Ismini
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Εμένα πάλι μου γεννιέται η εξης απορία (για το σενάριο με τα πειραματοζωα που εξαγονται): αφου στη Γερμανια χρειαζονται πειραματοζωα, δεν τους ειναι πιο ευκολο να τα παράγουν στα εργαστηρια τους? Ετσι θα εχουν και υγιη ζωα αφου θα τα επιβλεπουν και δεν θα χρειαζεται να μπαινουν στη διαδικασια εισαγωγων απο την Ελλαδα και δεν ξερω κι εγω απο που αλλου, ενηλικων και αμφιβολης υγειας ζωων.
οχι πως και αυτο θα ειναι σωστο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Απλως εαν το δει κανεις "ψυχρά" και πρακτικα και απο οικονομικης άποψης το θέμα, δεν ειναι πιο ευκολο να κανουν αναπαραγωγες ζωων στα εργαστηρια τους? Εξαλου η γατες και οι σκυλοι ειναι ζωα που γεννανε σχετικα ευκολα και πολλα παιδια...
Εξαλου για τα πειραματα χρειαζονται υγιη ζωα. Ή κανω λάθος?
mimikaki
Διάσημο μέλος
φυσικα δεν θα εβρισκαν πουθενα αδεσποτα ποντικια ουτε θα εβγαιναν στους δρομους να τα πιασουν!!!
Ismini
Διάσημο μέλος
Πολυ περισσοτερο να μπαινουν σε διαδικασιες εισαγωγων....ουτε θα εβγαιναν στους δρομους να τα πιασουν!!!

mimikaki
Διάσημο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Τα ιδια χαλια με οσα λεει το ντοκυμαντερ γινονται σε καθε καλυντικοβιομηχανία και φαρμακοβιομηχανια, εν μερει φταιμε κι εμεις που σαν καταναλωτες υποκυπτουμε και δεν ειμαστε συνειδητοποιημενοι καθόλου.
Επειδη κι εγω θελω να δω τί γίνεται γι αυτό θα παω η ίδια.
Πού το είδες το ντοκυμαντέρ???
Εγω σαν λύση για να κοιμάμαι πιο ησυχη ενίσχύω οικονομικά τετοιες οργανώσεις που είναι ενάντια στα πειραματα. Πχ αντε το κανεις που το κανεις χαλι το ζωο .. μετα αντι να το σκοτωσεις σαν αχρηστο αντικειμενο, ε δωστο σε μια οικογενεια να αγαπηθει, νιωσε και λιγη ευγνωμοσυνη που εδωσε το σωμα του στο εργαστηριο σου! Η το αλλο ενω γινονται πειράματα ε χρησιμοποίησε και κατι κατα του πόνου, μη το αφηνεις εκτεθειμένο, παρατήρησε το αλλα μη το αφηνεις να πεθάνει ετσι αδοξα. Επειδη αυτα δεν γινονται γι αυτο κι εγώ ειμαι εναντίον των πειραμάτων
myrtos
Δραστήριο μέλος
Πού το είδες το ντοκυμαντέρ???
To Σαββάτο 21/04 γύρω στις 730 -830 στον Α στην εκπομπή Studio ALPHA με τον Μανεση.
Ακούγομαι λίγο αφελής αλλά τι εννοείς θα πας η ίδια ? κρυφά?
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Κι εγω σαν κι εσενα εκανα γενικέυσεις πριν ασχοληθω σοβαρα μυρτος συμφωνα με τετοια ντοκυμαντρερ που εχουν σίγουρα αληθινή βαση μιας κι εβαλα πολλα ποστ στο θέμα αυτο. Σιγουρα με μια επισκεψη δεν θα δω εργαστηρια με πειραματοζωα αλλα θα δω τι μου εμπνεουν οι συνεργατες μας εκει και οι ανθρωποι που αγαπαν τα ζωα αυτο φαινεται δε θελει πολυ για να το καταλάβεις.
Αν ενδιαφερεσαι τοσο κι εσυ γιατι δεν ενισχύεις μια οργανωση στη γερμανία η οπου αλλου εναντια στα πειραματόζωα η γιατι δεν γραφεσαι σ ενα καλο σωματειο να δεις απο μόνος σου τι κανουν??
myrtos
Δραστήριο μέλος
Κάνω ότι μπορώ μόνη μου για να βοηθήσω κάποια ζώα εκτος των δικών μου. Φιλικά Αμαλία
Subject to change
e-steki.gr Founder

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Πετάω 19:15!!! Κάνω υπομονή στο γραφείο μέχρι τις 16:00 και μετά φεύγω...Ασπασία δεν έφυγες;

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool