Διαμαρτυρία πένθους για τις πυρκαγιές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ismini

Διάσημο μέλος

Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα.
Ηρθε στο κινητό μου το εξής μήνυμα:
Aυριο (26/08/07) και ώρα 12.00 το μεσημέρι, συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις φωτιές και τα θύματα, έξω από τη βουλή.
Προωθείστε το σε όσους περισσότερους μπορείτε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σκέφτεται να πάει κανείς από το φόρουμ? Εγώ μόνη μου διστάζω να πάω.. :redface::/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ όχι! Πολύ αργά...:/:
Πήγε κανείς από δω να μας πει πώς ήταν; Αν και πιστεύω πως θα ακολουθήσουν κι άλλες διαμαρτυρίες - και τους αξίζει.

εγω παλι δεν [πηγα ο κυριακος εχει κολλησει στην τηλεοραση κ βλεπει τις εξελικεις στο σκαι

Και εμενα ο Βασιλης το ιδιο..Εγω δεν μπορω αλλο να βλεπω εχω τρελαθει..Καηκε η Ελλαδα ολη!!

Εχει και αυριο στης 7 ωρα στο πεδιο του αρεος.Μοιραζαν φυλαδια το σαββατο στο "the mall".

Αχ όχι! Πολύ αργά...:/:
Πήγε κανείς από δω να μας πει πώς ήταν; Αν και πιστεύω πως θα ακολουθήσουν κι άλλες διαμαρτυρίες - και τους αξίζει.
Εγω δεν πήγα πάντως.
Κατά τα άλλα κι εμείς τα ίδια....
Ο Δήμος στην tv παρακολουθεί τις εξελίξεις. Εγω νευριάζω με τις βλακείες που λένε στα παράθυρα και δεν βλέπω. Εξάλου δεν έχει νόημα:/:

Μου ήρθε μόλις με e-mail. Σας παρακαλώ ας το προωθήσουμε όπου μπορούμε.

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• ΣΙΩΠΗΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.JPG
    ΣΙΩΠΗΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.JPG
    238,7 KB · Εμφανίσεις: 27
δΙαμαρτυρία πένθους για τις πυρκαγιές

tetarti29augoustoueh1.jpg

Θα είμαστε εκεί.

και εμείς θα είμαστε εκεί..

Παιδια καμια διαμαρτυρια για τους εκτος Αθηνας;;; Να σβησουν τα φωτα ταυτοχρονα, πανελληνια...; Να βαλουμε μαυρα πανια στις βεραντες μας;;;:hmm::hmm::hmm: Κατι τετοιο τελος παντων.... Να μπορουν να συμμετεχουν περισσοτεροι, γιατι εγω μονο νοητα μπορω να ειμαι στο Συνταγμα :(

βρε χριστινάκι, αφορά σε όλη την Ελλάδα αυτό, όπως βλέπεις λέει για όλες τις κεντρικές πλατείες...το θέμα είναι να έχει κόσμο...:hmm:

Είναι αθλιότητα αυτό που μας έχει συμβεί! είναι εμπαιγμός, είμαστε μια άθλια κοινωνία και οι αρχηγοί μας είναι μέρος μας. Βράζω από θυμό, ντροπή και απόγνωση! Σας προτρέπω, όσο και τον εαυτό μου, να πάτε στις διαμαρτυρίες. Σε όποιες διαμαρτυρίες. ΕΞΗΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΑΘΗΚΑΝ με τον χειρότερο τρόπο. Αξίζει για χάρη τους έστω να βγούμε έξω από την πόρτα μας, έστω να κρεμάσουμε στο μπαλκόνι ένα μαύρο πανί, κάτι. Και το σάιτ, η ομάδα αυτή, εμείς που επικοινωνούμε σχεδόν καθημερινά και νοιαζόμαστε όπως φαίνεται για την ποιότητα της ζωής να μη μείνουμε έτσι, να βοηθήσουμε κάποιους έστω, μια κοινότητα, ένα χωριό. Χρειάζονται τα πάντα αυτή την ώρα. Τι λέτε?

Έχει ανοιχτεί λένε ήδη λογαριασμός για βοήθεια στους πυρόπληκτους:
2341103053 Εθνική Τραπεζα.

Ναι, οντως λεει για καθε πλατεια, σωστα. Τωρα το ειδα.... :) Θα παω μια βολτα, ελπιζω να μην ειμαι μονη μου :hmm::hmm:Στην Αθηνα περνουν μεγαλυτερη εκταση αυτα.... Στις μικρες πολεις πιο δυσκολα (περιεργο αυτο απο μια αποψη...)

Θα πάει κανείς απο δω σημερα? Εγω θα κατεβω και οποιος θέλει στελνει μηνυμα για να συναντηθουμε.

Θα πάω κι εγώ πάντως.

Ισμήνη, αν θες στείλε με πμ το κινητό σου να συναντηθούμε αν είναι :)

Η συγκέντρωση είχε πολύ κόσμο. Πιο πολύ από εκείνη της Πάρνηθας.
Ομως διαλύθηκε άγαρμπα και άσχημα με τον γνωστό τρόπο. Κάποιοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα όπως "Να καεί το καζίνο και η Βουλη!" και τα ΜΑΤ εριξαν κροτίδες(?), με αποτέλεσμα να αρχισουν να τρεχουν όλοι....(κι εγω μαζί...)
Ηταν και παιδάκια στα καροτσάκια....:mad:
Καταπληκτική η Δημοκρατία που έχουμε!;)

Καλησπέρα είχα πάει και εγώ. Πράγματι είναι τραγικό να πενθείς και να τρως και ξύλο από πάνω γιατί τολμάς να έχεις άποψη. το χειρότερο είναι ότι όλοι αυτοί που είναι στη Βουλή, σε δύο εβδομάδες θα έχουν ξεχάσει τα πάντα και θα πανηγυρίζουν στα μπαλκόνια για τις νίκες τους. Αυτή η χώρα πλέον δεν έχει αξίες και πραγματικά έχω αρχίσει να θυμώνω με πολλά. Για παράδειγμα στη πλατεία Κοτζιά μαζεύτηκαν Μουσουλμάνοι να προσευχηθούν για την καταστροφή. Και η αστυνομία τους ρώτησε αν έχουν άδεια!!!! Είμαστε πραγματικά μία τραγική χώρα.....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back