθώσω ότι δεν αναφερόμουν στο tetrapodologein γιατί δε γνωρίζω αν ισχύει κάτι τέτοιο για αυτή την ομάδα.

Συγγνώμη αν από το μήνυμά μου φαίνεται να αναφέρομαι σ αυτούς και αν έθιξα κάποιον.

Κλειάννα

Κλειάννα σε παρακαλώ να διορθώσεις αυτό που είπες γιατί δεν ξέρουμε αν ισχύει κάτι τέτοιο. Ακόμα και αν ισχύει δεν υποστήριξε ποτέ κανείς ότι εμπλέκεται το τετραποδολογείν σε τέτοιες ενέργειες.

Μαρίνα

Στο περ. ΤΗΛΕΡΑΜΑ που κυκλοφορεί, στις σελίδες 102-103 υπάρχει άρθρο με τίτλο Το "μακρύ ταξίδι" των ζώων - Μέσα στη "νύχτα" των ελληνικών νόμων. Αναφέρεται στις εξαγωγές αδεσπότων. Το σκανάρισα και το επισυνάπτω γιατί νομίζω ότι είναι ενδιαφέρον.

Συνημμένα

• zoa1.gif
    zoa1.gif
    265,9 KB · Εμφανίσεις: 67
  • zoa2.gif
    zoa2.gif
    259 KB · Εμφανίσεις: 79

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back